asztrológia heti horoszkóp csillagállás csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu heti horoszkópja szerint a megfelelő csillagállás hozzásegíti a Bikákat problémás, rendezetlen dolgaik gyors megoldásához, a Szüzeknek pedig szintén egy régi problémájuk kerülhet előtérbe, de ezen is sikerül majd felülemelkedniük.  

Kos

Tipp: Minden, ami most történik, a te javadat szolgálja, ezért ne akarj szemben úszni az árral!

Bika

Tipp: Érdemes hosszú távon gondolkodnod, s ennek megfelelő döntéseket hoznod.

Ikrek

Segítünkkiszolgáltatott helyzetbe

Tipp: Szívügyekben is új perspektívák nyílnak meg előtted. Nemcsak a szingliket kísértheti meg egy új szerelem, hanem az elkötelezettek is megbolondulhatnak egy kicsit. Hagyd, hogy minden megtörténjen veled.

Rák

Tipp: A macskagyökér, a golgotavirág és az orbáncfű gyógyteák lenyugtatnak és ellazítanak. Segítünk: Budapest legjobb teaházainak összeállításást itt találod.

Oroszlán

Tipp: Minden gyümölcs beérik egyszer, neked most jött el a pillanat, hogy kezedbe vedd az életed irányítását. Segítünk: Gondolataiddal nem csak saját, de gyermeked sorsát is alakíthatod.

Szűz

Tipp: Ha nem mersz belenézni valakinek s szemébe, írd meg neki! Még mindig jobb, ha közlöd az érzéseidet, mintha továbbra is csak hallgatsz. Segítünk: A legjobb módszer a lelki bajokra, nyugalomért, békéért.

Mérleg

Tipp: Sajátíts el új meditációs, relaxációs vagy jógatechnikákat. Segtünk: A jóga nem csak lelkednek, testednek is jót tesz, hiszen a leghatásosabb edzésformák között szerepel.

Skorpió

Segítünklegjobb házi praktikák

Tipp: Még két heted maradt arra, hogy megnézd Budapesten a Cézanne kiállítást. Ne hagyd ki!

Nyilas

Tipp: Szerezz be pár új zenei CD-t, és próbálj egyesülni a ritmussal. Még a végén megszeretsz valamilyen új stílust. Segítünk: Zenehoroszkópunk elárulja, milyen dallamok illenek hozzád.

Bak

Segítünklegjobb spórolós tippek

Tipp: Ezen a héten ne írj alá szerződéseket!

Vízöntő

némi nátha, influenza

Tipp: Még az ellenlábasaidnak is nyújts segítő jobbot, hogy ezentúl ne veled szemben harcoljanak, hanem melletted kardoskodjanak.

Halak

Tipp: Péntekre kifejezetten érzed, hogy nagy kövek gördültek le a válladról, s a cipelt súly is jóval kisebb. Hát nem megéri rendezni a gondolataidat? Segítünk: Tíz gyors segítő tipp érzelmi vészhelyzetekhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.