Duálpárok - Valóban léteznek?

2013.05.03. 17:47

Az egyik karmaelmélet szerint a duálpárok azonos energiaforrásból származnak, csak földre születésük előtt szétválnak, és más testet öltenek. Földi életükben legfőbb feladatuk az egymásra találás.

A másik elmélet szerint viszont a duálpár két fele két teljesen különálló lélek, akik azonban annyira hasonlóak, hogy egyszerűen bevonzzák a másikat az energiaterükbe. Akár az egyik, akár a másik, akár egy harmadik elmélet hordozza az igazságot, a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy duálpárok valóban léteznek, és a földi lét során megkeresik egymást.

Forrás: Thinkstockphoto

Miről ismerheted fel a duálpárodat?

Először is fontos tisztázni, hogy nem csak szerelmi kapcsolódásokról van szó. A duálpárod veled egynemű, vagy akár a rokonod is lehet - ez az egyszerűbb helyzet, mert a barátságokat könnyebb kordában tartani, mint az észvesztő szerelmet.
Amikor rátalálsz a duálpárodra azt érezheted, hogy időtlen idők óta ismered, pedig akkor látod először. Úgy véled, ismered a hangját, a nevetését, a szokásait, a stílusát, de ez valójában nem igaz, ebben a földi megtestesülésben "viselt" tulajdonságait nem ismerheted, csak éppen arra a rezgésre ismersz rá, amelyet te magad is képviselsz, és ami hihetetlen erővel vonz felé. Az első pillanattól kezdve szereted, bizalmat érzel iránta, úgy érzed, vele bármit megoszthatsz, ő az "egyetlen", aki valójában ismer téged, aki megért, aki képvisel - a másik feled. Ami néha jó, néha nem.
A duálpárod elől nem menekülhetsz, bárhogy is alakul majd a kapcsolatotok. Földi léted feladata ennek a kapcsolatnak a felvállalása, fejlesztése - akkor is, ha határtalan örömökkel jár, és akkor is, ha majd' belehalsz az egymásnak okozott sebekbe. Igen, jól hallod, duálpárok csatája esetén az a seb is neked fáj, amit neki okozol. Ez a karma egyik legerősebb törvénye.

Szerelmes duálpárok?

Amikor olyan szerencsés vagy, hogy életed szerelme egyben duálpárod is, rengeteg tényező nehezítheti meg a boldogságotokat.
Leginkább az, hogy a párod folyamatosan tükröt tart eléd. Azt fogod benne a legnehezebben elviselni, amivel ő maga is megküzd veled kapcsolatban. Ha konokságát nehezményezed, biztos lehetsz benne, te magad is kemény dió vagy. Ha féltékenység gyötör, tudhatod, örökké résen van ő maga is, mert magatartásod folytonos féltékenységre ad okot számára. Ha szórja a pénzt, szinte biztos, hogy te is hanyag vagy pénzügyi területen, ha pedig a rendetlensége zavar, te se rakod sorba a fogkeféket a polcon. A saját hibáitokat azonban nem magatokban, a másikban fogjátok felfedezni.

A másik akadály az lehet, hogy nem a megfelelő időpontban találkoztatok. Ha túl éretlen még földi személyiségetek, akkor a bevonzás esetén nem lesztek képesek elviselni a másik erőteljes rezgéseit, a kapcsolat első harmada pokolbéli táncnak tűnhet. Megtartani keserves feladattá válik, elengedni pedig lehetetlen lesz a másikat. Olykor akár tragédiába is fordulhat a találkozás, mert a pár valamelyik tagja esetleg képtelen megbirkózni sorsfeladatával, és inkább kiszáll a dologból.

Forrás: Thinkstockphoto

Az is csillagközi csapás lehet, ha "későn" találkoztok. Akkor, amikor egyikőtök, vagy mindketten már családot alapítottatok, és egyszer csak berobban az életetekbe a karmikus idegen, a valódi párotok. Családok, gyerekek jóléte, boldogsága a tét ilyenkor, hiszen túl erős a vonzás ahhoz, hogy szó nélkül, érintés nélkül menjetek el egymás mellett. Az ilyen találkozások vagy szétzúzzák addigi életeteket, vagy megőrzitek ugyan a látszatot, de a tudás, hogy a másik létezik, és nem lehettek együtt egy életre szóló hiányérzetet okoz majd. Örökös vágyakozás, elvágyódás lehet a sorsotok.

Az anyukád is lehet a duálpárod

Nagyon ritka esetben saját családtagod is lehet a duálpárod, mondjuk az édesanyád, de ilyenkor a kapcsolat egy bizonyos szakaszában szintén kőkemény csatákat vívhattok, mégpedig azért, mert súlyos "elszámolni valótok" van a másikkal. Valamelyikőtök az előző létezések egyikében elkövetett valamit a másik ellen, és éppen az a feladata, hogy jóvátegye a hibáját. Ez esetben nem bízzák a véletlenre a találkozást: egy családba születnek, a feloldás időszaka pedig okozhat fájdalmat a duálpár mindkét tagja számára. Vagyis ha esetleg nehezen értesz szót az édesanyáddal, amikor úgy érzi, ok nélkül bántod, vagy ő viselkedik igazságtalanul veled szemben, lehet, csak karmikus adósságát rója le a fájdalmat okozó személy.

Makulomancia - az anyajegyjóslás tudományahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130430-makulomancia-az-anyajegy-joslas-tudomanya.html Havi horoszkóp májusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130430-havi-horoszkop-2013-majus.html 8 boldogságtipp Paulo Coelhótólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130429-8-boldogsagtipp-paulo-coelhotol.html Átok ült James Dean autóján?http://www.life.hu/tested-lelked/20130425-misztikum-es-talany-atok-ult-james-dean-autojan-egy-ezustszurke.html Így tartsd meg a férfit! Horoszkópja eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130415-ezoteria-es-csillagjegy-mivel-tarthatod-meg-es-mivel-uzheted-messzire.html

 

 

energiaszerelemcsaládezotériaelőző életduálpárok