asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2014-es esztendő, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem ölel körbe? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek?

KOS

Páros: Megjárod a poklot és a mennyet, viszont rengeteget tanulsz a saját hibáidból, ezáltal eredményesen tudod szebbé formálni a mindennapjaidat. Összességében jó hír az, hogy az év végére mindent rendezel, azok után, hogy februárban és szeptemberben félreértések és viták bonyolítják kapcsolatodat. Áprilisban kipróbálod magad új területeken, a szexualitás ismeretlen formái kezdenek vonzani, s ez nem lesz ellenére kedvesednek sem. Könnyen megeshet, hogy félrelépsz, de vigyázz, mert nagy a lebukás veszélye. Csak olyat tégy, ami belefér a szerelem etikus határaiba.

Páratlan: Már az év elejétől fogva kivirágzol, jót tesz neked, hogy nem 2013-at mutat a naptár. Induló kapcsolatod gyorsan szárba szökken, s nem elképzelhetetlen, hogy egy régi ismerősből avanzsál valaki szerelmes kedvessé. Ha tavasszal mégsem sétál be életedbe a nagy Õ, akkor augusztus elejét követően rengeteg flörtben lesz részed, és teljesen kizárt, hogy valaki ne akadjon horogra. Magas fokon izzol, s az ellenkező nem képtelen lesz ellenállni neked. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy erővel és akarnoksággal nem fogod tudni megtartani, csakis belátással, bizalommal és szeretettel.

BIKA

Páros: Az elkötelezettek számára 2014 első két hava némi eltávolodást, elhidegülést jelez, ám ahogy kibújnak az első hóvirágok, már tisztán fogod látni, mit akarsz a másiktól, így pedig meg tudod hozni azt a döntést, hogy mész vagy inkább maradsz. Mindent bele tudsz adni majd kapcsolatod megújításába, ha lezárod, akkor pedig nem fogsz sokat siránkozni, mert hamar jön egy másik kedves. Április és augusztus között beleeshetsz abba a hibába, hogy inkább a karrieredre koncentrálsz, így kicsúszhat a talaj a lábad alól. Próbálj erre a nehézkesebb időszakra tudatosan felkészülni, így okos tervezéssel elkerülheted a bajt.

Páratlan: Ha még keresed azt, aki mellett szívesen eltöltenéd a hátralévő évtizedeket, akkor tudd, hogy kiváló eséllyel indulsz útnak, 2014 minden pillanatában benne van a lehetőség, hogy kopogtasson ajtódon a szerelem. Tény, hogy tavasszal inkább a flörtök és egyéjszakás kalandok lesznek jellemzőek, ám utána fordul a kocka, s többen is a te kegyeidbe szeretnének férkőzni. Nehéz döntés elé kerülsz, ki mellett tedd le a voksod, viszont jó hír az, hogy Vénusz segít megvilágítani neked a megfelelő utat. Rá fogsz lelni az igazira. Jöhet a tartós kapcsolat, amit elég hamar meg fog koronázni egy összeköltözés vagy más jellegű elköteleződés.

IKREK

Páros: Akik régóta elkötelezettségben élnek, azok számára a fejlődés és a kiteljesedés pillanata érkezett el. Muszáj új célokat kitűzni, új energiákat megmozgatni, különben a nyár szakítást hozhat. Ha örökké más irányba szeretnétek tovább haladni, s kerülitek a kompromisszumos megoldásokat, akkor szeptemberre elválhatnak útjaitok. Ha ez megesik, kiváló példa lesz arra, hogy egy következő kapcsolatban milyen hibát kell elkerülni. Okosan, türelemmel és toleranciával viszont el lehet érni, hogy te is és kedvesed is elégedett legyen ismét. Te döntöd el, hogy mit is szeretnél, ennek megfelelően alkalmazkodj a változó körülményekhez.

