asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohamléptekkel közeledik a szilveszter. Vajon képes leszel jókedvűen, önmagaddal és környezeteddel harmóniában lezárni az óévet? A Life.hu heti horoszkópja közelebb vihet a válaszhoz.

Kos

A hét első felében annyi tennivalód akad, hogy az bárkinek sok lenne, de te bírod a strapát, sőt, még másoknak is segítesz, amivel sokak tiszteletét kivívod majd. Ezért az őszinte odaadásért a sors tálcán kínálja számodra a jobbnál jobb lehetőségeket, főleg az emberi kapcsolatok terén tudsz sokat tenni azért, hogy mindenki jó véleménnyel legyen rólad. Ezek a napok kedveznek új barátságok, új szerelmek kialakulásának, vagy régebben megromlott kapcsolatok esetén a békülésnek. Itt az ideje annak, hogy minden problémás kapcsolatodat rendbe tégy. Pénzügyeket illetően megerősödhetsz, és csütörtöktől egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, s ezt semmilyen formában nem gátolja majd a karácsony!

Tipp: Kedved szerint alakíthatod a dolgokat, és sokat tehetsz azért, hogy a családi kapcsolatok is harmonikusak legyenek.

Bika

Érzed, hogy közeleg az év vége, s olybá tűnik, már semmi dolgod sincs idén? Ne ringasd magad illúziókba, bőven akad feladat, s kiemelten fontossá válik, hogy megpróbáld rendezni függő ügyeidet, főleg, ami az emberi kapcsolatokat illeti. Bárkivel is volt nézeteltérésed mostanság, keresd meg, és próbáld tisztázni az ügyet, akár annak a kockázatát is felvállalva, hogy ő nem fogad majd kitörő örömmel. A lényeg, hogy a te részedről meglegyen a jóindulat, a szándék a békülésre. Bárhová sodorjon most az élet, mindig mosolyogj és légy kedves, hidd el, megéri szeretettel és őszinteséggel kínálni másokat, mérgezett nyilak kilövése helyett.

Tipp: Szeresd önmagad! Ha erre képes vagy, akkor a környezetedben élők is ennek megfelelően fognak viszonyulni hozzád.

Ikrek

Jó év áll a hátad mögött, s bár tény, hogy maradt pár megoldatlan kérdés, viszont még mindig van benned tartalékenergia, s bármi megtörténhet. Ha hajlandó vagy tenni valamit önmagadért, fejlődésedért, akkor a sors nem lesz hálátlan. Ezekben a napokban kiválóan fog működni az ösztönösséged, könnyen ráérzel arra, mit akar hallani vagy éppen látni a másik fél, mi az, ami felvidítaná szeretteidet, ami mosolyt csalna mások arcára. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, és ezáltal olyan apró örömforrásokat tudsz nekik biztosítani, melyre régóta nem volt példa. Rátapintasz az eltitkolt kívánságaikra is, legyen szó akár lelki igényekről, akár érzéki élvezetekről.

Tipp: Ne a pénzt helyezd központba, hanem a szeretetet, hiszen ez a karácsony lényege!

Rák

Szinte még el sem kezdődik a hét, amikor egy kiváló lehetőség kopogtat az ajtódon. Lélekben és fejben is távolodnál már a munkahelyedtől, de mivel nagyszerűek a konstellációk a szakmai sikerekhez, eredményes üzleti ügyek, tárgyalások lebonyolításához, ezt érdemes lenne valahogyan felhasználni. Elsősorban azt végezd el, amit idénre még beterveztél, a többi pedig legyen bónusz. Emelkedett hangulatodat sikerülhet átragasztani másokra is, képes lennél átölelni és szeretni az egész világot. Bármit elérhetsz most, sikert sikerre halmozhatsz, csak rajtad múlik, mikor zárod le az év munkával és tanulással töltött részét.

Tipp: A napi feladatok után kizárólag a család, a barátok, a szerelem legyen jelen életedben, így kerülsz egyensúlyba.

