Tedd rendbe az életedet mátrix-harmonizációval

Judy lélekgyógyászat lélek mátrix harmonizáció Dammak Jázmin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mátrix-harmonizáció olyan módszer, amivel harmonikusabbá teheted az életedet, oldhatod a benned lévő feszültségeket és feldolgozhatod a múltban történt sérelmeidet.

Te is hordozol magaddal olyan emlékeket, amelyek a mindennapokban problémákat okoznak, és ha eszedbe jutnak, egészen biztosan negatívan érintik az éppen aktuális életeseményeidet? Előfordult már, hogy amiatt hoztál rossz döntéseket, mert az adott feszültséget vagy konfliktust nem rendezted magadban a múltban? A mátrix-harmonizáció módszerét Judy és Dammak Jázmin is régóta alkalmazzák, és úgy gondolják, hogy e technika hatására sokkal kiegyensúlyozottabb lett az életük.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A módszer nagyon egyszerű. A terapeuta tart egy megbeszélést, ahol kikérdez a nehézségeidről és azokról az élethelyzetekről, melyeket meg szeretnél oldani. Ezek után rá kell koncentrálnod a problémára. Majd a terapeuta melléd áll és elvégzi a kezelést: a tested energiamezőjét húzza át a kezével, és közben megváltoztatja a mátrixodban lerakódott negatív tudatállapotaidat. A kezelés közben egy picit kimozdulsz az egyensúlyodból, előre-hátra billensz - ezt úgy kell elképzelni, mintha hullámok érnék a testedet, ezzel pedig jelzéseket, válaszokat adsz.

Tudtad?

A mátrix az a tér, ami téged alkot: az aurád, a tested, a lelked, a szellemed, az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a tudatod és az akaratod.

Egy kezelés után rendeződött Judy évtizedes konfliktusa

Judy egy reggeli műsorban találkozott a mátrix-harmonizációval, és egyből jött az ötlet, hogy nem is lenne jobb probléma a módszer tesztelésére, mint a több éves konfliktusa zenésztársával, Zsoltival. "Nekem pont kapóra jött ez a technika. Nálam a kezelés után nem törlődött ki a balesetünk emléke, amelyhez rossz érzéseim kötődtek, hanem egyszerűen úgy oldódott meg, hogy többé nem foglalkoztatott és nem kapcsolódott hozzá rossz attitűd. Előtte, ha konfliktusunk vagy nézeteltérésünk volt Zsoltival, egyből jöttek a rossz emlékek, amik közénk álltak. A terápia óta ez teljesen elmúlt, és újra tudtuk kezdeni a munkát, aminek éppen itt volt az ideje. A kezelés alatt - bár csukva voltak a szemeim - pontosan éreztem az energiát, amelyet a terapeuta felém sugárzott. Felforrósodott a levegő körülöttem, és éreztem, ahogy az adrenalinnal együtt távozott belőlem a felgyülemlett feszültség" - mesélte Judy.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Judy

Dammak Jázmin már másokon is segít

A szépségnek annyira megtetszett a módszer, hogy megtanulta, és már ő is tudja kezelni barátai problémáit. "A közvetlen baráti társaságomban tudják, hogy ezzel foglalkozom, és sokszor kérik is, hogy segítsek oldani egy-egy élethelyzetet, ami megakadályozza őket abban, hogy kiegyensúlyozottak legyenek. Vannak fizikai érzetek is a kezelések közben, hiszen az energiák sokkal intenzívebben áramlanak ilyenkor körülöttünk. Ha pedig megtanuljuk a technikát, önmagunknak is tudunk segíteni. Mikor költözés előtt álltam, előre tudtam, hogy nehéz időszak vár rám, ezért előzetesen kioldottam magamból a feszültségeket és ennek köszönhetően nem stresszhelyzetből kezdtem el intézni a ránk váró feladatokat. Az eredmény meg is lett, mert minden nagyon jól alakult, és ha gondok akadtak, azokat is sokkal rugalmasabban tudtam kezelni" - mesélte Jázmin.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Dammak Jázmin

Mit mond a szakértő?

Samu-Erdélyi Erzsébet médium és reikimester sok éve foglalkozik már a bennünk lévő és minket körülvevő energiákkal. "A mátrixban, azaz az információs hálóban a velünk történt események rögzülnek. Az itt tárolt negatív és feszültségeket okozó beidegződéseket oldjuk és harmóniába hozzuk a kezelések során. A mátrix-harmonizáció sikeressége abban rejlik, hogy stresszoldási technikája a kvantumfizika megállapításain alapul. A kezelések során olyan negatív blokkokat oldunk, amelyek a mindennapi életet megnehezítik. Egy problémát ugyanis akár évtizedekig is hordozhatunk magunkban, emiatt pedig állandó keserűség, rosszkedv kapcsolódhat bizonyos személyekhez, élethelyzetekhez. A kezelések után azonban könnyebben kezelhetők a konfliktusok, mert oldódnak a bennünk lévő feszültségek, így például a párkapcsolati problémák rendeződhetnek a technika által. Továbbá segít felkutatni olyan pszichés betegségek okát, melyek pánikbetegséget és depressziót okozhatnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.