Műttesd meg a tenyered, hogy jó legyen az életed

műtét életvonal tenyérjóslás Japán ezotéria tenyér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új hóbort terjed Japánban: az emberek megműttetik a tenyerüket, hogy a tenyérjósok könnyebben, pontosabban tudjanak olvasni belőle.

Hatalmas divat a tenyérjóslás Japánban. Ezt sokan annyira komolyan veszik, hogy a jobb olvashatóság és a pontosabb előrejelzés érdekében megműttetik a tenyerükön futó vonalakat, hogy a jós jobban lássa azokat. Sőt, vannak, akik meg is változtatják a barázdákat. Takaaki Matsuoka az első orvos, aki ilyen műtéteket végez. A beavatkozáshoz elektronikus szikét használ, mert az a lézerrel szemben nyomot hagy, a gyógyulás után is jól látható marad.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

"Ha nincs házassági vonalad, akkor az azt jelenti, hogy jó eséllyel nem fogsz megházasodni. Tehát az orvos feladata, hogy csináljon egy házassági vonalat. Néha a házassági vonal ugyan jelen van, de túl rövid, így a nő valószínűleg már elszalasztotta a lehetőséget. Ilyenkor csinálunk egy új, hosszabb vonalat, hogy újra legyen esélye megtalálni élete párját" - mondja Matsuoka.

A beavatkozás 1100 dollárba kerül és 10-15 percet vesz igénybe. Ehhez jön még a sebek egyhónapos gyógyulási ideje. Doktor Matsuoka szerint fontos, hogy a műtétek ne sikerüljenek túl jól és a vonal se legyen túl tökéletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.