asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit kínál a február? Fantasztikus üzleti lehetőségek, utazás és szerelem közül válogathatsz. Esetleg különleges meglepetést tartogatnak számodra a csillagok? A Life.hu hétvégi horoszkópja segíthet neked!

Szombaton valaki egy meglehetősen érdekes, üzleti jellegű ajánlattal keres meg, ami bizony nem tűnik rossznak, bár tény, hogy te azonnal meglátod a téma gyenge pontjait, és fel is hozod a kételyeidet. Viszont mégiscsak egy Kos rejtőzik benned, aki szereti az izgalmakat, és meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában több más lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a hétvége bonyolultabb részén, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz. Táncolj, igyál egy finom koktél és ismerkedj.
Hétvégi tipp: egy bikinis buli valamelyik zárt fürdőben így a február legelején nem is tűnik olyan vad ötletnek, mit szólsz?

A szombati nap már-már zavarba ejtően jó lesz, a nyugalom és az elégedettség érzése ölel majd körül, minden, amit erre a napra tervezel, összejön és örömöt okoz, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is tudsz valami érdekeset nyújtani. Vasárnap viszont adódhat egy kis galiba, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, egy vita vagy hangosabb felcsattanás lehetősége lóg a levegőben. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit viszont kiválóan fogsz tudni kezelni.
Hétvégi tipp: elejét veheted minden veszekedésnek, ha mosolyogsz és azonnal valamilyen alternatív megoldást kínálsz a másik személy problémájára.

Próbálj meg minél többet pihenni a hétvégén, és ez nemcsak a testedre, hanem a szellemedre is igaz. Ne terheld túl magad, ne akarj új információkat befogadni, hisz még rengeteg olyan van, amit nem dolgoztál fel. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég gondot cipeltél az elmúlt napokban, ismerd be! Szerencsére környezeted türelmes lesz veled, így lesz alkalmad a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd le, viszont időben menj haza, ne csak másnap hajnalban... Sok pozitív élményt ígér számodra ez a két nap, de fontos, hogy tarts mértéket.
Hétvégi tipp: szervezz a barátnőiddel garázsvásárt! Mindenki hozzon pár holmit, és cserélgessetek egymás közt!

Kisebb családi vagy baráti vita van kibontakozóban, aminek eleinte nem is fogod érteni a miértjét. Egy igen bonyolult, de mégis kissé banális ügy miatt alakulhat ki ez a véget nem érő helyzet, és még Plútó is rátesz egy lapáttal, hogy növelje a feszültséget! Ugyanakkor mégis meglesz a pozitív eredménye a bonyodalmaknak, mert számos félreértésre derülhet fény, különösen akkor, ha mindenki őszintén elmondja, mi nyomja a lelkét. Az eleinte megfigyelhető összevisszaságból béke lesz, s mindenki megtalálja a közös hangot a másik féllel. Te csak légy okos, temperamentumos, és legfőképpen diplomatikus!
Hétvégi tipp: a békétlen felekkel eltöltött közös ebéd vagy vacsora kiváló terepet ad a harmónia megteremtéséhez.

Tüzes jellemeddel ellentétben ezt a két napot nyugalomban, csendben töltenéd? Vonz annak a lehetősége, hogy otthon légy, és csak apróságokkal töltsd az időd? Felejtsd el, nem ezt tartogatják neked az égiek, hanem mozgalmasságot, barátokat, bulit és mindenképpen házon kívüli programokat. Több lehetőség közül is választhatsz, s bizony jó alaposan gondold végig, melyik az, amelyik tényleg ínyedre való. Amire igent mondasz, az ki is fog fárasztani, de ezt ne bánd! Ha nem egyedül indulsz neki a bulinak, akkor azt is tartsd szem előtt, hogy kedvesednek vagy barátodnak is öröme legyen a dologban! 
Hétvégi tipp: dönts ösztönösen, ne pedig nyomás hatására. Oda menj, ahová a szíved húz.

A szombati napodból sok idő elmegy majd a különféle otthoni és családi ügyek rendezésére, és bizony észre fogod venni, hogy a ház körüli munkák is feltorlódtak kissé. Cserébe viszont a vasárnap csak a tiéd, s azt kezdesz a szabadidőddel, amit csak szeretnél. Feltéve persze, hogy semmit nem halogatsz Pató Pál módjára. Végül is Te egy Szűz vagy, aki képes összeszedni magát, s ha nekidurálod magad a feladataidnak, akkor bizony gyorsan a végére érsz azoknak. Ha bármilyen kínos, függőben lévő ügyed van, akkor most ne félj szembenézni a valósággal, mert Vénusz segíti a könnyed kommunikációt.
Hétvégi tipp: vasárnap lustálkodj, és olvass valamit. Jól fog esni, ha nem csörömpöl a rádió vagy nem ordít a TV.

Itt a tökéletes pillanat arra, hogy egy kicsit visszavonulj a világ zajától. Iktasd ki életedből két napra a hangoskodást, a tempót és a stresszt - ennek pedig része az, hogy nem kapcsolod be feleslegesen a számítógépet és nem nézegeted folyamatosan a telefonodat. Ne menj tömegbe, kerüld az olyan helyeket, ahol tudod, hogy sok a feszültség, és könnyen alakul ki vita. A legjobb lesz neked most otthon, ez lehet a béke szigete számodra. Ha ezt választod, akkor semmi sem zavarja majd meg a harmóniát, így összpontosíthatsz arra, amire csak akarsz - kiváló ez a hétvége különféle hosszú távú tervek szövögetésére. 
Hétvégi tipp: egy gyertyafényes, aromaterápiás, meditációs zenével ötvözött fürdő jót fog tenni neked, különösen, ha nem egyedül élvezed majd azt!

