Saját űrlényt készített egy férfi

2013.06.11. 14:58

Bizarr - saját gyártású űrlénye volt és a fagyasztójában tárolta azt egy kínai férfi - letartóztatták.

Kamu volt az űrlény sztori. Egy kínai férfi, Li Kai hihetetlen történettel állt elő a napokban: azt állította, hogy öt űrlényt látott egy ovális, repülő járműben, és az egyiket megölte a kerítésbe vezetett elektromosság, amit a vadállatok miatt húzott fel.

Forrás: Northfoto
A fagyasztót törölgeti a kínai férfi, benne a kamu űrlény

A pasi néhány napja, június 8-án jött ki a történetével és az internetre is feltöltötte a képeket az állítólagos "megölt" idegenről. A rendőrség azonban lefülelte. Kiderült, hogy ő tákolta össze az ufót és otthonában, egész pontosan a fagyasztóládájában tárolta. Szerintetek miből készítette el? Lehet tippelni!

 

Botrány a lottósorsoláson - mi az igazság?http://www.life.hu/tested-lelked/20130609-botrany-a-lottosorsolason-mi-az-igazsag.html Így nézünk ki 100 ezer év múlva - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130610-megalkottak-hogy-nezne-ki-az-emberi-arc-a-tavoli-jovoben.html Megkövült nászmenet a Mecsekbenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130605-ezoteria-es-termeszetfeletti-esemeny-megkovult-naszmenet-a-mecsekben.html Szőrös szörny rémisztette halálra az iskolásokathttp://www.life.hu/tested-lelked/20130607-szoros-humanoid-leny-sokkolta-a-diakokat-botswanaban.html Megtalálták a mai ember ősét?http://www.life.hu/tested-lelked/20130606-szenzacios-leletet-talaltak-kinaban-ami-kulcsfontossagu-adatokat-nyujt-az-emberi.html
KínafagyasztóládákhamisítványletartóztatásűrlényUFOsaját készítésű