Camilla és Károly dédszülei is szeretők voltak!

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana -
Windsor-ház angol király Károly herceg Camilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt maga Camilla árulta el egy családi eseményen az újév elején, amikor a Windsorok összejöttek a família birtokán, hogy átbeszéljék a 2014-es teendőket - írja a Blikk.

Ez aztán a családi karma! Ugyanabban a sorsban osztozik Camilla és Károly, mint amilyen a dédszüleiknek jutott. Őseik között egyszer már kialakult az övékéhez hasonló szerelem: Károly dédapja, VII. Edward és Camilla dédanyja, Alice Keppel ugyanis szeretők voltak.

Légy képben, Majdnem lezuhant Károly herceg Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

A mostani szerelmespár azonban talán feloldja a szeretői sors továbbörökítését azzal, hogy Károly feleségének, Lady D-nek halála után törvényesítették a kapcsolatukat. Már kérdés azonban, hogy Diana halála kapcsán terheli-e őket olyan felelősség, amivel újra megnehezítik a családi karmát.

Majdnem lezuhant Károly herceghttp://www.life.hu/legykepben/20140109-karoly-herceg-es-camilla-hercegno-helikoptere-majdnem-lezuhant.htmlÍgy festett gyerekként Károly herceghttp://www.life.hu/life/galeria/20131114-fotokon-akkor-es-most-karoly-walesi-herceg.htmlKároly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.