5 érdekesség, amit nem tudtál a szellemekről

2013.06.05. 21:11

A szellemekkel való kommunikáció egyre kevésbé tűnik lehetetlennek. Egyre többen ismerik fel magukban azt a különleges képességet, ami alkalmassá teszi őket a túlvilági lelkekkel való párbeszédre.

Egy elmélet szerint erre valójában mindannyian képesek lehetnénk, akár te is. Az tehát nem titok, hogy a szellemekkel akár társalogni is lehet, de ezen felül jó néhány izgalmas kérdés van még, amire nem feltétlenül ismered a választ.

Forrás: Thinkstock

Íme ezek közül néhány:

1. A szellemek intelligensek?
A beszámolók alapján igen. Gondolkodnak, információkat adnak át, kommunikálnak. Felismerik az emberekre leselkedő veszélyeket, és megtalálják a módját annak, hogy figyelmeztessenek. A szellemek "fizikai agy" nélkül is intelligensek, mi több, energiájuk növekedésével ez az intellektus fejlődésre is képes.

2. A szellemek nők vagy férfiak?
A szellemeknek nincs "látható", "kézzel fogható" teste, nincs fizikai formája és kiterjedése, ennek ellenére határozottan megkülönböztethető, hogy a szellem fizikai valóságában nő volt vagy férfi. Más jellegű energiákkal jelentkeznek, máshogy "rezegnek". A médiumok azt állítják, ez nem is kérdés. Ráadásul minél erősebb volt életében a nemre jellemző "kisugárzás", ha valaki "nagyon nő", vagy karizmatikus férfi volt, azt a szellemi megnyilvánulásában is érzékelni lehet.

3. A szellemeknek kell pihenő?
A médiumok azt állítják, hogy a szellemeknek semmilyen fizikai korláttal nem kell megküzdenie, így a fáradtsággal sem. Bár a szellemek folyamatosan aktívak, nincs szükségük alvásra. Sokkal fontosabb számukra egy- egy helyszín, ahol nem a pihenés miatt jelennek meg, hanem hogy pozitív energiákat gyűjtsenek. A spirituális szertartások helyszínén, vagy az olyan épületekben, ahol meditáció zajlik, nagy valószínűséggel a szellemek is töltekeznek. Az általuk "szerzett" energia jó helyre megy, a meditációs energiával nem élnek vissza - csak "megfürdenek benne".

Forrás: Thinkstock

4. Hol léteznek a szellemek?
A szellemek fizikai értelemben nem éreznek semmit, és nincsenek falak körülöttük. Bárhol megjelenhetnek, akár a lobogó tűzben, egy tó víztükrében, a tükör foncsorjában is. A médiumok meglátása szerint a szellemek végtelen szabadságot élveznek, élő és élettelen formához is képesek odatapadni.

5. A szellemek ragaszkodnak a családjukhoz?
A szellemek tulajdonságait jól ismerő emberek szerint sajnos nem. A családi kapcsolódás addig fontos, amíg a szellem fizikai burokkal, testtel rendelkezik. A halál után, amikor kinyílik a lélek számára a végtelen valóság, és felfedezi az univerzumot átszövő bonyolult összefüggések hálóját, a család fogalma jelentőségét veszíti. Ez nem jelenti azt, hogy nem szereti a továbbiakban egykori családjának tagjait, csak megérti, hogy mindenki, minden egyes lélek összetartozik.

 

Ilyen a napfelkelte a világűrből nézvehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130604-a-nasa-kozzetett-egy-csodalatos-fotot-amelyen-egy-napfelkelte-lathato.html Amilyen az ajkad, olyan vagy a szexben!http://www.life.hu/tested-lelked/20130531-az-ajkak-formaja-arulkodik-a-szexualis-szokasokrol-parkapcsolat-szerelem.html Megjósolták a Titanic vesztéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130528-misztikum-es-tortenelem-a-titanic-tragikus-tortenetet-korabban-megjosoltak.html Személyre szóló karrier-előrejelzést kaphatszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130529-nagy-melinda-a-lifehu-szakertoje-asztrologus-asztrozofus-valaszol-az-olvasoi.html Hogyan lépj kapcsolatba az őrangyaloddal?http://www.life.hu/tested-lelked/20130528-hogyan-lepj-kapcsolatba-orangyaloddal.html A neved dönt helyetted? Teszteld magad!http://www.life.hu/tested-lelked/20130528-nevedben-a-sorsod-a-neved-dont-helyetted-nevbetu-hatas.html
szellemezotériakísértetérdekességkísértetjárástúlvilágtermészet feletti