Az Ikreknek többet kell mosolyogniuk, a Nyilasokra pedig fontos szerep vár a héten. Neked mit tartogatnak a csillagok? A Life.hu horoszkópjából megtudhatod!

Kos

Figyelj a környezetedre, reakcióikra, az emberek feléd irányuló kérdéseit ne vedd félvállról, ugyanis ezen a héten néhány régebbi kapcsolatodból tudnál nagyon sokat profitálni. A lényeg, hogy mindenre és mindenkire úgy figyelj, mintha most először lenne vele dolgod! Sikeres napok jönnek, különösen szakmai téren mutatkozik javulás, fellendülés. Szellemi képességeidet végre maximálisan ki tudod aknázni. Megbízhatóságod és tapasztalatod jelentős eredményt hoz. Különösen a hét közepén adódik mód arra, hogy hosszú időre előremutató döntéseket hozz. A hétvégére vonulj vissza, s csakis a láblógatásra koncentrálj.

Bika

Pihenésre vágysz, nyugalmat és csendet szeretnél? Fáradt és nyűgös vagy? Nem csoda, az év eddigi szakaszában sok dolgot meg kellett oldanod, nem kevés volt köztük olyan, ami alaposan leterhelt szellemileg. Sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet vár rád szerdáig, ám utána egy hirtelen mozdulattal eltűnik előled a függöny, egy szebb világ tárul fel, minden negatív érzés tovatűnik, és csak pozitív dolgok sorakoznak fel a hátad mögött, lépteidet, döntéseidet támogatva. Elégedj meg mindennel, amit a sors felkínál, egy új barátság indulhat útjára, ami lelkileg erőssé tesz majd.

Ikrek

Nyár, kánikula - te pedig olyan helyen vagy, ahonnan elvágyódsz? Ha nem a vakációdat töltöd, akkor fontos lenne, hogy munkádba, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, bevess pár kreatív praktikát. Megéri az energiát az, hogy megújítasz pár dolgot. Ne menj be úgy dolgozni, hogy az arcodra van írva az elkeseredettség. Mosolyogj többet, keress olyan dolgokat, amik felvidítanak. Kerüld el tudatosan, hogy valakivel kedvetlenséged miatt összetűzésbe keveredj. Ne kövesd el azt a hibát sem, hogy az apróbb részletekre nem figyelsz. Nem lehetsz felületes, sem hanyag. Ne módosítsd azt a pozitív képet, amit sikerült magadról eddig kialakítanod. Kérd környezeted segítségét, hátha könnyebben boldogulsz.

Rák

A Nap még a Rák jegyében jár, használd ki az utolsó, igazán energikus napokat, csinálj valami formabontót, térj el a megszokottól, alkoss valami különlegeset! Ezt a meleg időjárást nem tudod másként legyőzni, mintha olyan feladatokat tűzöl ki magad elé, melyek elvonják a figyelmedet, és még szerethetők is! Lesznek pillanatok, órák, amikor nem találod a helyed, és nehezen tudsz koncentrálni a munkádra, kötelezően elvégzendő feladataidra, de szerencsére mindig visszatalálsz a normál kerékvágásba. Ha van jelenleg problémás emberi kapcsolatod, akkor ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat!

Oroszlán

Sok változatosság, mozgalmasság vár rád a héten, akárhol töltsd az idődet. Az elmúlt hónapokban végbement pozitív irányú változások most hoznak komoly eredményeket, szorgalmas munkád gyümölcse beérik. Hajlandó leszel átformálni a gondolkodásodat, így pedig újszerű nézeteiddel sokakat magad mellé állíthatsz. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, ötleteid nagyszerűek, valósítsd meg egy álmod! Ha most vakációzol, akkor biztos, hogy számos új ismeretséget köthetsz, amelyek valamilyen formában a hasznodra lesznek. Közben régi, talán már el is feledett barátok bukkanhatnak fel.

Szűz

Siker és elismerés övezi utadat, fárasztó időszak van a hátad mögött, de megérte dolgozni, szorgalmasnak lenni. Rejtett képességeidet ezen a héten tovább kamatoztathatod valamilyen formában - még akkor is, ha esetleg most nyaralsz! Találsz magadnak egy olyan feladatot, ami teljes odafigyelést és száz százalékos odaadást igényel, s ki fogod érdemelni mások elismerését, ügyesen és okosan építgetheted utadat. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, iránymutatást. A hét második felében már ne rohanj sehová, ne vállalj többletmunkát, és lehetőleg túlzott költekezésbe se verd magad. 
 
