asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár bőségesen áradnak feléd az energiák az év első hónapjában, kérdés, hogy a szerelem területén is adakozóak-e az égiek. Ha egyedül vagy, megleled-e a másik feled, ha van már párod, képes vagy megújítani, új színekkel feltölteni a kapcsolatot?

Kos

Páros: Kos vagy, így tudod, hogy mennyire akaratos vagy. Ezen muszáj lesz változtatnod, hacsak nem akarsz folytonos vitákat. Ha mindig csak a te vágyaid teljesülnek, akkor kedvesed könnyen megfutamodásra adhatja a fejét. Ugye nem ezt szeretnéd?
Páratlan: Ha szingliként indult az újesztendő, akkor ez most esztelen gyorsasággal megváltozhat, szinte zavarba ejtően sok férfi fogja csapni neked a szelet a 16-i teliholdig, viszont csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha őszintén és nyílt lapokkal játszol!

Tipp: A kommunikáció lehet a titkos fegyvered. Flörtölj, taktikázz, csábíts, de hagyd a másik felet is beszélni!

Bika

Páros: Január hava kedvez neked, a kapcsolatodban minden jól alakul, ha voltak zűrök, azok rendeződnek, ha eddig minden rendben volt, így is marad, sőt, a kapcsolat újabb fokra léphet. Könnyen dönthettek összeköltözésről, házasságról, gyermekvállalásról. Ugye benne vagy?
Páratlan: Egy olyan pillanatban lép életedbe a szerelem, amikor nem várnád, épp ügyet intézel, szerződést kötsz, vagy egyszerűen elmerülsz egy feladatban. Vagyis egy igen lehetetlennek tűnő helyzet kellős közepén érint meg a szerelem fuvallata, és nem bírsz majd ellenállni.

Tipp: A csoda ott hever előtted, vedd fel, és élvezd a jelenlétét!

Ikrek

Páros: Január legelején úgy érzed, mintha kicsúszna a talaj a lábad alól, nem leszel jó passzban, a hangulatod is ingadozik, így pedig szerelmi kapcsolatodban is adódhat feszültség. Mi a baj? Kevés? Sok? Ellaposodott? Te tehetsz azért, hogy javuljon a helyzet, rajta!
Páratlan: Az év eleje kissé egyhangúnak ígérkezik. Természetesen jó lenne hozzábújni végre valakihez, de bármennyire is vágysz a szerelemre, most inkább a flörtök és a kalandok övezik az utadat. Tarts ki februárig, mert az a hónap merőben más lesz!

Tipp: Talán az a gondod, hogy nincs konkrét célod? Mit vársz önmagadtól, a kedvestől vagy az élettől? Ha ezt tisztázod, akkor a saját dolgodat könnyíted meg!

Rák

Páros: Különösebb nehézség nélkül indul el a 2014-es esztendő, sok kellemes hatás ér, bár összességében egy picit egyhangú lesz január hava. Semmi mást ne tégy, mint egyszerűen csak bújj oda hozzá, öleld meg, készíts neki vacsorát! Most nem kellenek az extrém dolgok!
Páratlan: Nagyszerű időszak ez flörtre, párkeresésre, de a túlzásokra, egyéjszakás kalandokra kevésbé. A Nagy Ő nincs messze tőled, épp ezért inkább figyelj a lehetőségekre, a téged fürkésző szempárokra, mert időben felfedezheted azt, aki neked kell.

Tipp: Légy fitt, odaadó és randira kész, így bárkit lenyűgözhetsz, meglévő kedvesedet különösen!

Oroszlán

Páros: Hatalmas szenvedély tombol benned, hisz kint hideg van, legalább bent legyen meleg, nem igaz? Ez a nagy lángolás viszont nemcsak kedvesed, hanem másvalaki érdeklődését is felkeltheti, s könnyen belebonyolódsz egy kalandba. Lelkiismeret-furdalás kizárt, adj teret az izgalomnak!
Páratlan: A Nagy Ő épp ugyanolyan intenzitással keres téged, mint te őt! Ez jó hír, úgyhogy mondj igent a vakrandikra, és arra is, ha a barátnőd beszél rá egy ismerősére. Nyugodtan tarts több vasat a tűzbe egy-két randi erejéig, nem fogod megbánni.

Tipp: Hagyd magad sodortatni a szerelem hullámával, el fog vinni a megfelelő kikötőbe!

Szűz

Páros: Egy-két heves vita megingathatja a bizalmadat kedvesedben, ám szerencséd lesz, mert Vénusz gyorsan csillapítja a kedélyeket, s a hónap közepére minden újra békés lesz. Ha megengedhetitek magatoknak azt, hogy elutazzatok pár napra, tegyétek meg, újra elmélyülne a szerelmeteket.
Páratlan: Nem akadályozhat meg semmi abban, hogy továbbra is aktívan kutasd jövendőbelid hollétét. Eleged van a magányból? Az jó! Vess be bátran olyan praktikákat, melyekkel még sosem próbálkoztál. Merőben térj el eddigi szokásaidtól!

