asztrológia csillagállás jóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakok arra vágynak, hogy ezen a hétvégén visszavonulhassanak és egyedül lehessenek egy kicsit. Erre azonban nem lesz lehetősége a Nyilasoknak, mert hozzájuk váratlan vendégek toppanhatnak be. Neked vajon mit ígér a Life.hu hétvégi horoszkópja?

Kos

Hétvégi tipp: Bármi is legyen a téma, biztosan tudjátok rendezni. A siker garantált, mihamarabb tedd meg az első lépéseket!

Bika

Hétvégi tipp: Szánj azokra egy kis időt, akik valóban fontosak neked - legalább a hétvégén! A munka ráér hétfőn is!

Ikrek

Hétvégi tipp: Ha nem is vásárlási szándékkal, de menj el egy bolhapiacra. Hívd el a barátodat vagy a barátnődet is.

Rák

Hétvégi tipp: Tartsd szem előtt, hogy semmi sem történik véletlenül. Lehet, hogy meg kellene osztanod az idődet, hogy önmagaddal és másokkal is jót tehess.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Tele vagy energiával. Ez azért van, mert péntek este időben megszabadultál a munkától. Élvezd ezt a két napot!

Szűz

Hétvégi tipp: Ha már nem kell a munka miatt aggodalmaskodnod, miért tennéd ezt a magánéleteddel összefüggésben? Engedd el magad!

Mérleg

Hétvégi tipp: Ha nem regenerálódsz, a hétfői napod nagyon megterhelő lesz. Nem fogod bírni a strapát. Menj el egy gőzfürdőbe!

Skorpió

Hétvégi tipp: Figyelj oda mindenre. Járj nyitott szemmel, és bármi is jut eszedbe, azonnal jegyezd le, nehogy elfelejtsd!

Nyilas

Hétvégi tipp: Ne zárkózz el semmilyen meghívástól. A délutánokat töltsd pihenéssel, mert az is kell, de vegyél részt társasági programokban is.

Bak

Hétvégi tipp: Légy objektív és reálisan gondold végig, valóban okod van arra, hogy így gyötörd magad?

Vízöntő

Hétvégi tipp: Kérj bocsánatot. Ettől nem leszel kevesebb, sőt! Nagyot nősz majd szeretteid szemében.

Halak

Hétvégi tipp: Lehet, hogy elvárod, hogy odafigyeljenek rád, de neked is ugyanazt kell tenned! Ezt mindig tartsd szem előtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.