Páratlan: A magányos Ikrek végre törölheti szótárából a szingli szót, mert minden esély megvan a sikerre. A legkedvezőbb időszak pártalálásra a tavasz eleje és a nyár. Addig is teszteld magad, és a pasikat is! A szerelem új formáit ismered majd meg, ám ahhoz, hogy rálelj életed párjára, neked is sokat kell tenned. Menj társaságba, ismerkedj, minden randira mondj igent, és ne ítélj külsőségek alapján, mert a valódi érték úgyis odabent lakozik. Vállalj be ismeretlen dolgokat, ugyanis meglepő körülmények közt ismerheted meg a nagy Őt. Érdemes olyan helyekre, csoportokba, klubokba járnod, melyek kínálják az ismerkedés lehetőségét.

RÁK

Páros: Ha régóta kapcsolatban élsz, akkor az év első felében az egyhangúság komoly ellensége lehet boldogságodnak. Viták, félreértések nehezíthetik napjaidat, s el is távolodhattok egymástól. Ám jó hír, hogy szakítás helyett ez mindkettőtök számára elgondolkodtató lesz, s június végéig van lehetőség a javításra. Ha nem cselekedtek, annak meg fogjátok inni a levét. Hogyan tovább: együtt vagy külön? Csak akkor maradj a régi mellett, ha teljesen biztos vagy abban, hogy a következő évtizedeket is le tudod vele élni. Ha a lezárás mellett teszed le a voksod, ne halogasd a szakítást szeptember végénél, hogy az őszi energiákkal érkezhessenek az új impulzusok.

Páratlan: Ha új kapcsolat kialakulásában reménykedsz, akkor a régi kudarcokból eredő bizalmatlanság komoly akadályt képezhet előtted. Próbáld kicsit optimistábban szemlélni a dolgokat, s hidd el, számodra is van valahol egy nagy Ő. Ámor többször is célba vesz, de vagy észre sem veszed, vagy túl magasra helyezed a mércét. Ám a nyár dereka elkerülhetetlenül utadba sodor valakit, s végre hosszú távú kapcsolat megalapozására nyílik alkalmad. Addig se dugd a fejed a homokba, egy kis flört és kaland férjen bele az életedbe, jót tesz a nőiséged kiteljesedésének. Ha szeptemberig vársz, akkor üzleti, szakmai téren fut be életedbe egy káprázatos szerelem.

OROSZLÁN

Páros: A párkapcsolatodba pozitív energiák érkeznek, bár az év első felében adódnak feszültségek. Ezek miatt ne aggódj, azért nehezítik meg átmenetileg a napjaidat, hogy értékeld azt, amid van, s formáld jobbá. Kellő odafigyeléssel, őszinte kommunikációval meglesz az esély arra, hogy a szakítást elkerüld. Júliustól új lendülettel, közösen tesztek azért, hogy minden harmonikus legyen, s ha érkezik is kívülről egy harmadik személytől valamilyen impulzus, azt észre sem fogjátok venni. Az ősz legvégén, rövid időre ugyan, de jelentős ellenállás alakulhat ki köztetek. Légy okos, és hódolj be a másiknak, légy bölcs és belátó a béke kedvéért.

Páratlan: A párkereső Oroszlánok előtt sok próbatétel áll. Kevés esélyt kapsz 2014-ben, ám ha ezzel jól gazdálkodsz, az év végét határtalan boldogságban fogod tölteni. Folyamatos lesz a szembeszél, Vénusz nem támogatja az ambícióidat az év első felében. Bár a nyár igazán meleg szakasza számos ismerkedési, flörtölési és randilehetőséget tartogat, de elvárásaid magasabbak lesznek a kínálkozó lehetőségeknél. Fontos lenne mihamarabb átgondolnod, mit is szeretnél valójában, és mindenképp adj lejjebb az igényeidből. Ha ezt sikerül elérned, akkor ősszel megérkezik életedbe a vágyott szerelem, mely kiegyensúlyozott és tartós lesz.

