asztrológia csillagászat jóslás horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak egy kellemetlen helyzet veheti el a kedvét szombaton, az Oroszlánok azonban egy remek, problémamentes hétvége elé néznek. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos


Hétvégi tipp: Próbálj meg egy kicsit lazítani, legfőképpen érzelmi téren. Nem kell mindig görcsölni, és túlbonyolítani mindent. Segítünk: Legkönnyebben ezeken a mesés helyszíneken kapcsolhatsz ki.

Varázsold otthonossá a lakásod! - A legjobb tippek itt



Bika


Hétvégi tipp: Ne mondj nemet, ha egy meghívással keres meg valaki. Menj el, és érezd jól magad. A munka szót pedig hétfő reggel 8 óráig töröld ki a fejedből. Segítünk: Figyelj, nehogy a munka a kapcsolatod rovására menjen.

Ikrek


Hétvégi tipp: Teremtsd meg a lehetőséget arra, hogy kibékülj azzal, akire orrolsz valamiért. Segítünk: Tippek arra, ha hirtelen elfogna a düh.

Rák

Segítünk:60 perc alatt végezz az egésszel

Hétvégi tipp: Nincs olyan, amit ne lehetne elnapolni. Ha azonban otthoni teendőidet fogod ismét eltolni, előbb-utóbb rosszul fogod érezni magad.

Oroszlán


Hétvégi tipp: Akár tüntetőleg is felállhatsz, és látványosan elhagyhatod a vita helyszínét. Lehet, hogy ezzel észhez téríted a vitapartnereket. Segítünk: Nagyon figyelj arra, hogyan veszekedsz. Gyermekednek és családtagjaidnak komoly sebeket okozhatsz.

Szűz


Hétvégi tipp: Sikerül majd mindenkinek a kedvében járnod, és a te hangulatod is kiváló lesz. Élvezd a pihentető és szórakoztató hétvégét. Segítünk: Házi prakatikák a pihenéshez.

Mérleg

Segítünk: Ezeket az ételeket válaszd, ha rossz a kedved!

Hétvégi tipp: Légy minden helyzetben nyugodt. Menni fog! Gondolj arra, hogy ezt a két napot nem ronthatja el semmi és senki.

Skorpió

Segítünk: Itt találod 2013 legjobb spórolós tippjeit

Hétvégi tipp: Mondj nyugodtan nemet, és kínálj fel egy alternatívát. Számos olyan lehetőség van, ami nem kerül pénzbe, mégis hasznos.

Nyilas


Hétvégi tipp: Számos olyan kezdeményezés lesz sikeres, ami elsőre csak egy legyintésre jó. Mindenesetre annyit megér, hogy töprengj rajta egy kicsit!

Bak

Segítünk: Mindenféle betegség rejtőzhet benned, ezekre is érdemes odafigyelni

Hétvégi tipp: Csinálj olyan dolgokat, amelyek nem igényelnek jelentős fizikai aktivitást tőled. S ha lehet, ne most próbáld ki a sziklamászást.

Vízöntő

SegítünkRossz családi és emberi kapcsolataidat a feng shui erejével is javíthatod.

Hétvégi tipp: Most lehetőséged lesz arra, hogy úgy szerezz tapasztalatokat, hogy aktívan nem veszel részt a folyamatokban.

Halak

Segítünk:korábbi összeállításunkat is

Hétvégi tipp: A legfontosabb kötelezettségek elvégzése után a pihenésről, regenerálódásról szóljon ez a két nap. Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.