Az angol Jean Daring éppen a mosott ruhákat szedte össze, amikor furcsa jelenséget vett észre az égen.

A nyugdíjas hölgy éppen a háza teraszán, Hull városában szedte össze a mosott ruhákat, amikor azt látta, hogy egy furcsa tárgy mozog az égen. Ventilátorszerű alakja volt és az óra járásával ellentétesen pörgött.

Forrás: Twitter/hulldailymail

"Csak azt tudom elmondani, amit láttam. Mindig is reméltem, hogy egyszer majd látok egy ufót, és ez most valóra vált. Nagyon különös élmény volt" - nyilatkozta izgatottan Jean.

Az aszony fotót is készített: "Berohantam a fényképezőgépemért, és amikor visszaértem, a tárgy elkezdett visszafelé pörögni, majd süllyedni és emelkedni. Ezt követően egyre feljebb szállt, majd nagy sebességgel eltűnt a láthatáron."

Titokzatos tengeri lény bukkant felhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130730-titokzatos-tengeri-leny-bukkant-fel-a-perzsa-obolben-egy-irani.html Kártyákkal a tudatalattihoz: tarothttp://www.life.hu/tested-lelked/20130729-joslas-tarot-kartyaval-ut-a-tudatalattihoz-ezoteria-mit-hoz-a.html Megtalálták a világ legidősebb emberéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130729-a-vilag-legidosebb-embere-afrikaban-el-119-eves-johanna-mazibuko.html Mecsek, a legendák földjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130722-ezoteria-es-misztikum-mecsek-a-legendak-foldje.html Őrangyal vigyáz a világsztárokra?http://www.life.hu/tested-lelked/20130725-gemma-arterton-james-bondlany-denzel-washing-gloria-hunniford-bevallottak-hisznek.html Szellemet rögzített egy bolti kamera?http://www.life.hu/tested-lelked/20130726-valoszinuleg-szellemet-rogzitett-egy-bolt-biztonsagi-kameraja.html