SZŰZ

Páros: Szeretnéd a kapcsolatod irányítását a saját kezedbe venni? Az ötlet jó lehet, viszont mégis csak ketten kelletek a kivitelezéshez. Kezdeményezz beszélgetéseket, tereld többször a témát a testiségre, lepd meg kedvesedet apró figyelmességekkel, ez sokkal többet elmond majd neki rólad, mintha erővel akarnád rávenni valamire. Ha tényleg vele képzeled el a jövőt, akkor tedd számára könnyebbé és kiszámíthatóbbá a mindennapokat. A bizalmat erősítsd meg, mert ha féltékenykedésre adod a fejed, akkor az egész kapcsolat komplikálttá válhat, és meg is inoghat. A tavasz fordulópont lesz, lényeges, hogy legyen egyetértés köztetek a hosszú távú tervekkel kapcsolatban.

Páratlan: A 2014-es esztendőben sokszor fogod kapkodni a fejed. Vagy a totális béke vesz körül, vagy egyszerre, több irányból érkeznek különféle impulzusok. Flörtök, randik töltik ki a naptáradat, ne mondj senkinek nemet, mert nem minden arany, ami fénylik, és a zord külső mögött lehet, hogy romantikus lélek bújik meg. Melyiket választanád? Az év eleje kevésbé lesz mozgalmas, viszont a nyári időszak neked kedvez. A nagy szerelem ott sündörög majd körülötted, s az ősz során már látod, ki az, akivel közös alapokat szeretnél letenni. Ugyanakkor fontos instrukció, hogy a gyors összeköltözést, elsietett házasságot inkább kerüld el.

MÉRLEG

Páros: Ha régóta tartós kapcsolatban élsz, akkor adódnak köztetek súrlódások, de a legtöbb alkalommal a kibékülés is édes lesz. A nyár elején a viták és a félreértések nem kerülik el a házatok táját, ám ha türelmes leszel, és sokat beszélgettek, akkor el tudjátok dönteni, mi is a probléma, s hogyan kellene azt orvosolni. Augusztusban erősen megnő a szexuális kisugárzásod, ezzel pedig akár egy harmadik felet is bevonzhatsz, így a több éve jól működő kapcsolatok kerülhetnek átmeneti válságba, ám a szakítás esélye minimális, még jót is tesz nektek, ha egy ilyen kihívás elé kerültök. Január, április és november meghatározza, merre tovább. Az ösztönöd majd segít.

Páratlan: Szerelmi életed szárnyalásba kezd, napjaid jelentős része romantikával vagy épp szenvedéllyel lesz fűszerezve. Ha azt érzed, hogy az év első negyedében semmi nem történik, tudd, hogy az csak a látszat! Április és augusztus között jelentősen javul a hangulatod, többet törődsz magaddal, ezt pedig észre fogják venni az ellenkező nem tagjai. Júliusban szerelmi aktivitásod tetőfokára hág, s lehet, hogy horogra akad egy-két szerelmi kaland, de jön a nagy Ő, aki levesz a lábadról, és nem tágít mellőled. Azok a szerelmek, melyek a nyár során indulnak, garantáltan tartósak lesznek. Ismerkedj bátran, vesd bele magad az életbe, és biztos rátalálsz az igazira.

SKORPIÓ

Páros: Szívügyeid az év elején nem lesznek kielégítőek, a legnagyobb gond, amivel meg kell küzdened, az az egyhangúság. Magad sem fogod tudni, hogy mit kellene ezzel a helyzettel kezdened, ugyanis próbálkozol életet vinni a mindennapokba, de párod mintha egy másik dimenzióban élne. A helyzetet a tavaszi időszak húzhatja ki a pácból, ám ha ekkor sem tudod kedvesed figyelmét magadra terelni, akkor el kell gondolkodnod a lezáráson. Bárhogyan döntesz, tudd, hogy a nyár új impulzusaival a szerelem csodája érkezik, s vagy megmented a régit, vagy egy teljesen újba kezdesz, de megtalálod azt a régi önmagadat, aki nagyon tud szeretni és odaadó lenni.

