asztrológia szerelmi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A december látványos változásokat hozhat a szerelem területén. A meglévő kapcsolatokat elmélyíthetik vagy felülírhatják a csillagok. Íme a Life.hu decemberi horoszkópja.

Kos

Páros: Ne azért tedd jobbá a kapcsolatodat, mert itt a karácsony. Csakis önmagadért és kedvesedért vigyél több érzelmet, odaadást és szeretetet a mindennapokba. Az elmúlt hetekben elhanyagoltátok egymást, itt az ideje a szenvedélynek és a romantikának.
Páratlan: A társtalanság elég unalmas állapot, változtass rajta azonnal! A karácsonyi forgatagokban, a szilveszteri buliban beleszaladhatsz valakibe, akivel első látásra elcsavarjátok egymás fejét. Hagyd magad sodortatni az árral, érdemes!

Bika

Páros: Érzelmi életed minden lesz, csak unalmas nem. A horizont kitágul, szexuális érdeklődésed megnő az újdonságok iránt, mindenre nyitott leszel. Kapcsolatod stabil, de rátok fér egy kis lelki és testi izgalom. Lepd meg a párod egy hosszú hétvégével távol az otthontól!
Páratlan: Keresed a másik feled? Most nem telhet el úgy nap, hogy ne hozna össze az élet egy izgalmas személlyel, aki szintén az igazi után kutat. Válogass kedvedre, s tedd le a voksod egyikük mellett. Kellene egy partner szentestére és szilveszterre, nem?

Ikrek

Páros: Ha elkötelezted magad, akkor az nem csak a kanapé és az ágy megosztására korlátozódik. Törődjetek többet egymással, és legyenek újra közös terveitek! Ha lakást, házasságot, netán utódot szeretnétek, kiváló hónap erre a december.
Páratlan: A magányosok táborát nem kell tovább erősítened, persze a szingli létnek van pár jó oldala, de most lépj tovább, ugyanis ellenállhatatlan vágyat ébreszt benned valaki, felélesztve benned a vadászösztönt. Könnyű lesz becserkészni...

Rák

Páros: Érzéseid egy ideje lankadnak, nem lobog a tűz, csak parázslik valami a hamu mélyén. Most könnyen meginoghatsz, ám egy mély és őszinte beszélgetés kedveseddel sokat segíthet a tisztánlátásban. Lényeges, hogy átbeszéljétek közös terveiteket, s talán te is másképp nézel majd rá!

Páratlan: Még keresed a társad? Az égiek óva intenek az elhamarkodott döntésektől, ne siess el semmit. Várd meg a karácsonyt, hirtelen már könnyebb lesz rálelni az igazira. Menj társaságba, és hagyd, hogy bemutassanak neked valakit.

Oroszlán

Páros: Érzelmeid a 3a-i újholdig nagyon kuszák lesznek, aztán hirtelen fordul a kocka, és pontosan fogod tudni, mit vársz a kapcsolatodtól, mit szeretnél a kedvesedtől. Beszélgessetek sokat, így lenyugszanak a kedélyek, s az ünnepek idejére újra turbékoló gerlepár lesztek.
Páratlan: Elég a magányból, űzd messzire sürgősen! Nem kell sokat várnod egy szerelem megérkezésére, 3-a után bármikor felbukkanhat életedben a nagy Ő, hacsak nem harcolsz ellene kézzel-lábbal. Olyan helyen futsz össze az igazival, ahol még sosem jártál ezelőtt!

Szűz

Páros: Szívügyeidet nem érzed rendezettnek? Akkor ideje annak, hogy eltűnődj a jövőn, s a legfontosabb kérdésen, vajon vele vagy nélküle? Ez most egy tényleg nagyon komoly kérdés, s hozd is meg a döntést mihamarabb! Beszéld meg vele döntésedet, bármi legyen is az, hagyd, hogy ő is beleszóljon!
Páratlan: Magány és szingliség. Ezek a szavak és a jelentéstartalmuk zavaró tényezőként vannak jelen az életedben, ám többen is megpróbálják majd elhitetni veled, hogy szerelembe esni sokkal jobb mulatság. Az internetes társkeresés nem reménytelen, most neked jöhet be.

