asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan vissza kell rázódnod neked is a hétköznapokba. Ám hogy a napok unalmasan telnek, vagy megtalálod bennük a szép pillanatokat, valamint az izgalmas kihívásokat is, a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el neked. 

Kos

Mars most nem igazán támogat abban, hogy békét teremts magadban és közvetlen környezetedben, inkább a konfliktus kialakulásának lehetősége lóg folyamatosan a levegőben, de szerencsére csak hétfőn és kedden érzed, hogy védekezned kell a láthatatlan erők ellen. Szerdától lenyugszanak a kedélyek, sőt, azok, akik eddig szembeszálltak veled, onnantól melletted teszik le a voksukat. Magad sem érted ezt a fura helyzetet, de még akár hasznodra is lehet, mert gondolkodásra sarkall, és néhány dolgot végre más szemszögből is megnézel. A hét eleji feszültség csütörtöktől oldódik.

Tipp: ha a hangulatod a béka feneke alá süllyed, akkor irány a következő stand up comedy előadás!

Bika

A munka felemészti az energiatartalékaidat, és még a családod sem kímél? Ha nem akarsz kidőlni a sorból az év legelső hónapjában, akkor próbáld okosan beosztani az idődet, és többletmunkákat addig ne vállalj, amíg a régieket nem zárod le. Nem jönne jól neked, ha ágynak dőlnél. Mozdulj ki végre a mókuskerékből, menj szabad levegőre még akkor is, ha zord az idő. Egy kis testmozgás, új emberek, érdekes kultúrák megismerése igenis rád fér! Kérd meg a barátaidat, hogy rángassanak el kedvük szerint bárhová! Az egész heti hajszának kiváló ellenszere lesz egy kis önfeledt szórakozás, távol a megszokott környezettől.

Tipp: egy csendes, töprengő, befogadó múzeumlátogatás kiváló program lehet.

Ikrek

Ezen a héten kifejezetten abból adódhatnak vitahelyzetek, ha nem vagy hajlandó beszélni a napi problémákról, vagy elmondani őszintén a véleményedet másoknak. Ne sumákolj, ha kérdeznek! Nem kell kertelni, a struccpolitika nem kifizetődő! Helytelenül cselekszel, ha visszafojtod a bánatodat, dühödet, vagy azt gondolod, jobb elkerülni a konfrontációt. Így nem tudod megoldani a függő ügyeket. Mindegy, mi nyomja a lelked, ki vele! Hatalmas tehertől szabadíthatod meg magad, ha nem ijedsz meg az őszinteségtől! Egy csomó pozitív esemény vár rád, de attól lehetnek igazán jók, ha közben nem járnak a gondolataid máshol.

Tipp: érzelmeid kifejezésének sokféle módja van! E-mail, telefon, levél, rúzs a tükrön, vagy egy ajándék, ami mindent elmond helyetted.

Rák

Apró előjelek sokasága mutat utat már hétfőn. Nem kerülheted el, hogy rálépj egy új útra, a bátorság legyen végrea vezetőd. Tégy konkrét lépéseket egy régi, fontos terveddel kapcsolatban, ne halogass semmit tovább a szerdai napnál! Amit ezen a héten teszel, az komoly hatással lesz a 2014-es esztendő további sikereire! Ha szükséged van lelki támogatásra, akkor számíthatsz szeretteid, barátaid bölcs tanácsaira, igaz, ehhez ki kell nyitnod a szád! Ugye el mered mondani, ha bánt valami? A feszített tempó miatt a hétvégére alaposan lemerülnek az elemeid, pihend ki magad!

Tipp: hiányzik a nyár? Akkor irány egy meleg vizes gyógyfürdő.

Oroszlán

Nagyszerű formában kezded a hetet, tele vagy erővel, energiával, s a kreatív ötletek sem hiányoznak, sokakat el fogsz kápráztatni. Itt az ideje valami új dologba kezdeni, s az sem baj, ha mások banálisnak tartják ideáidat. Bármibe is fogj ezekben a napokban, sikerrel be is fejezheted péntekre. Új ötletek kívánkoznak ki belőled, hosszú távú terveid születnek, melyek mind megvalósíthatók, ráadásul egyedül érheted el a legnagyobb sikert. A nagy tenni vágyásban ügyelj arra, hogy ne aprózd fel energiáidat! A kevesebb néha több.

Tipp: ne mások elvárásainak akarj megfelelni, kizárólag saját magadnak!

Szűz

Kedd estig kellemetlen, vitákkal cifrázott pillanatok nehezíthetik az életedet, s bár nem jellemző földies jegyedre, hogy feleslegesen konfliktusokba bonyolódj, ez most megtörténhet. Miért? Azért, mert az elmúlt két hétben több negatív élményben is részed volt, s ha nem adod végre ki magadból a feszültséget, az a későbbiekben csak még több bajt okozhat. A kockázat most leginkább abban rejlik, hogy olyan valakin csattanhat az ostorod, aki nem érdemli meg ezt. Van valami sajátos technikád arra, hogy a frusztrációdtól megszabadulj? Akkor alkalmazd naponta, bármi legyen is az!

Tipp: meditáció? Jóga? Pilates? Jöhet bármelyik!

