földönkívüliek New York állam gabonakörök Peggy Gervase ufó tókör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtélyes köröket találtak egy amerikai kisvárosban, New York államban. Sokak szerint idegen lények állnak a háttérben. Ti hisztek a földönkívüliek létezésében?

Titokzatos körökre lettek figyelmesek egy Eden nevű amerikai kisváros befagyott taván. A helyiek nem tudják, hogyan kerültek oda. A víz felszínén lévő hatalmas, fura pöttyökre egy helyi lakos, Peggy Gervase bukkant rá egy tavaszi hóvihar után. Azt mondta: soha nem látott még hasonló jelenséget, ami szerinte kicsit kísérteties, de izgalmas is.

Forrás: Facebook/Peggy Pye-Gervase
Forrás: Facebook/Peggy Pye-Gervase

A földönkívüliekről gyakran mondják, hogy gabonaköröket hoznak létre, de ilyet még nem találtak. Miután a nő posztolta a Facebookra a képet, sokan próbáltak magyarázatot adni rá. Egyesek azt írták, ezek elefántlábnyomok. Mások szerint halrajzás, míg van, aki úgy véli, idegen lények okozták a köröket. Van rá tudományos elképzelés is: a tavakat tápláló természetes források vize melegebb, mint a tó felszínén megfagyott vízé. Ahogy a melegebb víz utat tör magának, elolvasztja a havat és a jeget. Ráadásul a tó fenekén élő növényzet gázokat bocsát ki, amelyek lassan felszállnak, és ilyen köröket okozhatnak.
A helyszínről és a fura a jelenségről egy videó is készült:

Démonokat látsz? Az alvászavar okozhatja!http://www.life.hu/tested-lelked/20130403-furcsa-demonok-tunnek-fel-sok-ember-almaban-az-alvasi-zavarok.htmlMegtalálták a pokol kapujáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130402-olasz-regeszek-megtalaltak-a-pokol-kapujat-torokorszagban.htmlSzerelmi horoszkóp áprilisrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130327-ezoteria-csillagjegy-szerelmi-horoszkop-aprilisra.html3 vízi szörny, amitől rettegnek az emberekhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130317-a-vilag-leghiresebb-vizi-szornyei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.