asztrológia a nap cikke csillagok havi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November a nagy döntések és nagy változások ideje. Nem csoda, ha a Bikáknak minden rejtett és nyílt vágya teljesülhet a hónapban. A Vízöntők megalapozhatják a változtatásokkal a jövőjüket, de ahhoz ebben a hónapban kell cselekedniük, mert hosszú ideig nem lesz erre ilyen jó időszakuk. Milyen változást ígérnek a csillagok neked? A Life.hu havi horoszkópjából megtudhatod.

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

A praktikus szerelem pszichológiájahttp://www.life.hu/tested-lelked/20131025-szerelem-es-parkapcsolat-a-praktikus-szerelem-pszichologiaja.htmlÍgy lesz egész évben szerencséd - Angolszász babonákhttp://www.life.hu/tested-lelked/20131017-babonak-a-nagyvilagbol-angolszasz-babonak.htmlA bolíviai Boszorkánypiac legendájahttp://www.life.hu/tested-lelked/20131015-ezoteria-es-rejtely-a-boliviai-boszorkanypiac-legendaja.htmlA második házasság kihívásaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20131015-parkapcsolat-es-szerelem-a-masodik-hazassag-kihivasai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.