gázolás Oscar Pistorius paralimpikon bíróság botrány testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyilkossággal gyanúsított Oscar Pistorius paralimpikon fivére ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat - jelentették dél-afrikai médiumok vasárnap.

Az eNCA rádióállomás híre szerint Carl Pistoriusnak egy 2010-ben történt halálos közúti baleset miatt kell bíróság elé állnia márciusban. Az ügyészség szerint a férfi nagyfokú gondatlansággal és körültekintés nélkül vezetett, amikor elütött egy motorkerékpáros nőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Carl Pistoriusnak bíróság elé kell állnia

Forrás: MTI

Rákot diagnosztizáltak az RTL Klub fiatal sztárjánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130224-rakot-diagnosztizaltak-gyerekkoraban-az-ejjelnappal-budapest-cimu-rtl-klubos-musor.htmlÁlomszéppé varázsolták a fiatal filmcsillagothttp://www.life.hu/szepulj/20130223-jennifer-lawrence-az-ehezok-viadala-cimu-film-szinesznoje-gyonyoru-a.htmlMolnár Anikó segít az énekesnek nővé válnihttp://www.life.hu/legykepben/20130222-molnar-aniko-vv-aniko-a-valo-vilag-sztarja-szecsodi-kari.htmlElhízunk a boldogságtólhttp://www.life.hu/szeress/20130218-a-kutatok-szerint-a-boldogsag-hizlal-ime-nehany-tipp-elhizas.htmlA Dior új arcahttp://www.life.hu/life/galeria/20130223-hollywood-uj-kedvenc-szinesznoje-jennifer-lawrence-lett-a-dior-reklam.htmlTíz súlyos szextitok - te bevallanád?http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-parkapcsolat-tiz-sulyos-szextitok-te-bevallanad.htmlEgyütt squasholtak a sztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130223-media-squash-kupa-sztarokkal-sarka-kata-berkes-oliver-szabo-david.htmlOscar Pistorius szabadlábon védekezikhttp://www.life.hu/legykepben/20130222-szabadlabon-vedekezik-a-modell-baratnojet-sajat-otthonukban-lelovo-oscar-pistorius.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.