Adásban akadt ki Győző

TV2 Gáspár Győző Gáspár Evelyn Mr és Mrs Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamerák előtt veszekedett Bea asszonnyal, majd Evelynnel Győzike. A pánikbeteg celeb nem kíméli a családját, legény legyen a talpán, aki el tudja viselni kiborulásait. 

Rettenetesen megviselte Gáspár Győzőt, hogy Bea asszonnyal nem jutottak tovább a TV2 Mr. és Mrs.című műsorában. A showman a szintén a csatornán futó Édes életben esett neki élete párjának, sőt odáig ment, hogy kijelentette Bea túlsúlya az oka annak, hogy nem szereztek a továbbjutáshoz elég pontot.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A - saját bevallása szerint - pánikbetegséggel küzdő családfő később lányával, Evelynnel került összetűzésbe, kiborult, hogy idősebb gyermeke inkább telefonon beszélget, mintsem rá figyelne. Apa és lánya azért a kamerák kedvéért egy közös programot is megejtett. Az edzőtermi együttlét azonban szintén nem a legjobban sült el, Evelyn folyamatosan heccelte showman édesapját, aki nem tagadta, rég volt már, hogy futógépre állt.

Hihetetlenül lefogyott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-gaspar-gyozo-magyar-celeb-hihetetlenul-lefogyott.htmlPánikrohamok gyötrik Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-panikrohamok-gyotrik-gaspar-gyozot-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.