Másságáról vallott az Argo-akció sztárja

Titanic meleg Argo (Ben Affleck) színész Jennifer Garner Argo-akció Reese Witherspoon Rainer Andreesen homoszexualitás Victor Garber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victor Garber sosem foglalkozott nyíltan szexualitásával, most azonban úgy döntött, színt vall. Az Argo-akció sztárja 13 éve él együtt egy férfival, kapcsolatukat pedig szeretné nyíltan felvállalni.

A 63 éves színész már egy 2012-es interjúban is megemlítette, hogy a férfiakhoz vonzódik, most azonban szeretne nyilvánosan is megjelenni a szerelmével. Ezért döntött úgy, hogy nyíltan vall másságáról. Garber tervezi, hogy részt vesz a januári Screen Actors Guild (SAG) Awards gálán, ahova társával, Rainer Andreesennel érkezik majd. "Ő jön velem a SAG Awardsra" - nyilatkozta a sztár.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Daily Mail információiból kiderül, hogy Garber és Andreesen 13 éve élnek együtt New Yorkban, Greenwich Village-ben. "Eddig nem igazán beszéltem róla, de mindenki tudja" - vallotta be a sztár, akinek legemlékezetesebb szerepei közé tartozik az 1997-es Titanic hajóépítő mérnökének megformálása, de láthattuk őt a 2001-es Doktor Szösziben is Reese Witherspoon tanáraként, valamint Jennifer Garner mellett az Alias sorozatban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.