asztrológia szerelmi horoszkóp a nap cikke ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem, a szenvedély vagy az ezek után érzett vágy alaposan felforgathatja az életedet. A február aztán nem fukarkodik az érzelmekkel. De vajon ki vagy mi érkezik el hozzád? Lesz elég bátorság benned a változtatásra, az új impulzusok befogadására? A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked eligazodni a zűrzavarban.

Páros: A tél utolsó hónapja jól indul, és úgy is végződik! Lehet, hogy kissé egyhangúnak fogod találni, de gondolj arra, milyen jó, ha nem tarkítják az életedet viták, konfliktusok. Valentin-nap tiszteletére lepd meg kedvesedet valami különleges programmal, biztosan hálás lesz érte!
Páratlan: Februárban erős ösztönt érzel arra, hogy társra lelj. Sok flört, érzelmes beszélgetés, óvatos érintések kísérik az utad, s ha akad egy alkalmi kaland, arra se mondj nemet! A változatosság gyönyörködtet. Tartós kapcsolat alapjainak letételére 5-e és 13-a között van esély.
Tipp: Változtass a külsődön. Új frizura, új színek, új formák, új lehetőségek!

Páratlan: Több irányból is izgalmas impulzusok érnek, viszont könnyen belegabalyodhatsz egy olyan személy hálójába, aki csak játszani szeretne veled. Légy szemfüles, és különböztesd meg a valódit a hamistól! Fontos, hogy ne a külsőségek alapján ítélj, nézz a dolgok mélyére!
Páros: Szaturnusz erősen befolyásolja a gondolkodásodat, s megpróbál rávenni arra, hogy tudatosabban építsd szerelmi kapcsolatodat, és ha egyszer valamit kimondtál, akkor tartsd magad ahhoz! Ne bántsd meg kedvesedet, akkor se, ha okod lenne rá! Légy megértő, hogy ő is az legyen veled.
Tipp: Az ösztöneid mindig jól működtek? Akkor most is hallgass a belső hangra!

Páros: Vénusz támogat vágyaid érdekében, s az áhított romantikázásokat, összebújásokat minden nap megejtheted kedveseddel - bizony, nem lesz ellenére! Már jó ideje nem sikerült teljes összhangot teremtenetek, de most összejön, és tartós is lesz.
Páratlan: Eltökéltségedre nagy szükséged lesz, ugyanis a kiszemelt préda vagy még nem teljesen független, vagy elsőre nem találjátok a közös hangot, így némi türelemre lesz szükség ahhoz, hogy győzedelmeskedj. Megéri várni, ami késik, nem múlik!
Tipp: Február az elmélyülés időszaka, amikor a mélyenszántó beszélgetések, a finomságok és az apróságok döntik el egy kapcsolat sorsát. Figyelj ezekre!

Páros: Izgalmas utazásban lesz részed, rengeteg élménnyel gazdagodsz, sok pozitív gondolatot is útjára indítotok kedveseddel, a közös jövő alapjainak letételét most kell megejtenetek. Ha esetleg be is csúszik egy-egy apró vita, az se aggasszon, a kibékülés édes lesz!
Páratlan: Rengeteg tennivalód akad, így alig jut arra időd, hogy érzelmi életeddel foglalkozz. Ugyanakkor ne várakoztasd meg a rád váró jelölteket, randizz, s válaszd ki a számodra legmegfelelőbb társat. Olyat keress, aki figyel rád, és minden találkozáskor a tenyerén hordoz.
Tipp: Bármit megkaphatsz, amit csak akarsz. Csupán jól kell tudni kívánni!

Páros: Vágyaid lassan, de biztosan megvalósulnak, amit elterveztetek kedveseddel, az rendre megvalósul, és örömötöket találjátok az együttlétben. Ha még nem kérte meg a kezed, eljött az ideje. Ha gyermekáldásra vágysz, akkor teremtsétek meg a lehetőséget, hogy megvalósulhasson!
Páratlan: Hajlamos leszel februárban arra, hogy teljes mértékben a munkának és a tanulásnak szenteld az idődet. Ez nagy hiba, mert elmehetsz valaki mellett, aki pedig épp utánad epekedik. Hagyd magad elcsábítani, szeretni, körberajongani! Megérdemled!
Tipp: Fogadj minden apróságot igazi ajándékként. Az ölelést, a jó szót, a mosolyt!

Páros: Szenvedélyed magasra hág, és nem is kell visszafognod magad, kedvesed benne lesz minden mókában, amit csak kitalálsz. Ha vad, tüzes, heves, netán kicsit elvetemült szeretnél lenni, nyugodtan rúgj ki a hámból, kell egy kis újdonság, jót fog tenni a mindennapoknak.
Páratlan: Január során pártában maradtál? Sebaj, ám a változáshoz ideje észrevenni, hogy valaki régóta ott lófrál körülötted. Nézz körül, nyisd ki a szemed, mert a havi konstellációk tartós kapcsolatok kialakulásának kedveznek. Ismerkedj, randizz, örülj, ha tetszel valakinek!
Tipp: Most minden úgy történik, ahogy azt megálmodod, hát álmodj magadnak szép dolgokat!