Páratlan: Mint minden szingli te is nagyon vágysz a szerelem megélésére, ugyanakkor Skorpió létedre egészen májusig hiányozni fog belőled a kezdeményezőkészség. Zavarba ejtően fogsz viselkedni, távolságtartó leszel, és még azt a hibát is elköveted, hogy a régi sebeket nyalogatod. Előre nézz, randizz, keresd az igazit, mert nem jár messze tőled. Június elejéig le kell leküzdened saját ellenállásodat, ám a nyár melege feltölt mindenféle pozitív energiával, s jöjjön, aminek jönnie kell! Felszabadulsz, őszintén be tudsz fogadni egy ismeretlent a szívedbe, aki hasonlóan áll majd hozzád. Csak szeptemberben kopogtat a kedves? Sebaj, akkor hihetetlen gyorsasággal fog elmélyülni a kapcsolatotok.

NYILAS

Páros: Óriási igényed lesz az állandóságra, a nyugalomra és a békére, amit javarészt meg is ad neked a sors és a kedvesed, ugyanakkor leterhelnek majd szakmai és tanulmányi téren is, így próbálj meg a két életterület közt egyensúlyt teremteni. Akik tervezik az összeköltözést vagy a házasságot, azoknak kiváló időszak a nyár eleje és az ősz. Július közepe és szeptember eleje között adódhatnak nézeteltérések, ám ezeket a pillanatokat ne drámaként, hanem tapasztalatként éld meg, így jobbá teheted a kapcsolatodat. Októbertől minden visszatér az eredeti kerékvágásba, jön a boldogság.

Páratlan: Pozitív változások szele ér el hozzád, felesleges menekülnöd, akkor is utolér a szerelem, ha nem akarod. Munka és tanulás terén elég feszült és leterhelt leszel, ám az érzelmek csodás ölelése felszabadítóan hat rád. Az, ami 2013-ban hiányzott, az újévben imák nélkül is megérkezik. Bárkivel és bármikor hozzon össze a sors, az óriási eséllyel mélyül el gyorsan és marad tartós. Szenvedély, romantika, tűz? Mindent megkapsz, csupán egy feladatod van: maradj reális, s olyasvalaki mellett tedd le a voksod, akit a szíved és az eszed egyaránt támogat.

BAK

Páros: Új szelek fújnak, a meglévő kapcsolatok nagy próbatételek elé kerülnek. Ki kell mozdulnod a komfortzónádból, át kell értékelned az eddigi hónapokat, éveket, meg kell változtatnod pár dolgot. Adj új élményeket társadnak. El kell felejtened a féltékenységet, légy teljes bizalommal a másik iránt. A gondjaidat ne vidd haza. A nyár magában rejti egy szerelmi háromszög kialakulását is, rajtad áll, hogyan tudsz a lelkiismereteddel elszámolni. Tudd, hogy a karriered és a családi ügyek alaposan igénybe vesznek, ez pedig megingathatja a stabilitást. Ha tudatosan készülsz a nehezebb napokra, akkor minden akadályt leküzdesz, s az év utolsó szakaszát már békében éled meg.

Páratlan: Szerelem szempontjából felemelő hónapok lesznek február, május és december hava, amikor Ámor többször is célba vesz, s remélhetőleg nem futamodsz el! Nem baj, ha belebonyolódsz pár egyéjszakás kalandba, amik segítenek feltöltődni, és teljesen késszé tesznek arra, hogy befogadd a nagy szerelmet. Bakként nagyszerű esélyeket kapsz a boldogság megélésére, engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled. A 2014-ben induló kapcsolatok tartósságot ígérnek, különösen akkor, ha levegő jegyű kedvest választasz magadnak. A féltékenykedést felejtsd el, ez az egyetlen, amivel elűzheted jövendőbelidet.

