Száguldó ufó az űrállomás felvételén

meglepő érdekesség videó UFO űrállomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös felvételek kerültek fel az internetre néhány órával ezelőtt.

A Nemzetközi Űrállomás kamerája rögzítette azt a felvételt, melyen egy azonosítatlan repülő tárgy hihetetlen gyorsasággal mozog. Néhány külföldi újságíró úgy gondolja, hogy minden kétséget kizáróan ufó látható a felvételen. Korábban a Life.hu összegyűjtötte a legjobb ufóvideókat, melyek hamisnak bizonyultak. Ti mit gondoltok a következő képsorokról?

Szintén néhány órája került fel az a videó is, melyen két különös fénypont látható. A felvétel Ausztráliában, Cardwellben készült, és az ismert krikettjátékos, Shane Warne is ajánlotta barátainak a közösségi oldalán.

D. Tóth Kriszta otthagyja a köztévéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130105-tavozik-d-toth-kriszta-musorvezeto-igy-vege-a-dtk-shownak.htmlŐk estek ki a Voice-bólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130104-the-voice-cicik-nelkul-is-szexi-volt.htmlDalt írtak Palvin Barbinakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-kiddo-szingapuri-eloado-irt-egy-dalt-palvin-barbara-magyar-modellnek.htmlTemetői gondnokból sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130103-sztarok-hihetetlen-foglalkozasai-ok-sem-a-csillogas-vilagaba-szulettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.