asztrológia a nap cikke ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon milyen élmények, impulzusok, találkozások várnak rád a héten? Heti horoszkópod elárulja.   

Kos

Számos váratlan, de pozitív töltetű esemény fogja jellemezni ezt a hetet. Engedd, hogy sodorjon az ár, éppen ott fogsz kikötni, ahol számodra minden kedvező. Légy elégedett, a kis és a nagy dolgokat egyaránt értékeld sokra! A kifejezetten komoly gondok, kényes ügyek, problémás emberek most valahogy elkerülnek, meglepően kiegyensúlyozottá válsz, nyugalomban és harmóniában lesz részed, ez pedig összességében segíti a karácsonyi előkészületeket. Ha emberi kapcsolataidon formálnál egy kicsit, vagy újakat engednél be az életedbe, az bizony jót tenne neked!

Tipp: Szívügyek terén is van dolgod. Szingliként folyamatos impulzusok érnek, mondj igent a randikra! Elkötelezettként viszont az a feladat, hogy szenvedélyt vigyél az estékbe.

Bika

Kiváló fejlődési lehetőségeket kínál számodra ez a hét - igaz, így nem sok időd lesz lazsálni, vagy a karácsonyi vásárokat járni, de hidd el, megéri ezeket a napokat munkával, tanulással tölteni. A Hold segíti a szellemi növekedést, a testi fejlődést, sőt, valamilyen formában az anyagi gyarapodásodat is. A hét végén látni fogod, hogyan tudtad bővíteni önmagadat. Szerződéseket, új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyeket zárhtasz le gyorsan és zökkenőmentesen. Ha tervben volt, akkor most elkötelezheted magad egy új munka mellett, vagy útjára indíthatod a vágyott vállalkozást. Vesd be személyes varázsodat is, most bárkit lenyűgözhetsz!

Tipp: Dekoráld ki a lakást, a házat, a kertet, az irodát, ha ez örömmel tölt el!

Ikrek

Az elmúlt néhány hétben csak apróbb dolgok vették el átmenetileg a kedved, de mindig vissza tudtál zökkenni a normális kerékvágásba. Ez a hét más lesz. Semmi és senki nem akarja majd a dolgodat megnehezíteni, minden könnyedén halad a maga útján, s ha netán el is akadnál, gyorsan fogsz találni magadnak valakit, aki támaszod lesz, és jó tanácsokkal lát majd el. Biztos lesznek olyan pillanatok, amikor fontos döntést kell hoznod, de tudd, hogy nem kell gyorsan választanod. Nagy szükséged lenne arra, hogy szerdán és csütörtökön kicsit egymagad légy, és a csendben átgondold, hogyan tovább. Ebben segítségedre lesz Szaturnusz is.

Tipp: Egy karikatúra a családról egyedi és különleges meglepetés lehet a karácsonyfa alatt.

Rák

Hétfőn és kedden semmi nem tetszik majd, amit rád akarnak erőltetni, főleg, hogyha az nem a te feladatod. Vállald fel, ha valami nem tetszik. Mondd ki bátran a nem szócskát, ez önbizalomerősítésnek is jó gyakorlat. Ez a helyzet többször is visszatér a napokban, és ha diplomatikus maradsz, akkor a végén te jössz ki jól ezekből a helyzetekből. Az sem baj, ha vitába bonyolódsz, de őrizd meg a hidegvéredet! A hét második felére látni fogod, hogy még a gondok is hasznodra lesznek. Ugyanakkor a jelentős döntéseket, szerződéskötéseket, fontos, anyagiakkal összefüggő ügyeket érdemes lenne a jövő hétre, vagy inkább a jövő év elejére halasztani. A hétvégén csakis magaddal és szeretteiddel foglalkozz!

Tipp: Ezen a héten ne erőltesd túl magad. Csak azzal törődj, amivel feltétlenül szükséges!

