James Dean koporsóban - megrendítő fotó

halál fotó James Dean autóbaleset koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi legenda halála előtt nem sokkal egy koporsóban pózolt egy fotósnak.

Bizarr felvételek kerültek elő a tragikusan elhunyt James Deanről. Ezek Dennis Stock amerikai fotográfus nevéhez fűződnek és 1955-ben készültek, mindössze néhány hónappal a színész autóbalesete előtt.

Forrás: magnumphotos.com
Forrás: magnumphotos.com

Kattins a képre, és nézz meg még több fotót a tragikusan elhunyt színészről!

A fotós az Indiana állambeli Fairmountba utazott Deannel, ahol anno felnőtt, nagybátyja farmján. Ekkor kapta lencsevégre a 24 éves színészt, aki a helyi temetkezési vállalkozónál bemászott egy koporsóba. A híresség Kaliforniában, a 466-os számú úton szenvedett halálos autóbalesetet. Fairmountban temették el.

Szerelem a legjobb baráttalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130716-szerelem-vagy-baratsag-kulonleges-kapcsolat-a-legjobb-barattal.htmlÍgy vészeld át a feldolgozhatatlanthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130715-a-lifehu-szakertoje-nagy-melinda-segit-olvasonknak-a-gyasz-feldolgozasasban.htmlBaj, ha a szeretett férfi jóval idősebb?http://www.life.hu/tested-lelked/20130715-baj-ha-a-szeretett-ferfi-joval-idosebb-dr-vass-zoltan.htmlIdősebb férfi, fiatalabb nő - hány év az ideális?http://www.life.hu/tested-lelked/20130712-idosebb-ferfi-fiatalabb-no-hany-ev-az-idealis-dr.htmlTízmilliószoros erejű gondolatokhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130522-ezoteria-tizmillioszoros-nap-tizmillioszoros-ereju-gondolatok-majus-25en.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.