Tipp: Egy kis extra adag optimizmus, mosoly, könnyű smink, szoknya, íme a siker kulcsa!

Mérleg

Páros: Szívügyek terén akár kockázatokat is felvállalsz azért, hogy izgalmasabbá tedd a mindennapokat. Ez egy kiváló döntés, kedvesedet is inspirálod vele. Gyakorta játszadozol majd a partnereddel, de szerencséd van, hisz nem fog tiltakozni ellene.
Páratlan: Érthető igény az, hogy szeretnél egy tökéletes, kifogástalan férfit magad mellé, akivel kölcsönösen járhattok egymás kedvében. Ám most szembesülhetsz azzal, hogy a mércédet picit magasra tetted. Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Tipp: Légy önmagad, és fogadd is el a hibáidat! Ami jó benned, azt erősítsd! Így pedig a kedvesed, vagy pillanatnyi udvarlód is pont annak lát majd, aki vagy!

Skorpió

Páros: Fura érzések, bonyolult vágyak, érdekfeszítő gondolatok vesznek körül januárban. Lehet ebben féltékenység, tüzes hév, szenvedély, kalandra vágyás. Csak óvatosan, ne lépd át az erkölcsi és etikai határokat, mert könnyen megbánthatod vele a szeretett kedvest.
Páratlan: Neked kell aktivizálnod magad, ha ki akarod vetni valakire a hálódat! A szerelem nem jön házhoz, meg kell keresned, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell próbálkoznod. Időt és energiát kell fektetned az igazi felkutatásába, ez pedig áldozatokkal jár.

Tipp: Nincs annál jobb, mint amikor egy nő minden hátsó szándék nélkül flörtöl. Mert az nem kötelez semmire, mégis lehet belőle bármi.

Nyilas

Páros: Január hava előremutató lesz az egész évre vonatkozóan. Szánj arra időt, hogy összegzed a tavalyi évet, jót és kellemetlent egyaránt. Akkor tudod szebbé formálni a párkapcsolatodat, ha sürgősen átalakítsz néhány dolgot. Nem fogod megbánni, ha erre időt szánsz.
Páratlan: Érzelmek terén az év eleje magával ragadó lesz, a szenvedély benned és körülötted is tombol, csak élned kell a kínálkozó lehetőségekkel. Megállíthatatlanul magával ragad a vágy. A szerelem többször is kopogtat majd az ajtódon, ugye beengeded?

Tipp: Egyszer fenn, máskor lenn? Hullámvasúton ülni nem rossz dolog, ha a megtapasztalásokat a magad javára tudod fordítani.

Bak

Páros: Kicsit akaratosabb és szókimondóbb leszel a megszokottnál, amit kedvesed nem biztos, hogy díjazni fog. Ha feszültség alakul ki köztetek, akkor azt mihamarabb próbáld romantikával, szeretettel, odaadással enyhíteni. Január hava nem a szakítás ideje!
Páratlan: Kutatod, de nem leled a nagy Ő-t? Vajon merre jár, hol keresd? Nos, január kevésbé kedvez a nagy szerelmeknek, a sorsdöntő találkozásoknak, kivéve a hónap közepén esedékes teliholdat, amikor könnyen levesz majd valaki a lábadról.

Tipp: Légy mindenre befogadó, bármi történjék. Az élet szép, ezt tartsd szem előtt!

Vízöntő

Páros: A borzongató hideg ellenére is tele leszel szenvedéllyel, romantikával, talán azért, mert hamarosan a Nap belép a Vízöntőbe? Hagyd magad szeretni, különösen azért, mert kedvesed azon ügyködik, hogy elbűvöljön, lehengereljen, bókokkal árasszon el.
Páratlan: Több párkereső is keresztezi utadat januárban, s lesz olyan köztük, aki első pillantásra lenyűgöz, a szívedet pedig megdobogtatja. A szerelem most magával ragad egy egészen elképesztő örvénnyel, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek.

Tipp: Rugaszkodj el egy kicsit a realitás talajától, jól fog esni, hidd el!

Halak

Páros: Komoly döntések, drámai átalakulások jellemzik kapcsolatodat januárban. Ezek a folyamatok elkerülhetetlenek, nem dughatod a fejedet a homokba! Mindegy, hogy mész vagy maradsz jelenlegi kedveseddel, lényeges, hogy átértékeld az érzelmeidet, és vállald is azokat!
Páratlan: Vénusz és Merkúr összefogásának eredményeképpen hirtelen több udvarló is feltűnik a színen, és azt sem fogod tudni, hová menj, kivel randizz, kinek mondj igent. Csak hallgass a szívedre azért, mert első ránézésre nem lesz a te eseted, de ez gyorsan változhat!

Tipp: Egy pici taktikázás belefér a mindennapokba azért, hogy megnyugtasd a lelked, biztosan jó döntést hozol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.