Elin Nordegren válás Tiger Woods LifeNight golf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiger Woods golfozó exneje, Elin Nordegren modell nemrég a Bahamákon nyaralt.

A harminchárom éves svéd szőkeség hat évig volt Tiger Woods felesége. 2010-ben váltak el, miután fény derült arra, hogy a sportoló jó néhány hölggyel megcsalta a feleségét. Ma már az egykori modell és bébiszitter Elin Nordegren remek parti, hiszen a válással 100 millió dollár ütötte a markát. Élvezi is az életet, hiszen nemrég a Bahamákon kapták lencsevégre. A hölgy remek formában van - a róla készült szexi, bikinis fotókat a blogon nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A halál palotája Velencében: Ca|Dariohttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130108-olaszorszag-velence-a-halal-kastelya-cadario.htmlPipás Pista, a sorozatgyilkosnő (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20130107-gyilkossag-onismeret-buntett-pipas-pista-a-tanyavilag-sorozatgyilkosnoje.htmlSzexhoroszkóp 2013-ra (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130102-erotika-es-szex-szexhoroszkop-2013ra-18.htmlSzáguldó ufó az űrállomás felvételénhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130105-a-nemzetkozi-urallomas-kameraja-keszitett-egy-felvetelt-melyen-lehetseges-hogy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.