asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyóhold az összes jegy szülöttére hatással lesz. A Kosok életébe nyugalmat hoz, az Ikreknek segít lezárni egy hosszabb időszakot. Neked mit jósolnak a csillagok erre a hétre? A Life.hu horoszkópjában megtalálod a választ.

Kos

November első fele sokszor fárasztó, néha egyenesen kimerítő volt. Gyakran érezhetted magad nyűgösnek, és megesett, hogy összeakasztottad a bajszodat másokkal. Ez a hét már más lesz. A fogyóban lévő Hold nyugtatja a lelkedet, nem keresed kényszeresen az újabb kihívásokat, hanem megelégszel annyival, amennyit az élet az adott pillanatban felkínál. Így nyugalom költözik otthonodba, irodádba, fellélegezhetsz, hiszen lezárul ez a kimondottan feszült időszak, amikor nem igazán találtad a helyed. Új dolgok vehetik kezdetüket az adventi időszakban. Bevonzhatsz új barátokat, megtalálhatsz régi ismerősöket, viszont a jelentős anyagi kiadásokat kerüld el.
Tipp: ez a hét a szellemi megtisztulás ideje is, amikor felfedezheted önmagadban a jót, és korrigálhatod a hibákat.

Bika

A hét kellemes hatásokkal lesz teli, de mindenképpen arra ösztönöznek az égiek, hogy a különféle emberi kapcsolataid javítására, átformálására vagy épp kialakítására szánj több időt. Ismerkedj bátran, sok új és érdekes emberrel hoz majd össze a sors, akik mind adnak neked valamit, ami számodra hasznos lehet. Ha viszont van valaki az életedben, aki csak visszahúz, hátráltat és nem inspirál, attól szépen, békében meg kellene válnod. Tedd meg ezt csütörtökön vagy pénteken, a fogyóhold segít. Mozdulj ki otthonról, hívd fel, vagy keresd meg családod távolabb élő tagjait, lepd meg barátaidat, ajánlj nekik érdekes programokat, a lényeg, hogy keresd az emberek társaságát.
Tipp: beszerezted már a 2014. évi kalendáriumot? Időszerű, hiszen lassan bejegyzéseket kellene írnod.

Ikrek

November utolsó napjai elgondolkodtatnak, de egyben inspirálnak is. Olyan érzés lesz úrrá rajtad, mintha lezárulna számodra egy hosszú életszakasz. Ha azt érzed, hogy a hátad mögött kellene hagyni pár dolgot, abban a fogyóhold energiája segítségedre lesz. Fordíts hátat mindannak, ami nem kedvező számodra! Ha kell, zárd le a párkapcsolatodat, keress új munkahelyet, költözz másik kerületbe vagy városba, sőt, ha ennél is komolyabbak az ambícióid, akkor a külföld felé való törekvésnek sem állít akadályt most semmi. Az elmúlt 3-4 hónap eredményeit és esetleges sikertelenségeit elemezned kell, és vond le a végeredményt! Most jó az esély arra, hogy sikerrel kezdj új tevékenységbe.
Tipp: mire vágysz valójában? Fel tudod sorolni a legfontosabb terveidet? Most minden adott ahhoz, hogy kreatív gondolataidat kézzel fogható dolgokká formáld.

Rák

Hétfőn és kedden jól alakulnak az ügyeid, minden megy a maga útján, sőt, lesz valami, ami szerdára újabb pozitív eredményeket hoz. Tapasztalatszerzés céljából kitűnő lesz ez a dolog, és megismerhetsz általa valakit, aki sokat segíthet tippjeivel abban, hogy merre kellene tovább menned. November vége miatt kicsit kisebb sebességre szeretnél kapcsolni, de ezt a környezeted nem fogja hagyni, inspirálnak és tettre sarkallnak. Könnyen elképzelhető, hogy a nagy energiaveszteség miatt csütörtökön és pénteken konfliktusokba bonyolódsz, de tarts ki, mert a hétvégén minden nehézségért kárpótolhatod magad.
Tipp: ne szólj szám, nem fáj fejem! – ez lesz a heti mottód, majd megérted, miért!

