varázslat levegő a nap cikke Szentivánéj tűz horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szentivánkor kapcsolatba léphetünk a szellemvilággal és a természet erőivel, így számos jóslást és varázslatot végeznek az ünnep alatt, elsősorban a szerelem és az anyagi bőség reményében. Gyűjtöttünk egy csokorra való bulis babonát, melyekből horoszkópod, illetve ízlésed szerint válogathatsz!

A nyári napforduló a nyolc boszorkányünnep egyike, Litha ünnepe is, amikor a varázslatok erősebben hatnak - idén ráadásul június 23-án telihold lesz, ami köztudottan kedvez a mágiának! Egy kis bűbájhoz nem szükséges boszorkánynak lenni, egyszerű eszközök segítségével te magad is elvégezheted őket.

Tudj meg mindent az év legrövidebb éjszakájáról - Szentivánkor minden megtörténhet!



Tűzvarázslatok tüzes és levegős jegyeknek

Kos

Oroszlán

Nyilas

Vízöntő

Ikrek

Mérleg

Terményvarázslatok földies és vizes jegyeknek

Bika

Szűz

Bak

Rák

Skorpió

Halak

Szellemeket és szörnyeket látnak Nottinghambenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130621-a-nottinghamben-elo-lakosok-egyre-tobb-elohalottat-boszorkanyt-szornyet-foldonkivulit.htmlPapírfecni-teszt: ilyen vagy a szexben!http://www.life.hu/tested-lelked/20130619-papirfecniteszt-ilyen-vagy-az-szexben.htmlKínai asztrológia - Ez vár a Kígyó szülöttekrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130619-kinai-asztrologia-vi-var-iden-a-kigyo-szulotteire-nagy-melinda.htmlÍgy lehetsz csillagvadászhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130619-a-nasa-amator-csillagvadaszok-segitseget-keri-a-veszelyes-aszteroidak-megfigyeleseben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.