Oroszlán

Hideg napok jönnek, de belül tele leszel szeretettel, odaadással, melegséggel, másra sem vágysz, mint adni, - mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Csak keveset vársz vissza, örömmel tölt el, ha mosolyt tudsz más arcára csalni. A karácsonyt megelőző hét tökéletes arra is, hogy minden alkalmat megragadj az őszinteségre, s elmond a környezetedben élőknek, mit érzel irántuk, hogyan vélekedsz róluk. Kezdeményezz beszélgetést, ha kell, békülést, s ha vannak rendezetlen ügyeid, akkor azokat mihamarabb hozd helyre! Nem kell kordában tartanod a véleményedet, csupán légy diplomatikus. Ebben segít a Merkúr is, így meg fogod találni a jó szavakat. Erre azért kell most sort és időt kerítened, hogy karácsonyra minden szép és jó legyen körülötted.

Tipp: Ha félsz szembenézni valakivel, akkor óvatosan kezdd el dicsérni, küldj egy e-mailt, találd meg azt a módot, amiről tudod, hogy általa könnyen megnyílik a szíve.

Szűz

Figyelj a külvilág változásaira, a hozzád eljutó impulzusokra, ugyanis ezen a héten mindennek, még a látszólag apróságoknak is kiemelten fontos jelentéstartalmuk lesz! Váratlan anyagi gyarapodás lehetőségét rejti a hét közepe, s csak akkor nem veszed észre, ha direkt behunyod a szemed! Olyan javakról, vagy vagyontárgyról lehet szó, amely sokkal stabilabbá teheti az egzisztenciádat, vagy meglepő könnyedséggel oldja meg a pillanatnyilag fennálló bajokat. Ugyanakkor fontos, hogy kerüld el a felesleges költekezést, találd meg ennek az extra bevételnek a legjobb helyet! Ha nem anyagiakban érkezik az öröm, akkor erkölcsi elismerés formájában jön a dicsőség. Ennek is itt volt már az ideje, és jól is fog esni neked.

Tipp: Mindent fogadj el, amit ezen a héten kapsz, és viszonozd is! Ügyelj az adok-kapok mérleg nyelvére, hogy harmóniába kerüljön a lelked.

Mérleg

Ha komoly akadályok nehezítik hirtelen az utadat, akkor nincs mit tenned, mint bevetned a személyes vonzerődet üzleti vagy éppen magánügyeid intézése során. Mivel szereted a tiszta, egyenes játékokat, most is eszedbe ötlik majd, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek. Ne félj ettől, te miért ne élhetnél ezzel a képességgel? Mutasd meg, milyen különleges és egyedi vagy, hogy épp te vagy alkalmas egy nehéz feladatra. Ha előnyöd származik egy kedves mosolyból, gesztusból vagy ötletből, akkor használd ki ezt a lehetőséget!

Tipp: Amikor a héten visszavonulsz családod körébe, ne felejts el mindenkitől pár kedves szóval elbúcsúzni, így a 2014-es évkezdés is ennek megfelelően alakul majd.

Skorpió

Már régóta érlelődik benned egy nagy, egyben fontos elhatározás? Ugyanakkor az eszed azt súgja, told el 2014-re? Ha a belső hangod arra sarkall, hogy cselekedj, hidd el, fogsz is elég erőt, energiát és kedvet érezni a megvalósításhoz. Hiába van már nyakadon a karácsony, hiába látod, másokat már csak ez foglalkoztat, te még dolgozz egy keveset! Ha most érzed azt, hogy át kell lépned egy határvonalat, tedd meg, és helyezd új alapokra életedet, megéri bátornak lenni és kockáztatni. A zord időjárással ellentétben te egyenesen kivirulsz, a kedved is kiváló. Új élethelyzetekkel találhatod szembe magad, melyekkel élni kell!