Mérleg

Páros: Érzelmek terén csak arra lesz szükséged, hogy kedvesed megerősítsen, s érezhesd, minden rendben van, nincs okod az aggódásra. Az egymásba vetett bizalom karácsonyra teljesen helyreáll, a benned lévő bizonytalanságot a szenvedély váltja fel.
Páratlan: December második fele és a szilveszter is nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy végre sutba dobd a szingli életformát, és körbeudvaroltasd magad jóképű férfiakkal! Menj bulizni vagy adventi vásárokba, karácsonyi koncertekre, hidd el, szembe fog jönni az igazi.

Skorpió

Páros: Érdemes decemberben komoly dolgokon eltűnődnöd! Vedd rá a kedvesedet arra, hogy új és izgalmas dolgokat próbáljatok ki együtt, vadidegen helyszíneken, akár szerepjátékok formájában is. A lényeg az izgalmon és a kockázaton van, ettől csak még stabilabb lesz a kapcsolat.
Páratlan: Kiszemeltél valakit? Itt volt az ideje, ám úgy tűnik, neked kell megtenned az első lépést. Nyugodtan kezdeményezz, hidd el, nem fog ettől megfutamodni, hanem épp lendületbe jön, s el tudod oszlatni a bizonytalanságát, átveszi az irányítást és levesz a lábadról.

Nyilas

Páros: Szívügyeidben látványos elmélyülést fogsz tapasztalni, apró varázslatok teszik még szebbé a mindennapokat. Vess be pici praktikákat, csábítsd el kedvesedet minden nap. Az ellaposodóban lévő kapcsolatot karácsonyig tűzforróvá teheted!
Páratlan: Szingliként ki akarod várni a szilveszteri bulit? Kár lenne az időt pazarolni, ugyanis a 3-ai újhold után bármikor betoppanhat a herceg, és jó alaposan el is fog varázsolni. Sziporkázó érzés lesz úrrá rajtad, de te is megdobogtathatod a másik szívét, nem is kicsit!

Bak

Páros: Szerelem terén új, de furcsa érzések kerítenek hatalmukba. December elején magad sem tudod, hogy féltékenység, elmúlás vagy kétség van jelen a lelkedben, de egy biztos, nem nyugszol bele, tenni akarsz ellene. Egyet ne tégy: a félrelépést mellőzd!
Páratlan: Keresed a romantikus lelkületű nagy Ő-t? Az év végén olyan emberben lelhetsz rá, aki mellett már több alkalommal elmentél, de mindig figyelmen kívül hagytad, pedig ő már próbálkozott. Most hagyd magad meghódítani, képes lesz újat mutatni neked.

Vízöntő

Páros: Sokat fogsz romantikázni, szárnyalni a szerelem rózsaszín felhőiben, az érzelgősködés a mindennapjaid alapelemévé válik. Ne lepődj meg azon, hogy kedvesednek már-már gyanús lesz ez a túlzott bújás, szeretetáramoltatás. Ha többre vágysz a megszokottnál, mondd el neki!
Páratlan: Többen is bekopogtatnak a szíved ajtaján, a gond csak az, hogy magad sem tudod igazán, mire is vágysz pontosan. Senkit ne ítélj meg a külseje alapján, csakis a belső értékeket helyezd előtérbe. Legalább egy randira menj el! Ismerd meg, hogy jól tudj dönteni!

Halak

Páros: Ne aggódj, nincs okod rá! Bármi, amit kedvesed most teljesen másképp tesz, mint eddig, annak örülj, mert az pozitív töltetű hátsó szándék. Többet dolgozik érted, értetek! Vénusz összetartja a szerelmeteket, s bár most kevés együtt töltött idő adatik meg nektek, az legyen szép!
Páratlan: Felejtsd el a szinglilétet, ismerd be, hogy nem neked találták ki. Vár rád valahol a szerelem, de azt nem a négy fal között leled meg. Indulj útnak és ismerkedj, menj olyan helyekre, ahol még nem jártál, fogadd el az összes bulimeghívást! Tipp: fittség, sok mosoly, életigenlő szemléletmód! Ennyi kell, nem több!

Saját időjárása van egy barlangnakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20131125-sajat-idojarassal-rendelkezik-a-kinaban-talalhato-er-wang-dong-barlangrendszer.htmlŐserdőért síró indián törzsfőnök - mi az igazság?http://www.life.hu/tested-lelked/20131114-oserdoert-siro-indian-torzsfonok-mi-az-igazsag.htmlAkinek szenvedés a szerelemhttp://www.life.hu/tested-lelked/20131107-parkapcsolat-es-erzelem-akinek-szenvedes-a-szerelem.htmlKerüld a halálos 4-est! - Babonák Japánbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20131005-babonak-a-nagyvilagbol-japan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.