Szőrös szörny rémisztette halálra az iskolásokat

2013.06.07. 16:26

Ijesztő, szőrös, emberszerű teremtményt láttak Botswanában a diákok. A különös eset után az iskolát rövid időre bezárták.

Egy titokzatos, apró élőlény zavarta meg az órát Botswanában, a Mathiba általános iskolában - írja a The Voice című botswanai hírportál. A diákok egyszer arra lettek figyelmesek déltájban, hogy egy fekete, szőrös furcsaságot látnak, ami nagyon hasonlít egy emberi lényre. Az órát azonnal félbeszakították.

Forrás: Thinkstock
Illuszráció

Bár a tanárok nem láttak semmit, a diákok között komoly pánik tört ki. Néhány tanuló olyan sokkot kapott, hogy a helyi klinikán kellett őket ápolni. A helyi iskolaigazgató, Acro Maseko azt mondta, hogy imádkozásokat tartanak az intézményben, és profi szakemberhez is fordulnak, akik segítenek majd a gyerekeknek. Az egyik tanár azonban túlzásnak tartja a történteket és azt mondja, csak a közelgő vizsgák miatt ilyen stresszesek és érzékenyek a diákok.

Megtalálták a mai ember ősét?http://www.life.hu/tested-lelked/20130606-szenzacios-leletet-talaltak-kinaban-ami-kulcsfontossagu-adatokat-nyujt-az-emberi.html 5 érdekesség, amit nem tudtál a szellemekrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130531-erdekessegek-a-szellemekrol-nok-vagy-ferfiak.html Megjósolták a Titanic vesztéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130528-misztikum-es-tortenelem-a-titanic-tragikus-tortenetet-korabban-megjosoltak.html Ilyen a napfelkelte a világűrből nézvehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130604-a-nasa-kozzetett-egy-csodalatos-fotot-amelyen-egy-napfelkelte-lathato.html Sellőre hasonlító lényt filmeztek Grönlandonhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130601-sellore-hasonlito-lenyt-talaltak-gronlandon.html


 

Botswanaszörnyáltalános iskoladiáksokk