heti horoszkóp csillagjegy ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok az érzelmi életükben számíthatnak változásra, a Szüzekre szakmai sikerek várnak a héten. Neked mit üzennek a csillagok? A Life.hu heti horoszkópjából megtudhatod!

Kos

Tipp: sokan keresik ezen a héten a kegyeidet, senkit ne utasíts el a külseje vagy valamilyen régi pletyka miatt.

Bika

Tipp: kérdezd meg önmagadtól, milyen terveid vannak, milyen célokat akarsz megvalósítani az év hátralévő részében. Ha ezt tisztázod, akkor tudod, hogy miért nem éri meg lazsálni.

Ikrek

Tipp: minden este legyen valamilyen programod. Ne rohanj haza, inkább menj vásárolni, moziba, színházba, múzeumba, vagy csak a Duna-partra ücsörögni.

Rák

Tipp: használd ki a telihold csodáját, olvass utána, milyen bűbájokat lehet ilyenkor végezni.

Oroszlán

Tipp: határozd meg pontosan a három legfontosabb vágyadat a következő negyedévre. Tervezz, logikázz, így biztos sikerül is!

Szűz

Tipp: lassan vége az áprilisnak, nyakadon a nyár. Most lenne érdemes megtervezni a programokat, és a szabadság, vakáció idejét is kijelölni, megéri előre szervezkedni!

Mérleg

Tipp: különösen kerüld el fontos és komoly elköteleződéssel járó szerződések aláírását, pénz kölcsönadását vagy hitelfelvételt.

Skorpió

Tipp: a társkeresők ragadják magukhoz a kezdeményezést, és tegyenek meg mindent azért, hogy felhívják magukra a figyelmet.

Nyilas

Tipp: tudsz görkorizni? Gördeszkázni? Van bicajod? Mindegy, a lényeg, hogy irány ki a szabadba!

Bak

Tipp: ez a hét inkább a csendességet hozza meg számodra, így a hangos bulik és a társasági élet helyett inkább meditálj, relaxálj sokat.

Vízöntő

Tipp: fogadj el minden segítséget, még akkor is, ha olyan személytől érkezik, aki nem sorolható a közeli barátaid, ismerőseid közé.

Halak

Tipp: jogi ügyekbe ne bonyolódj. Ha mégis muszáj, feltétlenül kérd szakember véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.