Páros: A hónap első felében tele leszel lendülettel, vággyal, romantikára való igénnyel, amit kedvesed ki is fog elégíteni. Ám a telihold után érzékeny és kissé sértődős hangulatba kerülsz, s ha nem vigyázol, akár meginoghat kettőtök kapcsolata. Ugye nem akarod elveszíteni kedvesedet? Akkor felejtsd el a zsörtölődést!
Páratlan: Szingliként hajlamos leszel beleélni magad abba, hogy itt az igazi - bárki akadjon is az utadba. Lásd meg a fától az erdőt, vedd komolyan a randevúkat, figyeld a másikat, így időben felfedezheted, hogy ki lehet igazi, s ki az, aki biztos nem alkalmas erre a szerepre.
Tipp: Ne értelmezd félre a dolgokat, ne láss többet bele egy-egy élethelyzetbe, mint amennyit az valójában magába rejt. Egyszerűen éld az életedet.

Páros: Januárban sokkal többet álmodoztál a kelleténél, most viszont ideje visszatérni a realitás talajára, így kedvesed is újra teljes erőbedobással tud szeretni, és kedve szerint a tenyerén hordozni. Semmi más feladatod nincs, minthogy az légy, aki vagy. Téged szeret, nem az álarcaidat!
Páratlan: Nem rekesztheted ki az életedből a szerelmet, ugye, tudod? Egyszerűen csak álmodd meg vágyaid pasiját, kérd az univerzumtól a megvalósítást, s hidd el, az égiek most nem fognak fukarkodni veled, s elküldik hozzád azt, akit oly régóta keresel. Csak figyelj!
Tipp: Optimizmusod és a szerelembe vetett hited pontosan oda juttat, ahová vágysz!

Páros: Fura kételyek és némi féltékenység gyötörhet a hónap első felében, melyet jobb, ha nem rejtesz véka alá! Ugyanakkor fontos, hogy találd meg az arany középutat kommunikációd során, mondd el, mi bánt, de ne hagyd, hogy a zöld szemű szörny eluralkodjon rajtad!
Páratlan: Sok flörtben - ha nyitott vagy rá - és még több egyéjszakás kalandban lesz részed, de az igazi valahogy elkerüli a te házad táját. Érdekes pillanat lehet, hogy az egyik flörtből nagyszerű üzleti kapcsolat alakulhat ki. Ha a szerelem csak a hónap végén érkezik meg, az sem baj, igaz?
Tipp: Mosolyogj, és a hideg idő ellenére is próbálj picit szexisebben öltözködni.

Páros: Rengeteg közös élményben lesz részed kedveseddel, romantikázzatok, beszélgessetek és persze ölelkezzetek sokat. Főleg február 11-e után nő meg benned a vágyakozás, és szerencsére nem lesz visszautasításban részed! Szép ajándékban reménykedsz? Akkor apró praktikákkal utalj arra!
Páratlan: A szerelem hónapja jöhet el számodra, az égiek végre nem fukarkodnak a jóval, meghozhatják számodra a várva várt kedvest. Ő tényleg igazi úriember lesz, odaadó, nyitott és befogadó. Nem fog fukarkodni a bókokkal, a tenyerén akar majd hordozni.
Tipp: A világ körülötted forog? Akkor használd is ki!

Páros: Vénusz alaposan felkorbácsolja a szenvedélyt benned, nem hagy nyugtot neked, hevessé és tüzessé válsz, ami tulajdonképpen nem is rossz! Keresed a lelki és testi kielégülés lehetőségét, s a karakteresebb énedet fogod mutatni kedvesednek. Szerencsére mindenben a rendelkezésedre áll majd!
Páratlan: Vénusz nemcsak támogat, hanem ösztönöz a társkeresés során, több alternatívát is az utadba sodor, viszont mérlegelj a választáskor, mire is van szükséged valójában! Szerelemre, békére, bizalomra, tartósságra vágysz? Ne dönts csupán egy tényező alapján!
Tipp: Most sikerül mindazt valóra váltani, amiről álmodsz. Engedd szabadjára a fantáziádat!

Páros: A hónap első felében tele leszel energiával, folyamatosan képes vagy a növőholdból táplálkozni. Kivirágzol, és ismét felizgatod kedvesed fantáziáját, úgy, mintha csak most találkoztatok volna először. A hónap második fele nyugalmasabb lesz, beszéljetek a jövőről sokat!
Páratlan: Keresed az igazit? Meg is találod, viszont a túlzott igényekből egy picit próbálj lejjebb adni, így a siker is garantált. Tedd meg azt, amit egyébként nem szoktál: kezdeményezz, csavard az ujjaid köré a kiszemelt prédát, de légy okos, tűnjön úgy, hogy önszántából sétál a csapdádba.
Tipp: Hidd el azt, amit érzel, amit látsz. Működj az ösztöneid alapján!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.