terhesség Katalin hercegnő tragédia ezotéria sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja derült ki Katalin hercegnő terhessége. A felhajtást azóta fokozta Vilmos feleségének számtalan rosszulléte és egy tragédia is. A Life.hu Robelin segítségével annak járt utána, vajon ezek az előjelek mit is jelenthetnek valójában.

Amikor egy ismert személy életében fordulat következik be, elindulnak a találgatások. Méginkább igaz ez akkor, ha egy koronás főről van szó, hiszen sok ember szeretne a kulisszák mögé látni. Különösen azok igyekszenek megtudni a részleteket, akik többet vélnek belemagyarázni a történetekbe, mint amennyit azok tartalmaznak. A nagyobb volumenű események hátterében felfedezhetők a sorsszerűségek, sőt, ezekre a számmisztika, az asztrológia előre is felhívhatja a figyelmet. Tavaly megnéztük, mit mondanak a csillagok Katalin és Vilmos házasságáról. Idén a hercegnő terhességét vesszük górcső alá.

A Katalin név hozza magával a végzetet?

A történelemben a Katalin nevű uralkodók sorsában rendre megtalálhatók a lélekpróbáló küzdelmeket követő könnyes veszteségek. Catherine Elizabeth Middleton életében rövid időn belül szép számban láttak napvilágot a negatív hírek. Ezektől pedig nem tud szabadulni annak ellenére sem, hogy időközben Cambridge hercegnéjeként megváltoztak a körülményei. Alighogy köztudottá vált, hogy királyi sarj vetett szemet Kate-re, máris elkezdődtek a nehézségei. 2005-ben a sajtó piszkálódását inkább lehetett zaklatásnak nevezni, mintsem érdeklődésnek. Az éveken át tartó harcban Kate jól megállta a helyét. Bizonyította, hogy hiába nem folyik királyi vér az ereiben, mégis méltó főre kerül majd egyszer a királynét megillető korona. De bármennyire is vastag falakkal építették a Buckingham-palotát, mégis átszivárog az a hidegség, ami a trónteremből felé árad. Hiszen a királyi vért most egy egyszerű angliai középpolgár DNS-e frissíti fel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Diana nyomdokaiban

Első látásra úgy tűnik, sok hasonlóság fedezhető fel Diana és Kate életében. De - ha jobban megnézzük - mégsem lehet párhuzamot vonni a két hölgy között. Talán csak annyit, hogy mindketten "harcos" életet kaptak a sorstól. De amíg Diana tekintetén keresztül a lelkébe engedett bepillantani, addig Kate jó diplomáciai érzékkel képes egy bájos mosoly mögé rejteni az igazi érzelmeit, gondolatait. Diana hiába volt vérbeli hercegnő, a királyi családban elfoglalt helye részben attól is változott, hogy férje nem tartotta meg a tízparancsolat házasságra vonatkozó intelmeit. Kate viszont eleve nem kívánatos személyként vonult be a vérbeli Windsorok közé. Bár látszólag elfogadta őt Erzsébet, de a nyilvánosság elé került hírek alapján kiderült, hogy a királynő igen csak igyekezett "alázatra" tanítani a sokak által kedvelt ifjú rokont. A vészes terhességi hányást viszont befolyásolja az, hogy Kate a lelke mélyén tudja, valójában nem a boldog anyaság vár rá, nem babusgathatja majd kicsinyét úgy, mint más édesanya, hanem át kell engednie a nevelését a protokoll által meghatározott személyeknek. Kate szerencséje azonban az, hogy a XXI. században él, és nem gyakorolhat rá akkora nyomást az uralkodóház, mint anno a magyarok királynéjára, Sisire. Valamint attól sem kell tartania, hogy Diana sorsára jut, hiszen férje nagyon szereti őt, és ki is áll felesége jogai, igényei mellett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate és Diana

Tragédia a babavárás alatt

Vilmos felesége bizonyára nehezen viseli, hogy a neve kapcsolatba hozható egy ember halálával. A hercegnő ugyanis néhány napig kórházban volt, ezalatt két ausztrál rádiós a hogyléte felől érdeklődött. Az egyik ápolónő nem ismerte fel a tréfát, így a rádiósok bennfentes orvosi információkat szereztek Katalin hercegnő állapotáról. Az ápolónő néhány nappal később véget vetett életének.

Katalin hercegnő születési dátuma mély igazságérzetére enged következtetni, ezért biztosra vehető, hogy megviseli őt a tragédia. Akár így, akár úgy, de Katalin életére ez a sok negatív esemény rányomja a bélyegét. Szerencsére ennek inkább az a várható következménye, hogy megedződik általuk, és jobban kiáll a saját elhatározása mellett. Tudatosan készül arra, hogy férje oldalán az angolok méltó királynéja legyen. Felröppent egy hír is, miszerint lehet, hogy Diana születésnapján ad életet Kate a gyermekének. Ha így is lenne - bár nem így lesz -, akkor sem lenne semmi következménye, hiszen a július 1. önmagában nem rossz dátum. Különösen nem egy fiúgyermek esetében...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.