Két olvasónk, Móni és Renáta is arra voltak kíváncsiak, hogy merre tart az életük. Megírták születésük idejét a Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértőjének, Nagy Melindának, aki irányt mutatott nekik az élet útvesztőjében.

Kérdezz a Life.hu szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni.

 
"Tisztelt Nagy Melinda!

Nyilasként születtem, 1966. december 8-án 11.30 órakor Kisvárdán. Az órát édesanyám adta meg. Tudni szeretném, hogyan alakul a karrierem és a párkapcsolatom ebben az évben, mert az utolsó 7-8 év katasztrofális volt az életemben. Nagyon örülnék, ha tudnál valami irányvonalat adni, ami segítségemre lehet, hogy kitaláljak a 'labirintusból'!

Előre is tisztelettel megköszönve: Móni

 
 
"Kedves Melinda!

Én 1972. május 7-én hajnali 3.30 és 4.00 között születtem. Jelenleg egy kis zűrzavar van az életemben. Szeretném tudni, hogy mire számíthatok.

Köszönöm válaszod: Renáta"
 

Thinkstock

 

Kedves Móni!

Egyértelműen látszik a képletedben a párkapcsolati nehézség, de tudnod kell, hogy mindennek rendelt ideje volt, ezeket a problémákat nem kerülhetted el. Az elmúlt hét évet valószínűleg a hezitálás jellemezte, egyet léptél előre, aztán kettőt hátra... Mindez pedig erős érzelmi reakciókat váltott ki belőled, de lassan a végéhez érkezik ez a periódus.

A hátralévő időben a feladatod a visszavonulás és az elindulás végre az igazi önismeret útján. Valószínűleg érezted is, hogy nagyobb az igényed az egyedüllétre, magányra és nem csak a párkapcsolati problémák miatt. Ha minden rendben lenne, akkor is úgy éreznéd, egyedül vagy a gondolataiddal, de pont azért, hogy végre elkezdj befelé figyelni. A horoszkópod alapján azt tanácsolom, kezdj el jógázni, meditálni, de szóba jöhet a thai chi vagy akár a chikung is. Olyan dolgot válassz, amit a belső hangjod súg, és összekapcsolódik az önismereti vagy spirituális kereséssel.

Melinda


Kedves Renáta!

Az idei évben sokkal jobban a szívedre veszed a dolgokat, mint eddig. Nagyon sok úgynevezett előfeltevés játszódik le a gondolataidban, és a kelleténél többet rágódsz azon,  ki mit gondol rólad. Anélkül, hogy észrevennéd, könnyen belelovalhatod magad ezekbe a gondolati sémákba és ez sokszor rányomja bélyegét az egész napodra. A körülötted lévő zűrzavar oka, hogy beleragadtál a régi helyzetbe, amiből már eljött az ideje, hogy továbblépj.

Lassan, de biztosan kezdd lefejteni magadról a kötelékeket és barátkozz meg a változás gondolatával. Türelmesen, szorgalmasan, de keményen dolgozz az előre lépésen és erőfeszítéseid meg fognak térülni. Ha ezt szem előtt tartod egy teljesen új, pozitív kezdet áll előtted, ahol ismét tiszta lappal indulhatsz.

Üdvözlettel,
Melinda

 

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Részeges apa - te miért nem bízol a férfiakban?http://www.life.hu/szeress/20130603-miert-nem-bizunk-a-ferfiakban-s-kallai-szilvia-az-omyno.html Homályosan látsz? Így kezeld a toxoplasmát!http://www.life.hu/gyogyulj/20130530-benke-rita-a-toxoplasma-fertozesrol-a-lifehu-termeszetgyogyasz-reflexologus-akupresszor.html Így fogyaszd le a párodat!http://www.life.hu/ez-zsir/20130530-fogyni-szeretne-a-parom-nagy-amarilla-a-lifehu-gyogytornasz-aerobikoktato.html Személyre szóló karrier-előrejelzést kaphatszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130529-nagy-melinda-a-lifehu-szakertoje-asztrologus-asztrozofus-valaszol-az-olvasoi.html