Oroszlán

A heti csillagállás kedvező hatással lesz rád, a téged körülvevő energiák hozzásegítenek ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj, tele legyél erővel és energiával. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél, egyszerűen nem tudsz kifulladni. Új ötletek, kreatív megoldások jellemzik ezt a hetet, néha már zavarba ejtő lesz, hogy minden könnyedén és problémamentesen alakul. Többet tudsz elvégezni a tervezetteknél, ha mostanában állsz vizsga vagy akár munkahelyváltás előtt, garantált a siker. Kezdd el tervezni a decembert, mert a jövő hét is szuper lesz, és megvalósíthatod mindazt, amire az elmúlt hónapokban nem jutott időd.
Tipp: aki mer, az nyer! Ne rettentsen el az ismeretlen, se üzleti, se anyagi, se szerelmi téren!

Szűz

A héten több akadály is az utadba kerül, így kizárólag az vihet előrébb, valamint hozhat pozitív eredményt számodra, ha a megszokottnál sokkal kreatívabb, határozottabb és tudatosabb vagy. Térj el a megszokásoktól, csináld a rutinfeladatokat egy kicsit másképp, és próbáld a különféle ügyeket és élethelyzeteket több oldalról körbejárni és elemezni. Mondj nemet arra, ha valaki a saját akaratát szeretné rád tukmálni, és csak azt csináld, amit te magad jónak vélsz. Ne hagyd, hogy bármi és bárki az utadba álljon, légy tántoríthatatlan a céljaidat illetően. Nem várhatod, hogy külső segítség által oldódjanak meg az esetleges problémáid, saját boldogulásod érdekében neked kell cselekedned.
Tipp: ha valamit elhatároztál, azt vidd véghez tűzön és vízen át, mert nemcsak meg tudod csinálni, hanem szuper eredményeket tudsz majd felmutatni.

Mérleg

Kiváló napok állnak előtted, ragadd magadhoz az irányítást, és csakis olyan dolgokat tegyél, amikhez kedved van, és amikről tudod, hogy a te javadat szolgálják. Kapkodhatod a fejed bőven, hisz érkeznek jó hírek, pozitív események követik egymást, és a dicsérő szavak sem maradnak el. Olyan lehetőségek keresztezik az utadat, melyekre régóta áhítoztál, s bár nem vártad, hogy épp most érkeznek, de fogadd örömmel, s kezdj is nekik azonnal! A hét első napjaiban a karriered vagy tanulmányaid terén jöhetnek kifejezetten pozitív fordulatok, figyeld ezeket, és csapj le ezekre, ha alkalmad adódik.
Tipp: ne gondolkozz túl sokat semmin. Fontos, hogy a dolgokat a maguk egyszerűségében kezeld, ne pedig túlbonyolítsd!

Skorpió

Ez a hét munka és akár tanulás terén is kiemelkedik majd a sorból, karriered egyengetésének kedveznek az égiek. Egészen csütörtökig minden a te segítségedre lesz, olyan dolgok történnek, melyre normál esetben azt mondanád, hogy a „véletlen művei”, ám ez nem igaz! Sokat tettél azért, hogy eredményeket érj el, most pedig itt az ideje, hogy learasd a babérokat. Ha tanulsz, akkor most fogékony leszel, érdemes dupla időt és energiát szánni az okosodásra, ha viszont a szellemi horizontod tágítását elhanyagoltad, most mindent bepótolhatsz, új kapuk nyílnak meg előtted, csak figyelj! Az évzárás előszele megérint, és cselekvésre sarkall.
Tipp: nyakadon az advent, ideje lesz előszedni pár apró díszt, hogy ráhangolódj az ünnepekre.

