Te azonnal átlátod a kapcsolat kezdetén, hogy megbízható-e a kedvesed? Netán néha kételkedsz benne, amikor nem azt a lépést teszi meg, amit elvárnál tőle? Tűzbe tennéd a párodért a kezed? Böngészd át a horoszkópját, mert abból könnyen kiderül, valóban megbízhatsz-e a férfiban.

Kos

Ő két dolgot tesz egy kapcsolatban: vagy nagyon jól érzi magát, tehát marad, leteszi a voksát melletted, és szilárd talajt biztosít neked, érzelmeidnek, kettőtök jövőjének, vagy pedig különösebb teketória nélkül továbbáll, mert nem pattant ki az a bizonyos szikra. Egy Kos minden körülmények közt hűséges, ha arra érdemes társat talál magának.

Bika

Stabilitás, ragaszkodás, teljes odaadás: eme hármasság ötvözete van jelen kapcsolatában, ha rálelt az igazira. Egy igazi Bika nem szavakkal, hanem tettekkel bizonyít. Önzetlenül képes szeretni, de mivel jellemzően ő sem lép félre, ezt elvárja kedvesétől is. Sose kérdőjelezd meg a hűségét, ha nem adott ennek ellenkezőjéről egyértelmű tanúbizonyságot.

Ikrek

Nos... nehéz dió, ám megéri belefektetni az időt és az energiát, ugyanis ha be tudod bizonyítani neki, hogy számára te vagy az ideális társ, akkor biztos lehetsz benne, hogy nemcsak elköteleződik, hanem monogám is marad. Hűsége tartósságához ki kell egyensúlyozni az intellektualitás és a szexualitás mérlegének nyelvét. Törekedj erre!

Rák

Egy igazi reneszánsz ember, aki eléggé idealista ahhoz, hogy elhitesse önmagával, létezik még hűség, és érdemes ezt megfogadni kedvesének. Ám amíg idáig eljut, számos mellékvágányra téved, hisz befolyásolható, és szereti kipróbálni az újdonságokat. Szüksége van egy olyan partnerre, aki stabil otthont, békés estéket biztosít, és akkor nem is jut eszébe, hogy létezhet félrelépés.

Oroszlán

Ha egy Oroszlánnal kezdtél, akkor pontosan tudnod kell, hogy a kiszámíthatatlansága tartogat alkalmanként meglepetéseket. Elvárásai magasak, és gyakran változnak, így elég nehéz minden igényének megfelelni. Vedd fel vele a ritmust, és légy kész a szexre bármikor. Ha erre képes vagy, úgy tudod magadhoz láncolni, hogy azt észre sem fogja venni.

Szűz

Két lábbal áll a talajon, és teljes őszinteséggel mondja ki azt, ha szeret valakit. Ebbe nem fér bele kikacsintgatás, pár órás kalandok, de leginkább még egyszerű flörtök sem. Gyengéd, kedves és előzékeny, a társ akarata, elképzelése mindennél előrébb való számára. Előfordulhat, hogy sok közös év után egyszer csak elszakad a cérna, de azt a kedvese sosem fogja megtudni.

Mérleg

Sosem tudhatod, hányadán állsz vele, ugyanis az érzelmeiről nem beszél olyan nyílt őszinteséggel, amelyből ténylegesen kikövetkeztethető lenne, valójában mi lakozik a szívében. Ezért könnyen megeshet, hogy te lépsz félre, mert nem gondolnád, hogy komoly szándékai vannak, vagy épp te maradsz hoppon, mert félreértetted a jeleit. Ha mégis ráleltek a közös hullámhosszra, akkor minden rendben lesz.

Skorpió

Örökké valamiféle megmagyarázhatatlan titokzatosság lengi körül, ami folyamatosan kételyeket ébreszt benned? Ő ilyen, és bizony vagy megszokod, vagy megszöksz, mert ez sosem fog változni. Nem hűséges típus, mert ha magával ragadja a szenvedély, akkor se lát, se hall. Minden esetben ott lebeg a hűtlenség bárdja a párkapcsolatotok felett...

Nyilas

Hogy mit is jelent a hűség egy Nyilasnak? Képes kimondani, hogy igen - ásó, kapa és nagyharang ígéretével. Mindig haza fog térni, szeretni fogja társát, gyermekeit, de ha épp kedve szottyan valamit új dolgot megízlelni... nos, akkor attól senki nem fogja tudni eltántorítani. Egy-egy futó kaland neki semmiség, neked tragédia.

Bak

Egy kedves Bakot igazán könnyű hűséges társsá tenni, csupán olyan nő szükséges hozzá, akivel van közös jövőképe, együtt tudnak lenni az ágyban, asztalnál, és aki nem köt pórázt a nyakába. Egy valamit viszont meg kell szoknod mellette: nem fog örökké élménybeszámolókat tartani az unalmas hétköznapokról csak azért, hogy bizonygassa, nem máshol kereste a boldogságot.

Vízöntő

Esetében igen könnyű összekeverni a hűtlenséget a függetlenség iránti vággyal. Ha úgy tűnik, hogy titkolózik, kiszámíthatatlan, vagy épp elkésett egy kicsit, az még nem jelenti azt, hogy megcsal téged. Senki nem tolerálja jól a hangulatingadozásait, és azt, hogy nem mindig lehet számítani rá. Ha mégis ő kell neked, akkor igyekezz elfogadni a rigolyáit!

Halak

Egy olyan csodás társ, aki mellett békére, nyugalomra, harmóniára és bizony hűségre is lelsz. Egyetlen esetben történhet meg a baj: ha te adsz erre okot, ő pedig galád módon bosszút áll rajtad. Keresve sem találhatnál nála tökéletesebb társat, mert arra is képes, amire a legtöbben nem. Még az étlapba sem néz bele, ha elkötelezte magát melletted!

Milyen apa lesz a pasid? A horoszkópja eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130812-ezoteria-es-csillagjegy-apahoroszkop-horoszkopja-elarulja-milyen-apa-lesz-a.html Mit szeret a szexben? - Horoszkópja elárulja (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20130725-ezoteria-es-csillagjegy-a-horoszkop-elarulja-mit-szeret-egy-ferfi.html Ettől borul ki a férfi - Horoszkópja eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130718-szerelem-es-parkapcsolat-horoszkopjegye-elarulja-mivel-lehet-eluldozni-egy-ferfit.html Így csábíts - Segít a horoszkópodhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130509-ezoteria-es-csillagjegy-a-venusz-horoszkop-megmutatja-hogyan-csabits.html Így tartsd meg a férfit! Horoszkópja eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130415-ezoteria-es-csillagjegy-mivel-tarthatod-meg-es-mivel-uzheted-messzire.html