asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyóhold csökkenő energiái ellenére a csillagok számtalan lehetőséget kínálnak erre a hétre. Ám hogy kapsz-e igazán hozzád passzoló kihívást és feladatot, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

Kos

Hétfőtől csütörtökig nem találod a helyed, keresel valamit, egy új kihívást, szerelmet, szenvedélyt, világrengető lehetőséget, de mintha a dolgok befagytak volna, és semmit nem sikerül a magadévá tenni, nincs, ami magával ragadjon. Az az érzésed, hogy egy egész világ fogott össze ellened, ám lehet, hogy ez csak egy óvatos jelzés arra, hogy ne siettesd a dolgokat, mert minden megérkezik időben hozzád. A hét elején valójában a fogyóhold csökkenő energiáit érzed, ami a csütörtök éjjeli újholddal hirtelen fordul át, s leszel erőtől duzzadó, szenvedéllyel teli ember. Szánj elegendő időt a kikapcsolódásra, s keress olyan szórakozási módot, ami fizikailag nem terhel le.

Tipp: egy jó kis jazzkoncert felemel. A kemény rockot most inkább mellőzd.

Bika

Régen sutba dobtál pár ötletet, ám ezek hirtelen újra terítékre kerülnek, s az ötleteidre valaki vevő lesz. Ez egyébként meglepetésként fog érni, hisz már lemondtál arról, hogy valaha megvalósítod bármelyiket is. Egy új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás lehetősége is fellelkesíthet, de ha a költözés vagy külföldi munka kerül szóba, akkor se mondj azonnal nemet! Ha vannak elmaradt vizsgáid, most nemcsak utolérheted magad, hanem egyenesen remekelni fogsz. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy a nagy kezdés előtt lépésről lépésre tervezd meg a kivitelezést, így nem érhet kellemetlen meglepetés! Szerdán és csütörtökön bánj óvatosan a pénzügyekkel, péntektől viszont szabad utat kapsz ehhez is!

Tipp: ha úgy alakul, hogy szerződéseket kell aláírnod, azt csütörtök előtt ne tedd meg, utána viszont minden a te javadat szolgálja.

Ikrek

Vénusz egész héten kedvez a szerelmi ügyeknek, függetlenül attól, hogy elkötelezted magad, vagy még csak keresed az igazit. Légy mindenre nyitott, a lehetőség adott! Ha anyagi vagy más jellegű gondjaidat szeretnéd megoldani, abban Jupitertől és Merkúrtól kapsz segítséget. Az egészség területén adódhatnak váratlan problémák, de ezeket igen gyorsan leküzdöd. Nátha? Influenza? Emésztési gondok? Gyógyteák és egy pár napos diéta jót fog tenni a gyors felépülésnek. Akármi történjék, semmi nem tudja kedvedet szegni. A folyamatos stressz sem tud akkora nyomást gyakorolni rád, ami megingathatna céljaid elérésében.

Tipp: olyat tudsz tenni, ami sokaknál elismerést vív ki. Segíts azoknak, akik eddig csak gátoltak, ezzel a saját oldaladra tudod őket állítani.

Rák

A fogyóhold kedvez a töprengésnek, mélázásnak, de a csütörtök éjjeli újhold friss energiákat hoz, s onnantól kezdve az építkezés lehet a cél. Hozhatsz nagy döntéseket, de a fejszédet leghamarabb pénteken vágd bele abba a bizonyos fába. Most semmit ne siettess, azzal energiát és időt veszítesz. Várd ki azt a pillanatot, ami a legjobb ahhoz, hogy megtedd az első lépést új céljaid felé. Tűnődj el régi dolgokon, de ne süllyedj bele túlzottan a nosztalgiázásba, inkább elemezz, vond le a tanulságot, s építs minden életterületen új stratégiát. A változás elkerülhetetlen, és megéri vele foglalkozni.

Tipp: péntekre érezni fogod, hogy megkönnyebbülsz. Gyűjts erőt, s kezdj új dolgokba!

Oroszlán

A Hold a hét első felében még fogyóban lesz, számodra mégis kiváló alkalom nyílik arra, hogy nagy döntéseket hozz meg, mondj igent felkérésre, válts munkahelyet, fogj költözésbe nyugodtan, és zárj le olyan emberi kapcsolatot, mely csak hátráltat. Tűnődj el azon, mi lehet az, ami visszatart céljaid megvalósításától, mi az, ami nagyon időszerű, s van hozzá kedved is. Bármibe fogj ezen a héten, azt sikerrel véghez is viheted, ráadásul hamarabb, mint remélnéd. Fontos figyelmeztetés, hogy ne vállald túl magad, különben kellemetlen pillanatokban lesz részed a kapkodás miatt. A hétvége kifejezetten kellemesnek és nyugodtnak ígérkezik.

Tipp: minden, ami veled és körülötted történik, az a te javadat szolgálja, úgyhogy fogadd el a sors ajándékait.

Szűz

Vénusz és Merkúr lesznek a titkos segítőid ezen a héten, no meg az Újhold energiái is sokat segítenek majd! Az égi hatások fontos támaszaiddá válnak, s az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségre könnyű és gyors megoldásokat fogsz találni, így pedig nyugodtabb légkörben telnek a napjaid! A megfelelő csillagállás tálcán kínálja számodra az ötletes, egyszerű, frappáns megoldásokat, s akár másoknak is kiváló tanácsokkal szolgálhatsz. Ha ingatlan- vagy anyagi dolgokon, új munkán, tanuláson töröd a fejed, akkor ez a hét kiváló az alapok letételéhez. Ha most döntesz arról, hogy iskolapadba ülsz, ne hagyd, hogy erről bárki lebeszéljen.