Tipp: Hajolj meg az égiek akarata előtt, és tegyél valami nagyszerű, hatásos dolgot. Az eredmény gyors és látványos lesz!

Nyilas

Ezen a héten többször is azt fogod érezni majd, hogy póráz van a nyakadban, sokan próbálnak akadályozni a haladásban. Nehezen, s komoly harcok árán tudsz csak a magad ura lenni, mások akarnak dönteni a fejed felett. Talán e felett még szemet is hunynál, de afelett már nem, hogy néhányan ki is akarnak használni. A környezetedben lévő emberek közül leginkább a levegős jegyek lesznek feszültebbek a megszokottnál, s fontos, hogy ellen tudj állni a negatív impulzusaiknak. Merülj bele a saját feladataidba, s amint gondot szimatolsz, válaszolj rá mosollyal, vagy egyszerűen állj odébb! Sok apró-cseprő dolgot el kell még rendezned karácsony előtt, hát veselkedj neki, benned még mindig van tartalék energia.

Tipp: Karácsony előtt jobb a békesség, törekedj erre!

Bak

Ez a hét elég fárasztó lesz számodra, így a hangulatod alkalmanként borongóssá válhat, érezni fogod, hogy kissé vontatott leszel és legszívesebben visszavonulnál az újév kezdetéig. Még nem teheted meg, akad pár elintézendő ügy, szerdán és csütörtökön folyamatosan rohanásban leszel, és segítségre sem igazán számíthatsz másoktól. Péntekre végképp eleged lesz a hajtásból, a túlórákból, a családod vagy épp a barátiad körbeugrálásából. Ezekben a napokban valahogyan semmi sem lesz abból, amit létre szeretnél hozni, de ez nem baj, mert legalább kreatívabb megoldásokra ösztönöz téged a sors! Az őszinteség sokat segíthet, tisztázd mindenkivel, ki és milyen igényeket támaszt a másikkal szemben, így békességben telhet az ünnep.

Tipp: Ne menj úgy szabadságra, hogy függőben lévő ügyeidet szőnyeg alá söpröd!

Vízöntő

Elbűvölő, sőt, egyenesen varázslatos arcodat mutatod a világnak a következő napokban, különösen szerdán és csütörtökön fogsz sziporkázni, sokakat le is nyűgözöl. Persze a mérleg nyelvét mindig egyensúlyozd ki, azaz ne csak arra figyelj, vajon mire vágyhat a környezeted, hanem arra is, hogy a saját igényeidet kielégítsd, hisz mostanság volt rá példa, hogy háttérbe szorítottad önmagad! Ha nem muszáj, akkor ne ígérgess most semmit, hanem a felszabaduló időt tested és elméd karbantartására fordítsd. Hirtelen több olyan válaszút is eléd kerül most, amelyek csábítóak lesznek, de nem biztos, hogy megérik a túlzott befektetést az alig látható eredményekért cserébe.

Tipp: Olvass könyvet, vedd elő a kedvenc regényeid egyikét, és merülj el valamelyikbe!

Halak

Nem számítasz arra, hogy bármi fontos történhet még ezen a héten? Rosszul gondolod, úgyhogy figyelj, mert karrier terén valamilyen új lehetőség nyílik meg előtted, de lehet, hogy egy jelentős üzleti ajánlatot kapsz, esetleg új munkát kínálnak, vagy saját vállalkozás indítása is szóba jöhet. Jupiter gondoskodik az izgalmakról és a mozgalmasságról, ne futamodj meg semmi elől, ne tolj át semmit januárra! Érthető, hogy már egészen mással lennél elfoglalva, mégse feledd, hogy van benned kellő erő, energia és ambíció ahhoz, hogy sikert arass, hát cselekedj! Az élet rejt kockázatokat, most pedig kifejezetten jól jönne, ha új fába vágnád a fejszédet, különben jön az egyhangúság...

Tipp: Esténként ráérsz lazítani, pihenni, sétálni, gőzfürdőbe menni, vagy akár randizni is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.