Mérleg

Számodra is meglepő lesz, milyen nagyszerű hírek érkeznek hozzád különféle ügyeiddel kapcsolatban. Tény, hogy ezen a héten leginkább az anyagi jellegű dolgok izgatnak, mert új terved születik, aminek alapot kell teremteni. Hirtelen sokkal szilárdabbnak érezheted az egzisztenciádat, ami a lehető legjobbkor esik meg veled. Az égiektől támogatást kapsz ahhoz is, hogy most találj rá egy olyan új szakmai kihívásra, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni, vagy a már meglévőt tovább erősíteni. Új munkaajánlat érkezik? Fogadd el rögvest! Nemcsak jól és jókor jön ez azt ajánlat, hanem hosszú távon kamatoztathatod a benned rejlő nagyszerű képességeket!

Tipp: kerüld el most a pesszimista, kedvetlen embereket.

Skorpió

Nagyon fontosak számodra a családi és a baráti kapcsolataid, itt az ideje, hogy meg is mutasd ezt szeretteidnek. Valamilyen formában bizonyítanod kell azt, hogy tényleg lehet rád számítani, ha úgy hozza a sors. Segíts, ahol csak tudsz, tégy meg olyasmit, amiről tudod, nagyon jólesik a másiknak. Sokszor elég lesz egy mosoly vagy egy bölcs tanács is! Péntekre túl leszel mások gondjainak megoldásán, így végre a pihenésnek és a szórakozásnak jön el az ideje. Az elmúlt héten nem volt alkalmad a kiadós lazításra, erre most kell időt kerítened. Még szerencse, hogy lesznek, akik veled akarnak tartani, bármerre is indulj!

Tipp: nem voltál még idén síelni? Szánkózni? Nem vagy semmiről lekésve!

Nyilas

Hétfőn és kedden nem találod a helyed, dolgozni sem lesz kedved, de még a házimunka vagy a barátai találkozók sem fognak vonzani. Így a feladatok mennyisége egyre csak gyarapszik, te pedig igyekszel struccpolitikát folytatni. Még szerencse, hogy szerdától egyszer csak felébredsz, s rájössz, csak magadra számíthatsz. A közelgő telihold extra energiákkal tölt fel, így látványos lesz, hogy intenzíven végzed a munkád. Kedvet kapsz a szakmai és az otthoni dolgok elrendezéséhez, a gondok feltárásához és megoldásához. Akkumulátoraidat feltöltöd, így komoly fordulat jöhet mindennapjaidba, melynek köszönhetően újra nagy dolgokat alkotsz, és sokakat meg is lepsz.

Tipp: a 16-i teliholdra hívd össze a barátaidat, és meditáljatok együtt.

Bak

Energiából és jókedvből nem lesz hiány ezekben a napokban, minden napra találsz magadnak valamilyen izgalmas elfoglaltságot, ami a rutinfeladatok terhei alól mentesít. Kreatív ötletekkel és tervekkel állsz elő, bátran légy nyílt, mondd el, mi fogant meg benned, ha nem teszed, akkor a világot fosztod meg pár jó gondolattól. A csütörtöki telihold nagy segítségedre lesz abban, hogy merész légy, új kapukat nyiss meg, és a múlt helyett a jövővel foglalkozz. Érdemes segítséget, bölcs tanácsot kérned a még jelentősebb sikerekhez. Ne feledkezz meg azokról az ígéreteidről, melyeket a családodnak tettél.

Tipp: egy új, színpompás kötött sapka és sál biztos feldobja a hangulatodat. Nézz körbe a boltokban, és szerezd is be!

Vízöntő

A növekvő Hold felturbóz és tettekre sarkall, akkor sem nagyon fogsz tudni egy helyben ülni, ha titokban arra vágynál. A hét első két napján talán még megengedheted magadnak, hogy kicsit elmélázz jelenlegi helyzeteden, merengj a jövődön, ám szerdától ez tilos, a cselekvés ideje jön el. Hiába kínálta számodra a sors év eleje óta tálcán a lehetőségeket, szinte semmihez sem volt kedved, amit környezeted sem nézett jó szemmel. Jupiter hatalmas energialöketet ad neked, ami azonnali cselekvésre ösztönöz. Jössz és mész, intézkedsz, régi ügyeket zársz le, az elemeid pedig nem merülnek le.

Tipp: ne adj kölcsön pénzt, és ne vegyél fel hitelt. Ez a hét kifejezetten kedvezőtlen ilyen ügyletek bonyolításához, gyorsan megbánnád, ha belemész.

Halak

Vegyes hatásokkal teli hét vár rád, többször is azt fogod tapasztalni, hogy ingadoznak az érzelmeid, és nehezen tudod türtőztetni magad. Szerencsére lesznek jó pillanataid is, ezért próbálj meg a nehézkesebb órákban is mosolyogni, és pozitív gondolatokkal erősíteni magad. Váratlan akadállyal kerülhetsz szembe szerdán, mely ellen most keveset tehetsz, viszont a csütörtöki teliholdas nap mindenért kárpótolni fog. A legjobb, ha nem kezdesz hadakozni a sors ellen, hanem okosan megvárod a fejleményeket, s amikor már birtokában leszel minden információnak, akkor döntesz. A türelem lehet a legjobb barátod!

Tipp: szerezz be egy angyalkártya-csomagot, és húzz egy lapot. A problémádra ott lesz a válasz!

Szexhoroszkóp a 2014-es évrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20131227-a-life-hu-szexhoroszkopja-a-2014-es-evre.htmlPénzhoroszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20131229-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-januarra.htmlSzerelmi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20131229-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-januarra.htmlKínai horoszkóp 2014 - Mi vár rád a ló évében?http://www.life.hu/tested-lelked/20131220-a-life-hu-kinai-horoszkopja-2014.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.