Szinetár Dóra az ismert rapper lakására ment

Dopeman Nagy Duett próba Szinetár Dóra rapper énekesnő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper nem hátsó szándékkal hívta fel a lakására a színésznőt, hanem hogy gyakoroljanak A Nagy Duettbe készülő produkciójukat.

Már az első sajtónyilvános eseményen érezni lehetett, hogy a szende színésznő és a nagyszájú macsó igencsak jól kijön egymással.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

A Bors információja szerint a két előadó viszonya a napokban tovább mélyült, ugyanis kedden már kettesben voltak Laci lakásán. A látogatásról fotó is készült, amelyen Szinetár Dóra látható fülhallgatóval.

A színésznő talán nem is tudja, de abban a lakásban vendégeskedik, ahol még nem fordult meg olyan nő, akin kifelé menet fehérnemű maradt. Persze Dórát nem hátsó szándékkal hívta meg Dopeman, a két híresség ugyanis A Nagy Duettre készül.

"A mi dalaink különlegesek lesznek, én hangszerelem, nem a szokásos karaoke alapokra lépünk fel" - meséli büszkén Dopeman. "Nagyon klassz a közös munka, Dórinak már rapperneve is van, MC-Netár Dóree. Tetszik, amit csinálunk, megvillan a DopeMantudás egyeteme. Az emberek majd velünk mulatnak és nem rajtunk. Dög lesz" - mondta Dope.

Megváltoztatta az életét a Szombat esti láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.htmlPapucs lett Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-papucs-lett-ashton-kutcher-szinesz-aki-meg-londonba-is-koveti.htmlCsodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vegh-judit-a-joban-rosszban-sztarja-26-kilot-fogyott-terhessege.htmlSúlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?http://www.life.hu/legykepben/20130130-fekete-pako-a-didikiraly-nonek-oltozott-drogozott-es-megutotte-gyermeke.htmlMegmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-nadai-aniko-azaz-vv-aniko-szerepel-az-rtl-klub-ejjelnappal.htmlLeadták a tévében Snooki szüléséthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-snooki-a-jersey-shore-reality-show-sztar-szuleset-leadtak-a.htmlAshley Judd 11 év után elválik férjétőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130130-ashley-judd-szineszno-11-ev-utan-valik-skot-szarmazasu-ferjetol.htmlSenkinek sem kell Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130129-amanda-seyfried-hugh-jackman-josh-harnett-es-eddie-redmayne-utan.htmlIngyenjegyet remél párjától Dopemanhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-dopeman-magyar-rapper-ingyen-jegyet-remel-szinetar-dora-magyar-enekesnotol.htmlDopeman csalással vádolja az Eurovíziós zsűrithttp://www.life.hu/legykepben/20130115-dopeman-csalassal-vadolja-az-eurovizios-zsurit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.