Tipp: rugaszkodj el egy kicsit a valóság talajától, merj fantáziálni, lépd át a határaidat!

Mérleg

Sokféle apró csoda keresztezi utadat ezen a héten, ugyanakkor leginkább rajtad múlik, mi az, amit magadévá teszel, amit megragadsz, amit megvalósítasz az adódó lehetőségekből. Szociális érzékenységed látványosan erősödik, segítőkészebb leszel olyan helyzetekben, amelyeket eddig inkább elkerültél, okos tanácsokat osztogatsz, és képes leszel meglátni idő előtt a bajt, amire figyelmeztetsz másokat. Ám a sok esemény közepette ne feledd azt, hogy nem vállalhatod magadra mások tucatnyi problémáját. Mondd el a véleményedet, de ne te oldd meg a problémát! Nem segíthetsz mindenkinek. Ha mégis megteszed, kíméletlenül kihasználhatnak.

Tipp: szívügyek terén csütörtökön és pénteken új perspektívák nyílnak meg. Hagyd magad körülrajongani!

Skorpió

Sok nehézséggel kerültél szembe január eddigi részében, ám most fordul a kocka, s hirtelen minden könnyebb lesz, az akadályok megszűnnek, s kézzel fogható megoldások tucatjai kínálkoznak fel maguktól. Sokszor olyan emberek is támasztékot nyújtanak, akik eddig ezt sosem tették. Ha le vagy strapálva, akkor most feltöltődsz, ebben az újhold különösen nagy segítségedre lesz. Bármit bántsa is a lelked, próbáld meg túltenni magad rajta, hogy tiszta lappal kezdhesd február havát. Az új hónap kezdete logikus gondolkodásmódra, valamint belátásra sarkall, s ahogy múlnak a napok, rájössz, hogy minden gondodra van gyógyír.

Tipp: a macskagyökér, a golgotavirág és az orbáncfű kiváló segítőkké válnak aromaterápiában és gyógyteaként egyaránt.

Nyilas

Nagyszerű kilátásokkal futhatsz neki ennek a hétnek, fordulatokban bővelkedő napok követik egymást, rengeteg kihívás vár rád, s jó hír, hogy a legtöbbnek meg is tudsz felelni. Amit az égiek mutatnak számodra, az különleges, egyedi, és sokáig nem ismétlődő helyzet, úgyhogy használd ki! Szakmai előmenetel, anyagi gyarapodás vagy épp párkapcsolat a téma? A bolygók a te malmodra hajtják a vizet, komoly sikereket könyvelhetsz el, de természetesen szükség van arra, hogy 100 százalékig részt vegyél az események formálásában. Ne hagyd magad sodortatni az árral, akkor elveszítheted a fonalat.

Tipp: minden gyümölcs beérik egyszer, most itt az aratás ideje. Ami jár, az jár, igaz?

Bak

Egy sok hónappal, vagy akár évvel ezelőtt szőnyeg alá sepert probléma kerülhet újra terítékre, és bizony most nem menekülhetsz az elől, hogy sürgős megoldást keress a helyzetre. Lelki egyensúlyod kibillenhet, a harmónia pedig csak akkor tér vissza, ha mindent a helyére raktál, elrendeztél, békepipát nyújtottál. Az, hogy ez a felbukkanó ügy jó ideje függőben van, nem véletlen, hisz homokba dugtad a fejed, azt gondolva, akkor majd megszűnik. Ahhoz, hogy most eredményesen lezárd ezt a dolgot, kommunikálnod kell környezeteddel, s a bocsánatkérés sem maradhat el. Tedd meg a kezdő lépést, ez a te érdeked is!

Tipp: nem mersz belenézni valaki szemébe? Semmi gond, akkor írd meg neki, mi nyomja a lelked! Még mindig jobb, ha közlöd az érzéseidet, mintha hallgatsz.

Vízöntő

Kiemelten fontos időszak vár rád, Jupiter pedig hátszelet ad terveid megvalósításához, az ismeretlen dolgokra való nyitottság szinte létkérdéssé válik. Semmire ne mondj nemet, hallgasd meg, nézd meg, ismerd meg a részleteket, csak az után hozz döntést, hogy körbejártad az adott témát. Ez alapvető fontosságú a szerencsés helyzetek időben való felismeréséhez. Érdemes eltűnődnöd azon is, vajon szeretnéd-e tágítani a szellemi horizontodat, új tudást elsajátítani, ugyanis ez a hét, sőt a következők is kedveznek a tanulásnak, tapasztalatgyűjtésnek, vagy legalább annak, hogy keress egy iskolát, kurzust, továbbtanulási lehetőséget. Érezhetően tobzódik benned a fölös energia, amit használj ki!

Tipp: sajátíts el új meditációs, relaxációs vagy jógatechnikákat, s ha még sosem voltál pilatesórán, épp itt az ideje.

Halak

A heti égi konstellációk nagyon kedvezőek lesznek, különösen sok élethelyzetben támogatnak majd fentről. Mindenféle akadályt a megszokottnál is könnyebben átugorsz, a célokat gyorsabban éred el, a learatható babérok száma látványosan megnő. Nem lesz olyan magas hegy, vagy olyan mély szakadék, ami ténylegesen elzárhatna előled valamit. Átrágod magad minden helyzeten, megtalálod a gyenge pontokat, elemzed a különféle helyzeteket, stratégiát állítasz fel, nekiindulsz, aztán pedig győzöl. Ha úgy véled, nem boldogulsz egy fontos üggyel, egy percig se szégyellj segítséget vagy tanácsot kérni.

Tipp: egy múzeumlátogatás segítségedre lesz elméd elcsendesítésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.