Mérleg

Ez a hét vegyes hatásokkal bír, összességében nem túl kedvező számodra akkor, ha nagy döntéseket akarsz hozni. Elvakíthat valami vagy valaki, megeshet, hogy a saját megérzéseidet háttérbe tolva másokra hallgatsz, ami nagy hiba lenne most! Ha kibillensz lelki egyensúlyodból, próbálj gyorsan eltávolodni a világ zajától, keress egy csendes zugot, s gondolkozz azon, mi az, ami kételyeket ébreszt benned. Ha megvan, mihamarabb orvosold! A bolygók kellemetlenkedése miatt érzed ezt a feszült állapotot, úgy vélheted, az egész világ ellened van, semmi nem sikerül. Még szerencse, hogy csütörtökre javul a helyzet, jobban fogod magad érezni.

Skorpió

Ha végre sikerül elszakadnod a zord hétköznapoktól, és nyaralni indulsz, akkor jól teszed, ha tényleg pihenéssel töltöd az idődet, nem pedig aktív programokkal, városnézéssel. Lazíts, küldd el a feszültséget jó messzire, egy-egy éjszaka pedig menj táncolni, s egy-két hűsítő koktélt is bevállalhatsz. Ha viszont a mókuskerék maradt neked, akkor ezekben a napokban nyugodtan told előtérbe szakmai előmeneteledet. Ehhez sok-sok kívülről érkező, pozitív impulzust kapsz, melyek gondolkodásra és cselekvésre sarkallnak. Könnyen arathatsz sikereket karriered terén, ne érezd magad kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül terem babér.

Nyilas

Ezen a héten akad egy fontos szerep, amelyet magadra kell öltened. Ez egy felelősségteljes Nyilasról szól, aki képes összehangoltan cselekedni, a plusz munkákat is felvállalni, a bajban lévőkön segíteni. Ha nem vakációzol, akkor most igyekezz több időt és energiát fektetni munkádba, karrieredbe, ugyanis új kapuk nyílnak meg előtted, s csak át kell lépni a küszöböt! Az elmúlt hetekben kicsit lazábban kezelted a szakmai dolgokat, így nem csoda, ha volt rá példa, hogy számon kértek rajtad valamit - jogosan! Lepd meg azzal a környezetedben élőket, dolgozókat, hogy egy új, összeszedett Nyilast lássanak benned, akivel jó együtt lenni, élni vagy karriert építeni.

Bak

Bonyolult, alkalmanként kifejezetten nehéz, problémákkal terhelt napok jönnek, ám ne feledd: teher alatt nő a pálma! Most olyan feladatokban, életterületeken szerezhetsz tapasztalatokat, melyektől eddig ódzkodtál, vagy épp nem volt rá lehetőséged, hogy kipróbáld magad. Lesznek pillanatok, amikor önmagaddal is birkóznod kell, mert hajlamos leszel túlzásokba esni, különösen kommunikáció és érzelmek terén. Akadnak dolgok, amiket felnagyítasz, bolhából elefántot csinálsz, annak ellenére, hogy ez máskor nem igazán jellemző rád. Kapd össze magad, szedd össze a gondolataidat, ha már nem bírsz el több terhet, akkor se haraggal mutasd ki azt környezeted felé! Ha a mostani strapát jól bírod, az később a hasznodra válik.

Vízöntő

Már hétfőn nem a terveknek megfelelően alakulnak a dolgok, mintha valami nem stimmelne, a dolgok késnek, a válaszok nem korrektek, csinálod, de nem haladsz, készülj fel a nehézségekre. Megeshet, hogy hirtelen felbukkanó anyagi kiadások okoznak további fejfájást, melyek úgy szakadhatnak a nyakadba, mint derült égből a villámcsapás. A baj szerencsére messze nem olyan nagy, mint ahogy azt elsőre véled, de a lelked nyugalma alaposan felborul. Tudd, hogy a bonyodalmak ellenére is számíthatsz családod, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére, amit most használj is ki, hisz máskor te vagy az adakozó. Szerdáig alig találsz vissza a megszokott kerékvágásba, de csütörtökre már minden rendben lesz.

Halak

A nyár ezen szakasza nem hozza meg a várva várt pihenést számodra, sőt, inkább további feladatokkal, tennivalókkal spékelik meg az égiek tettrekészségedet. Valójában a Hold babrál ki veled, hisz növő fázisban van, így minden nap maximálisan feltölt energiával, talán többel is a kelleténél. Számos életterületen várhatók érdekes változások, jó lehetőségek kerülnek utadba. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, költözésen töröd a fejed, szerencsés fordulatok könnyítik meg döntéseidet. A bolygók folyamatosan segítséget nyújtanak ahhoz, hogy régi terveid végre elinduljanak a megvalósítás útján.

 

Holdhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130705-holdhoroszkop-juliusra-ezoteria-csillagjegy-hold.html Nagy nyári szexhoroszkóp (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20130702-ezoteria-es-csillagjegy-nagy-nyari-szexhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130701-szerelmi-horoszkop-2013-julius-ezotaria-csillagjegy.html Nagy nyári flörthoroszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130612-szerelem-es-ezoteria-nyari-szerelmi-horoszkop-2013.html