Nyíltan beszél szexualitásáról a botrányhősnő

interjú botrányhősnő szex Kesha énekesnő sztár biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb egy szellemmel szexelt, most pedig újra biszexuálisnak vallja magát a 25 éves énekesnő. Kesha a Seventeen magazin februári számában vallott titkáról. Nem először halljuk ezt a sztártól, három évvel ezelőtt már nyilatkozott a témában.  

"Én nem csak a férfiakat szeretem" - állítja az énekesnő, bár nyilatkozata valószínűleg nem érte váratlanul a rajongókat. A fiatal lány 2010-ben az Out magazinnak adott interjújában már említette, hogy számára igen fontos a kisugárzás, függetlenül attól, hogy valaki férfi vagy nő.

Forrás: Seventeen Magazine
Forrás: Seventeen Magazine

Kesha bátran vall szexualitásáról, és intim dolgaiba is előszeretettel enged betekintést. Legutóbb például az utcán pisilt, közben pedig lefotózta magát, júniusban pedig intim testrészére csináltatott tetoválást.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



A kannibalizmus nyomában (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20130102-embereves-gyilkossag-kannibalizmus-a-xxi-szazadban-18.htmlTestet öltött a gonosz? A Molyember legendájahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-testet-oltott-a-gonosz-a-molyember-legendaja.htmlSzellemjárás Judyék házábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-sztar-ezoteria-szellem-judyek-szellemhaza.htmlHoroszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121213-a-lifehu-januari-horoszkopja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.