asztrológia heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ráknak és a Mérlegnek kötelező valamin változtatnia, a Szűznek pedig minden tartalékát mozgósítania kell a héten. Neked mit tartogatnak a csillagok? A Life.hu horoszkópjából most megtudhatod!

Kos


Tipp:

Bika


Tipp:

Ikrek


Tipp:

Rák


Tipp:ne erőltesd a diétázást!

Oroszlán


Tipp:

Szűz


Tipp:

Mérleg


Tipp:átmeneti kabátot és egy új csizmát.

Skorpió


Tipp:

Nyilas


Tipp:

Bak


Tipp:

Vízöntő


Tipp:

Halak


Tipp:

Összebújás és vad ágytorna - Őszi szexhoroszkóp (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20130903-ezoteria-es-csillagjegy-oszi-szexhoroszkop.htmlMegbízható a férfi? Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/20130822-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegye-elarulja-mennyire-megbizhato-a-ferfi.htmlUtazz a csillagjegyed szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/20130617-horoszkopod-elarulja-hol-nyaralj-hova-utazz.htmlFejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.