Oroszlán

Közvetlen környezeted több tagjától is ösztönzést kapsz ahhoz, hogy tettvágyadat és kreatív ötleteidet ötvözd a felesleges energiáiddal, ez pedig kiváló eredményeket hozhat munkád, karriered terén. A siker most kézközelben van, csupán meg kell ragadnod az adódó lehetőségeket. Egy szemernyit se pihenj, hanem cselekedj, mert ezen a héten a Hold növekedésével napról napra együtt tudsz pulzálni, azaz magánéleti és szakmai téren többre és még többre leszel képes. Extra tartalékaidat jó helyen tudod felhasználni, de önmagad megsegítésén túl próbálj támogatni másokat is. Tele leszel ambícióval, s ha érdekes ajánlat érkezik, akkor azon gondolkodj el, mert óriási lehetőség rejlik benne.

Tipp: Nem a sors formál téged, hanem fordítva! Ha ezt eddig nem így gondoltad, mostantól legyen ez a mottód!

Szűz

Nincs okod az elkeseredésre! Ha mégis úgy érzed, lelkileg nem vagy felkészülve a karácsony előtti hajtásra, akkor jusson eszedbe, hogy már máskor is képes voltál bebizonyítani, mennyi rejtett tartalékod van. Ráadásul ha megpróbálsz egy kicsit kreatívabb lenni, átformálhatod a mindennapjaidat, s ami eddig unalmas volt, azt mozgékonyabbá, interaktívabbá, érdekesebbé teheted. Tűnődj el azon, hol kezdd el a változást! Ne légy kritikus önmagaddal szemben, és ne rágódj a múlton, törődj a jelennel és a formálható jövővel. Légy önmagad, és végezd el azokat a dolgokat, amelyek most kerülnek színre. Ne vállalj többet, mint amit biztosan teljesíteni is tudsz.

Tipp: Tarts ki, már alig pár nap a 2013-as esztendőből. Ha a jövő évre nincsenek még konkrét terveid, akkor ideje szabadjára engedni a fantáziádat!

Mérleg

Fokozódó életkedved sokaknak tetszeni fog, sőt, többen is a te energikusságodból fognak erőt meríteni ezen a héten. Fontos, hogy se a mosolyt, se az optimizmust ne hagyd otthon, próbálj új dolgokat kitalálni, és tudd, hogy csapatmunkában most kifejezetten erős lehetsz! Energiatartalékaid kifogyhatatlanok, tettvágyad rendíthetetlen, s az ezekhez társuló szellemes éned bárkit meggyőz arról, hogy nagyszerű ember vagy. A téged körülvevő emberek ezekben a napokban nem tudnak neked nemet mondani, hisz ötleteid számukra is új perspektívákat nyithatnak meg. Most keresel állást vagy új ügyfeleket? Meg fognak érkezni a pozitív válaszok az igényeidre, csak figyelj!

Tipp: Ha bizonytalan vagy bármiben, bátran kérj segítséget, mert minden esetben sikerül olyan személyhez fordulni, aki tárt karokkal vár majd!

Skorpió

A bizonytalanság, vagy akár a bizalmatlanság érzése lehet úrrá rajtad a hét első felében, amit eleinte magadnak sem tudsz megmagyarázni. Próbáld megkeresni kételyeid forrását. Az égiek szerint ez leginkább egy emberi kapcsolathoz köthető. Attól félsz, becsap valaki vagy nem teljesen őszinte hozzád. Ez a kellemetlen érzés mélyen beleeszi magát a lelkedbe, s érintheti a munkádat, emberi kapcsolataidat, anyagi ügyeidet egyaránt. Hidd el, ha keresed, meg fogod találni a feszültség valódi okát, és csütörtökre orvosolni is tudod majd. Ha a hét második felében a semmiből hirtelen egy új álláslehetőség vagy egy lakáscsere, költözés lehetősége merül fel, az nem véletlen, ne mondj azonnal nemet! Legbelül érzed, hogy elkél már a változás, igaz?

Tipp: Vess számot az idei évedről, mert bizony van, amit elterveztél, s kimaradt a sorból. Állítsd fel 2014 feladatlistáját, a növőhold segít ebben neked.

