csillagjegy horoszkóp bolygó ezotéria előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap január 19-én megérkezik a Vízöntő jegyébe. Mostantól az égi hatások kedveznek a nagy kezdeményezéseknek. Ideje rászánnod magad arra, hogy gyökeresen kitépd a régi, hibás berögződéseket, és előrébb lépj munka, magánélet és anyagiak terén! 

A Nap segítségével hagyatkozhatsz a megérzéseidre

Január 19-én a Nap megérkezik a Vízöntő jegyébe. Ekkortól kizárólag a saját megérzéseidre hagyatkozz! Alakítsd a sorsod úgy, ahogy neked tetszik, és ne mások elvárásaihoz igazodj. Keress úttörő, valódi célokat, tartsd a kezedben az életed irányítását, és ne bízz meg vakon semmiben és senkiben. Azt hidd el, amit látsz, ami kézzelfogható, így biztos, hogy nem vezet félre senki. Építsd az önbizalmadat, és tisztábban fogod látni a jövődet.

Ne hódolj be másoknak

Véletlen egybeesés talán, hogy a Merkúr ugyanazon a napon lép a Vízöntő jegyébe, mint a Nap? Nem lehet az, hisz ilyen ritka randevút ők sem hagynának ki. E két bolygó együttes jegyváltása közelebb visz a céljaidhoz, még erősebb ösztönzést kapsz ahhoz, hogy ne hódolj be másoknak. Járd a saját utad, légy idealista, haladó szellemű, egyben megvalósító. Keress, kutass, alkoss. Gyarapítsd a szellemi tudásodat, növeld a lehetőségeid számát!

Thinkstock
Thinkstock

Tedd otthonossá a lakásodat! - A legjobb dekortippek itt



Ne hazudj önmagadnak

A Szaturnusz már 2012 októberében megkezdte a Skorpió jegyen való átvonulását, és 2013-ban egész éven át ebben a csillagképben marad. Nem hagy nyugodni, arra ösztökél, hogy nézz mélyen magadba, légy őszinte, ismerd fel a gyenge pontjaidat, és ahelyett, hogy ismét szemet hunynál a hibáid felett, kezeld azokat, és nézz a jövőbe! Csak így indulhatsz el a változás útján, amit ne halassz tavaszra vagy nyárra! Vedd komolyan a 'most' szó jelentését!

Előrejelzés a Vízöntő havára

A Kosok a Vízöntő havában ne pihenjenek meg egy percre se, a Bikák pedig álljanak ki saját elképzeléseik mellett. Az Ikrek jegyűek csapjanak az asztalra, és bizonyítsák be az igazukat. A Rákok legyenek döbbenetesen merészek, és ugorjanak fejest az ismeretlenbe. Az Oroszlánok viszont kivételesen aludjanak egyet minden nagy döntés előtt. A Szüzek sürgősen vetkőzzék le az esetleges gátlásaikat, a Mérlegek messziről kerüljék el a hitelfelvételt! A Skorpiók szigorúan cenzúrázzák a mondandójukat, a Nyilasok pedig éljenek a mának. A Bakok fogadják el, hogy néha a göröngyösebb út visz távolabbra. A Vízöntők legyenek jó csapatjátékosok, a Halak jegyűek pedig most próbáljanak meg a saját lábukra állva önállósodni.

Érdekességek a következő hetekben:

-Telihold: január 27.
-Újhold: február 21.
-A Merkúr a hónap végén újra feltűnik az esti ég alján, január utolsó napján 45 perccel nyugszik a Nap után.
-A Jupiter a Bika csillagképben hátrál egy ideje, ám végre január végén ismét előrefelé fog haladni. Könnyen felismerhető lesz az éjszakai, déli-délnyugati égen, s csak hajnalban nyugszik.
-A 2012 DA14 jelű kisbolygó 2013-ban nagyon szorosan megközelíti a Földet: a geostacionárius pályán, 36 000 kilométer magasan keringő műholdaknál is közelebb halad el mellettünk. A legnagyobb közelség 2013. február 15-én lesz, mindössze 26 900 kilométerre.

Szexhoroszkóp 2013-ra (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130102-erotika-es-szex-szexhoroszkop-2013ra-18.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.htmlTestet öltött a gonosz? A Molyember legendájahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-testet-oltott-a-gonosz-a-molyember-legendaja.htmlSzellemjárás Judyék házábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-sztar-ezoteria-szellem-judyek-szellemhaza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.