Szellemjárás Judyék házában

Judy ház szellem ezotéria énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnőjének életében egy évvel ezelőtt furcsa és megmagyarázhatatlan események sokasága hívta fel a figyelmet arra, hogy a házukban szellemek kísértenek. A Life.hu utánajárt, mi is történt valójában.

Az érzékeny emberek, a kisgyerekek és az állatok általában megérzik, ha környezetükben valami furcsa, megmagyarázhatatlan dolog történik. Egyes elképzelések szerint a gyermekek 3-4 éves korukig látják a szellemeket, a kutyák, macskák pedig gyakran hanggal vagy hirtelen mozdulattal jelzik a szellem jelenlétét.

Judyék először a házzal kapcsolatos balszerencsés jeleket vették észre, aminek nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, aztán ahogy sokasodtak a ház körüli problémák és az ezekhez kapcsolódó furcsa érzések, úgy döntöttek, szakemberhez fordulnak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Balázs arra ért haza, hogy kigyulladt a fürdőszoba"

"Az első intő jelek a ház körüli szerencsétlenségek voltak. Azzal kezdődött, hogy a konnektorok maguktól kiégtek, az autónk lerobbant, vagy például egyszer a tévé hatalmas szikrát vetett - kezdi mesélni a történetét Judy. - Folyamatosan történt valami megmagyarázhatatlan esemény körülöttünk. A végső figyelmeztető jel az volt, amikor a párom, Balázs arra ért haza, hogy kigyulladt a fürdőszoba, mert két konnektor egyszerre kiégett. Hatalmas volt a riadalom, hiszen én éppen a kislányunkkal, Mayával pihentem a szobában, és ha nem jön haza Balázs, akkor a ház is leégett volna. Közben az is megfogalmazódott bennem, hogy nem érzem magam otthonosan a házunkban, zavart, hogy az egyik szoba dohos szagot árasztott, és amikor a pincébe lementem, úgy éreztem, figyel valaki. Akkor még három kutyánk volt, és ők is furcsán kezdtek viselkedni. Amelyik a kertben élt, nem volt hajlandó belépni a lakásba a teraszajtón keresztül, pedig szerettük volna, ha néha bejön, és hiába akartuk megetetni a rattanülőke mellé letett tálból, nem volt hajlandó elfogadni az ételt, csak ha messzebb vittük. A történeteket elmeséltem egy barátnőmnek, aki segítségével távolról bemérték a házat, és figyelmeztettek, hogy több szellem is van a házunkban, és javasolták, hívjunk segítséget."

A vadász szelleme

Judyék házába így ment el Buda Tamás, akinek az volt az első érzése, hogy Judyék előtt nem lakott senki hosszú távon a házban.

"Ekkor nagyon megdöbbentünk, mert mielőtt megvettük, valóban 35 évig üresen állt a ház. Utána a ház felmérése következett, és Tamás először a pincében észlelte a szellem jelenlétét, aztán ahogy haladtunk tovább, sorra azokról a helyekről derült ki, hogy egy-egy szellem kedvelt része a lakásban, amelyek gondot okoztak nekünk - például a hálószoba üres fehér fala, ahová Maya, a kislányom mindig nézett és mosolygott, aztán a teraszon lévő rattanbútor, amitől a kutyánk félt. Az egyik szellemről kiderült, hogy egy öregember, akit véletlenül lelőttek egy vadászaton. Ekkor újra megdöbbentünk, mert előttünk a ház tulajdonosa valóban egy vadász volt, de már semmi jel nem utalt rá, hogy itt valaha vadászok éltek. Tamás a felmérés után végzett egy szertartást, gyertyákkal, imákkal és biztosított róla minket, hogy másnap új napra ébredünk, és majd érezni fogjuk a változást.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

"Végre békésen élünk a házunkban"

"Másnap reggel Balázs elment dolgozni, én kicsit félve otthon maradtam, de valahogy most először jól éreztem magam a házunkban. Mintha kisütött volna a nap odabent. A gyanús dohos szag megszűnt a szobában, a kutya odament és evett a rattanbútor mellett, sőt a lakásba is bejött a teraszon át. Örömmel hívtam fel a párom, és elmeséltem neki a jó hírt. Azóta pedig semmi ijesztő nem történt a házban, a konnektorok nem égnek, és nem villámlik a tévé sem. Egy éve végre békében és boldogan élünk a házunkban Tamásnak köszönhetően" - mesélte a Life.hu-nak Judy.

Néhány jel, ami arról árulkodhat, hogy szellem van a házban:

- Úgy érzed, nem vagy egyedül és figyel valaki.
- Éjjel nehezen tudsz elaludni.
- Időnként úgy érzed, mintha hozzád érne valaki.
- Az állatok félnek egyedül maradni és nyávognak vagy vonyítanak.
- A készülékek bekapcsolnak maguktól, tönkremennek, kigyulladnak.
- Az ajtók, ablakok maguktól kicsapódnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.