Megint nem sikerült elcsípni a Nagylábút

lábnyom Bigfoot Nagylábú szörny Amerika erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagylábú visszatért és gyorsan lelépett. Egy óriási, bomló lábnyomra bukkant két fiatal fiú Massachusettsben egy erdős részen. Szakértők szerint biztosan nem emberé. Újabb megoldatlan rejtély...

Ismét felkaphatják a fejüket a természetfölötti történetek kedvelői! Egy hatalmas, titokzatos lábnyomot talált két fiatal srác Massachusettsben. A rendőrség orvosi vizsgálatra küldte a leletet, hogy kiderüljön, pontosan milyen élőlényé. Sokak szerint ismét Nagylábú bukkant fel.

Forrás: Facebook.com/FindBigfoot
Forrás: Facebook.com/FindBigfoot

Így képzelik el a rettegett Nagylábút

Nagylábú (vagyis Bigfoot) Észak-Amerika rettegett, állítólagos szörnye, akinek létezését még nem sikerült bizonyítani. Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb egy amerikai nő állította azt, hogy a nála lévő szőrcsomók a Nagylábúból valók. Az orvosszakértő a mostani nyomra azt mondta: biztosan nem emberé, bár úgy tűnik, öt lábujja van. Néhányan ragaszkodnak hozzá, hogy a legendás Bigfoot tért vissza, mások viszont szkeptikusabbak és azt mondják, csak egy medvelábnyomról van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.