divattervező macskanadrág Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazán divatmániás pasik macskanadrágja jövő évben nemcsak tapad, hanem csillog is.

Korábban csak balett-táncosokat, esetleg a Robin Hood című film férfiszereplőit láthattuk hasonló nadrágokba bújva, azonban úgy tűnik, jövőre akár az utcán is szembejöhetnek velünk ezek a darabok. Férfi-leggingsben - vagy szakmai nevén meggingsben - már az őrült outfitjeiről elhíresült Russell Brandet és Noel Fieldinget is láthattuk. Ők már valószínűleg előre megsejtették, mi váltja fel a szűk farmerok uralmát, aminek megtörésével korábban már divattervezők is próbálkoztak. Azonban hiába bújtatják évek óta modelljeiket macskanadrágokba, célközönségüket még mindig nem sikerült meggyőzniük igazukról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legtöbb férfi nemcsak a szokatlan látványon ütközik meg először, hanem túl melegnek és nem túl praktikusnak találja a ruhadarabot, hiszen zsebek hiányában a pénztárcájukat sem tudják hol tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.