Nyilas

Igazán jól alakult ez az őszi hónap, sikerrel zárod a novembert, és jó hírekkel fog elindulni az adventi szezon. Addig is topon kell lenned, sok feladat áll előtted, mert valahogy mindenki benned látja a lehetőséget arra, hogy a saját dolgait veled ossza meg és tőled várjon megoldást vagy legalább egy jó tanácsot. Jó hír az, hogy kitartásodért, odaadásodért, fáradhatatlanságodért a jutalom is megérkezik, és a különféle dicséretek sem maradnak el, melyek jól fognak esni, építik önbizalmadat, és még jobb dolgok alkotására sarkallanak. Fontos eredményeket érhetsz el hivatásod terén, anyagi és családi ügyeid is jó kilátásokkal kecsegtetnek.
Tipp: legyen ez az őszinteség hete. Bármi bajod, gondod vagy épp kételyed is legyen, azt mondd ki, beszéld meg azzal, akit érint!

Bak

Itt a változás, változtatás ideje, részben nagy inspirációt adhat neked az, hogy a hétvégén már decembert mutat a naptár, másodsorban pedig az, hogy kissé átszellemülsz, már az adventi ünnepkör kezdi megtölteni a gondolataidat, ezáltal pedig másképp kezdesz szemlélni dolgokat, ügyeket, embereket. A változtatások elkerülhetetlenek, hacsak nem akarod majd a 2014-es esztendőt is a régi, hibás berögzöttségekkel kezdeni. A hét egésze alkalmas arra, hogy összegezd, mi az, amit nem jól csináltál a 2013-as év eddigi részében, amit ki kellene dobnod, s mi az, amihez a bátorságodat össze kell szedni, és elkezdeni. Bármilyen terved is legyen, azt most könnyen megvalósíthatod. A decembert úgy tudod elkezdeni, hogy tele leszel kreatív ötletekkel.
Tipp: ha fontos szerződéseket kell most aláírnod, akkor keddre vagy csütörtökre időzítsd a szignót!

Vízöntő

Munkád, vállalkozásod, szakmai előmeneteled fókuszba kerül a héten - nem biztos, hogy épp erre vágynál, de hidd el, a jó híreknek te is örülni fogsz! Könnyen döntéshelyzetbe kerülsz, s a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal! Menni vagy maradni? Feljebb lépni, nekikezdeni tanulni… Nem halogathatsz semmit, mondd ki az első gondolatodat! Még akkor is tegyél így, ha a belső hangod gyökeres ellentétben áll a józan eszed észérveivel. Menj a dolgok elébe, és gondold át már hétfőn, vajon mit tennél, ha új állásajánlatot kapnál, vagy magasabb pozíciót kínálnának fel neked. Nem engedheted meg magadnak a legkisebb vacillálást sem, ezzel a bizonytalanságodra hívnád fel a figyelmet.
Tipp: felejtsd el a logikát, csakis az érzés vezérelje lépteidet. Adj hozzá egy csipetnyi bátorságot, s már meg is van a végeredmény.

Halak

A hétfőtől csütörtökig tartó szakasz csak akkor nem lesz jó, ha a rosszat keresed mindenben, vagy túl sokat hitetlenkedsz. Ne tedd! Az égiek segítik a felemelkedésedet, megmutatják a barlangból kivezető utat, fényt gyújtanak az alagút végén, neked csak bátornak kell lenned, és menned előre. Sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint azt remélted volna. A jókedv és a pozitív eredmények a hét második felére sem fogynak el, ahogy közeledik a hétvége, még inkább kivirulsz, a kedélyállapotod az egekig emelkedik, egyre többet fogsz mosolyogni, ez pedig elkerülhetetlenül hozzád vonzza az embereket, így akár üzleti, baráti vagy szerelmi téren is történhet valami izgalmas változás.
Tipp: már pénteken kezdj el lazítani, hétvégén pedig nézd meg a most nyíló adventi vásárokat.

Őserdőért síró indián törzsfőnök - mi az igazság? http://www.life.hu/tested-lelked/20131114-oserdoert-siro-indian-torzsfonok-mi-az-igazsag.html 599-es kód jelzi a magyar terméket - mi az igazság? http://www.life.hu/tested-lelked/20131107-osszeeskuves-elmeletek-nyomaban-599es-kod-jelzi-a-magyar-termeket-.html Mi lesz velem 2014-ben? http://www.life.hu/tested-lelked/20131028-katz-david-ezo-borzen-tudta-meg-mi-lesz-vele-2014ben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.