prostitúció lebukás Való Világ Keleti Györgyi celebek VV Veronika VV Annamari botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteghetnek még néhányan, ugyanis sorra kerülnek elő a botrányos fotók, videofelvételek és internetes oldalak, ahol híres lányaink kínálják jó pénzért bájaikat és szolgáltatásaikat.

Legutóbb VV Veroni­ka bukott le: az egykori valósághow-sze­replőről a napokban egy video- és hangfelvétel is bizonyította, hogy 150 ezer forintért meztelenkedik, plusz 100 ezerért még ágyba is bújik a vevővel. A leleplezés után a lány könnyek közt, zokogva kért bocsánatot a családjától és a barátjától a televízió képernyőjén.

facebook.com/vvveronika
facebook.com/vvveronika


Ám nem ő az egyetlen, akiről kiderült: prostituáltként keresi a pénzt. A ValóVilág lányai közül Annamari tavaly külföldre menekült, de a Blikk egy rejtett kamerás felvétellel támasztotta alá a pletykát, miszerint férfiakat fogad tízezer forintért egy budapesti albérletben. Hirdetését nemrég egy német internetes honlapon lehetett látni. A lány most Münsterben várja a kuncsaftokat akár már 7500 forintért.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Az új évezred szex­botrányhősnője viszont minden bizonnyal Keleti Györgyi lett. Az ex-honvédelmi miniszter lánya volt látható azon a rejtett kamerás felvételen, amelyen pontosan 100 euróért, vagyis 30 ezer forintért meghitt félórát tölt el egy férfival Olaszországban. Györgyi a videó nyilvánosságra hozatala után magántitok megsértése miatt beperelte a Blikket, ám a pert elvesztette, a jogerős bírósági ítélet szerint pénzért árulta a szerelmet, és ez nem magántitok, hanem üzleti tevékenység. Miután az olasz hatóságok rájöttek, hogy magyar lányokat is futtatott, Györgyi rács mögé került, ahonnan 2011-ben szabadult.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Vannak azonban olyan lányok, akik sosem tagadták, hogy az ősi mesterségből élnek. Közéjük tartozik Kelemen Anna, aki csak a pornózást bánta meg, az viszont nem zavarja, ha luxusprostituáltnak hívják. Hozzá hason­lóan VV Szandika sem tagadta, hogy szexmunkásként dolgozott. Egészen pontosan a rákospalotai szemétégető környékén tevékenykedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.