Nyilas

Emberi kapcsolataid kiemelt helyre kerülnek a hét folyamán, és jelentősen befolyásolhatják hétköznapjaidat, eredményességedet, sikereidet. Érdekes lenne megfigyelned, hogy ki az, aki visszafog, s ki az, aki segít, pártol, előretol. Légy szemfüles, és hallgass a belső hangra! Amint érzed, hogy valaki hátráltat, vagy a negatív gondolataival lehúz, azonnal távolodj el tőle. Légy igazi, tüzes Nyilas, aki képes a saját akarata szerint dönteni, haladni, változtatni. Baráti és rokoni kötelékeid számos kérdőjelet vetnek majd fel benned, de igyekezz türelmes maradni! Persze ha úgy véled, valaki kifejezetten zavarja a köreidet, akkor szépen, tisztességesen és barátsággal, de búcsúzz el tőle. Talán jobb lesz mindkettőtöknek más felé indulni.

Tipp: Nehéz magad mögött hagyni egy emberi kapcsolatot? Tűnődj el azon, mennyit kaptál tőle, s mennyit vett el. Ha a mérleg nyelve nincs egyensúlyban, akkor tudod a választ!

Bak

Ennek a hétnek az elején annyira sok dolog fog történni, hogy alig bírod majd követni az eseményeket. Az égiek nem lesznek kíméletesek hozzád. Részben nem árt, ha felkészülsz arra, hogy számos, régen szőnyeg alá sepert ügy kerül terítékre ismét, s most tényleg nem futamodhatsz meg ezek elől. Emellett új kihívások jönnek, s bár karácsony előtt nem tervezted, hogy belevágsz nagy horderejű dolgokba, ma mégis rá fogsz bólintani valamire. Jó az, ha az új dolgok csábítanak, de közben ne feledkezz meg az egyensúlyról a munka, az anyagiak, a család és önmagad elvárásai között. Gondold át, mely témák fontosak számodra, és keresd a gyors megoldási lehetőségeket.

Tipp: Egy új parfüm jót tenne a nőiségednek, s ha van kedvesed neki is!

Vízöntő

Rengeteg felesleges energia van benned a hét elején, a gondot az okozhatja, ha nem tudod a megfelelő helyen, jó dolgokra hasznosítani. Kicsit már eleged van a robotból, s jó messzire futnál a tennivalók elől? Ez érthető, de még nem teheted meg, hát cselekedj! Mivel a szíved és a fejed mást diktál, így kialakulhat benned némi feszültség, ami szerda környékén kezd el enyhülni. Az égi konstellációk szerdára és csütörtökre ígérnek neked egy jó lehetőséget, amivel mindenképpen élned kellene. Kizárólag pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és tudásodat, ne bonyolódj semmilyen etikátlan helyzetbe. Alkoss valami egyedit és különlegeset, olyat, amitől leesik mások álla!

Tipp: Mit fogsz csinálni szilveszterkor? Ha utaznál, ideje lefoglalni a szállást, főleg, ha az egy európai nagyvárosban lenne! Párizs gyönyörű, belefér a költségvetésbe?

Halak

Az egész heted nagyszerű hírekkel lesz tele, s ha csak a felét megvalósítod a most felbukkanó lehetőségeknek, akkor bőven túlteljesítetted a magaddal szemben felállított elvárásokat. Felemelő dolgokban lesz részed, az eredményeket sorra szállítod, széles mosolyoddal akár az optimizmus szimbóluma lehetnél. Kiemelkedően jó lehet a szerdai és a pénteki nap, szakmai és magánéleti téren is mindenképpen jeleznek valamilyen pozitív változást, amit már nagyon vártál. Emberi kapcsolataidra oda kell figyelned, építened, javítgatnod kell ezeket. Ha a környezetedből valaki rád számít a bajában, ne utasítsd vissza, nyújts segítő jobbot neki.

Tipp: Szervezz a munkahelyeden vagy a baráti körben titkos ajándékozást, olyat, mint régen a suliban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.