Ilyen a napfelkelte a világűrből nézve

2013.06.04. 13:11

Csodálatos fotó került nyilvánosságra: a NASA képén azt láthatjuk, ahogy a Nap felkel a Föld felett. Gyönyörű!

Napfelkelte, ahogy még sosem láttad: a NASA nyilvánosságra hozott egy különleges képet, amelyen egy káprázatos napfelkeltét láthatunk a világűrből nézve. A felvételt a Nemzetközi Űrállomás (International Space Station) egyik űrhajósa készítette.

Forrás: MTI/EPA/NASA
Ilyen a napfelkelte a világűrből nézve

A felvételkor az objektum az egyesült államokbeli Minnesota állam délnyugati része fölött volt - írja az MTI. Az űrállomás egyébként körülbelül 360 km magasságban mozog a Föld körül, és 92 percenként kerüli meg.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban a Földünkről készült egy csodálatos panorámafotó.

Szerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130530-ezoteria-es-csillagjegy-szerelmi-horoszkop-juniusra.html Sellőre hasonlító lényt filmeztek Grönlandonhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130601-sellore-hasonlito-lenyt-talaltak-gronlandon.html Havi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130530-ezoteria-es-csillagjegy-havi-horoszkop-juniusra.html Idegen élőlény a Marson?http://www.life.hu/tested-lelked/20130529-elolenyt-talalt-a-marson-egy-blogger-a-mars-rover-kepei.html Lefülelhetjük a földönkívüliekethttp://www.life.hu/tested-lelked/20130528-a-keplerurtavcso-adatai-alapjan-pontositottak-a-drakeformulat-a-foldon-kivuli.html


 

Nemzetközi ŰrállomásvilágűrfotóűrhajósnapfelkelteNASA