VÍZÖNTŐ

Páros: 2014 áprilisa és júliusa között sok izgalmat hozó, flörtökkel, szerelmi elmélyülésekkel teli időszakot élsz meg, amikor nem lesznek tabuk. Ha az év elején a szerelmi ügyekben egyhangúságot tapasztalsz, ne ejtsen kétségbe, pont arra lesz jó, hogy észbe kapj, s felturbózd a kapcsolatodat. Vágysz arra, hogy többet legyetek együtt, s elmélyüljetek az intellektuális és testi csatákban, aminek a tetőpontja a nyár közepe lesz. Ez viszont könnyen magával hozhat egy hanyatlást augusztusban. Elsődleges feladatod a megfutamodás helyett helyrehozni a meglévőt. Ha mégis a lezárás mellett döntesz, azt még szeptemberben lépd meg, hogy karácsonyra ismét felemelkedhess.

Páratlan: Szívügyeket tekintve az év legeleje, a virágzó tavasz, majd a zord ősz mondható pozitívnak, rengeteg érzelem, romantika és szenvedély vesz körül. Többször is azt tapasztalod majd, hogy egy időben több udvarló csapja neked a szelet, ugyanakkor helyén lesz az eszed, és meg tudod különböztetni a hamisat a valóditól. Szórakozásnak, időtöltésnek, randira, flörtölni kiválóak lesznek a helyes, rád vadászó férfiak, de te tartós kapcsolatra vágysz, melyet április hava hozhat meg. Ha a nyár is egyedül telik, még ne kezdj aggódni, akkor szeptember hozza meg a változást. Ne zárkózz be, légy nyitott mindenkire, randizz sokat.

HALAK

Páros: A tavasz beköszöntéig elég sok véleménykülönbség nehezíti majd a kapcsolatodat, ugyanakkor mégis ösztökélnek ezek a vitákat generáló helyzetek, hiszen a közös jövő számodra mindennél fontosabb. Légy kész a kompromisszumokra, de tereld a kedvesedet is ebbe az irányba. Csak akkor fog működni köztetek minden, ha adtok is és kaptok is. Mivel otthon bizony nem mindent kapsz meg az év első hónapjaiban, ezért egy mellékvágány nagyon vonzóvá válhat. Ez a kívülről érkező impulzus könnyen szakításhoz vezet, valójában rajtad múlik, hogy mész vagy maradsz. Bármelyik mellett döntesz, tudd, hogy nem maradsz egyedül.

Páratlan: 2014 rengeteg lehetőséget és izgalmat tartogat neked, annak ellenére, hogy kissé vontatottan indul. A Halak hava csodát hoz, megismersz valakit, aki magával ragad, s ha ez még nem is lesz tartós, akkor is életre szóló élményeid maradnak. A kora nyári időszak szintén kiváló kapcsolatépítésre, július pedig már a közös alapok letételét jelzi. Vénusz irányt mutat a szingliségből a szerelembe, sok kedves embert sodor az utadba, hogy módod legyen válogatni. Mindenképpen kerüld el a gyors és szeleburdi módon összehozott házasságot vagy felelőtlen összeköltözést. Októberben már pontosan fogod tudni és érezni, hogy ki az, aki mellett tartósan le akarod tenni a voksod.

Éves horoszkóp 2014 http://www.life.hu/tested-lelked/20131210-altalanos-nagy-life-hu-horoszkop-a-2014-es-evre.html Pénzhoroszkóp decemberre http://www.life.hu/tested-lelked/20131125-penzhoroszkop-2013-december.html Horoszkóp: Milyen esküvőről álmodozik a férfi? http://www.life.hu/tested-lelked/20130916-ezoteria-es-csillagjegy-milyen-eskuvorol-almodozik-a-ferfi-horoszkopja-elarulja.html Megbízható a férfi? Csillagjegye elárulja! http://www.life.hu/tested-lelked/20130822-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegye-elarulja-mennyire-megbizhato-a-ferfi.html Szingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerint http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-tulelesi-tippek-karacsonyra-csillagjegyek-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.