Hirtelen kedvet kapsz a takarításhoz, szelektáláshoz, otthonod átrendezéséhez, de mindenképpen hasznosan akarod majd tölteni legalább az egyik hétvégi napot. A Holdtól megkapod a kellő erőt és energiát ahhoz, hogy a terveidet könnyen és gyorsan kivitelezhesd. Még téged is meglep majd, milyen gyorsan és hathatósan végzel minden házimunkával. Szerencsére alkalmad adódik rendbe tenni egy régóta húzódó rokoni vagy baráti konfliktust is, csak békepipát kell nyújtanod a másik félnek. Az, hogy pontot tudsz-e tenni a végére, természetesen nemcsak rajtad múlik, viszont ha kezdeményezel, akkor két boldog emberrel lesz több ezen a Földön!
Hétvégi tipp: lehet, hogy a másik személy nem is tudja, mennyire neheztelsz rá? Miért nem beszélsz? A hallgatás nem old meg semmit, ugye tudod?

Légy körültekintő, nyugodt és tudatosan visszafogott, ugyanis egy kellemetlen szituáció alaposan kihozhat a béketűrésből szombat délelőtt. Tüzes Nyilasként szívesen visszavágnál, de ne tedd, jobb a békesség, hidd el! Általában tudod, mi a dolgod, de veled is megesik, hogy halogatsz bizonyos tennivalókat, és épp egy ilyet számon kérhet valaki rajtad. Nézd a jó oldalát! Ez nem rosszindulatú piszkálódás, hanem jó szándékkal övezett és szeretetből jövő törődés. Mosolyogj, köszönd meg a figyelmeztetést, és hozd be a lemaradást, hogy a hétvége hátralévő része tökéletes harmóniában teljen. 
Hétvégi tipp: a kritika azért van, hogy okulj belőle, kijavíthasd a hibát. Ezt tartsd szem előtt!

Remek hétvége áll előtted, minden körülmény adott ahhoz, hogy jól érezhesd magad. Legyen ez a két nap munkától és stressztől mentes. Kellemes meglepetésben is lesz részed, ami egy olyan személytől fog érkezni, akire nem is gondoltál. Fogadj örömmel és nyitottan minden javaslatot és ötletet, a nem szócskát pedig felejtsd el! Minden a te hasznodra lesz, viszont csak rajtad múlik, befogadod-e a változást. Nem fogod megbánni, ha bátor leszel, s mindenre igent mondasz. Vasárnap egy régi barát hívhat fel, vagy egy váratlan vendég is betoppanhat, éld ezt meg úgy, mint egy újabb és újabb lehetőséget.
Hétvégi tipp: remek útmutatóul szolgál ez a két nap arra, hogy semmire ne mondj azonnal nemet. Rágd át magad a részleteken, s megérted, sokszor elbújik a lényeg.

A hétköznapok nem fárasztottak ki, sőt! Egyenesen feltöltődtél energiával, kicsattansz az erőtől, tele leszel tenni vágyással, és nem is hagyod magad lebeszélni arról, hogy hasznos dolgokkal töltsd az időd. Számos, régóta függőben lévő ügy végére érsz, és élvezni fogod, ahogy potyognak le a válladról a terhek. Nemcsak az otthonod körül kellene rendet tenni, hanem régi, vitás kérdéseket is tisztázni! Kedvező kilátásaidnak hála, most érdemes békepipát nyújtanod, Vénusz és Merkúr gördülékennyé teszik a kommunikációt.
Hétvégi tipp: egy csipetnyi szórakozás neked is jár! Egy koktél szombat este a kedvenc helyeden?

Egy megfoghatatlan, fura érzés uralkodott el rajtad? Vajon mi történik körülötted? Szerencsére a gond nem nagy, csupán nyisd ki a szemed, s vedd észre, változnak a dolgok! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részleteken. Most ne tedd! Az érdektelennek tűnő dolgokban rejlenek az igazán nagyszerű lehetőségek! Használd ki, ami adódik! Közben esetleg azt látod, hogy családtagjaid vagy néhány barátod elkerül? Még szerencse, hogy ezen igen könnyen lehet módosítani. Kezdeményezz te egy közös programot, ami mindenkinek a kedvére lehet.
Hétvégi tipp: hívj össze családi vagy baráti kupaktanácsot, s egy finom ebéd mellett beszéljétek át gondjaitokat.
Pénzhoroszkóp - 2014 februárhttp://test.life.hu/horoszkop/20140126-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-februar.htmlFebruár hónapban Szaturnusz nehezítheti az önmegtartóztatást, így sok jegy képviselőjével megeshet, hogy kicsit többet költ a kelleténél. Jó hír viszont, hogy növelhetők is a bevételek, így a mérleg nyelve egyensúlyba kerülhet. A te jegyed vajon eléri pénzzel kapcsolatos álmait ebben a hónapban? A Life.hu horoszkópja ismeri a választ!Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp - 2014. februárhttp://test.life.hu/horoszkop/20140126-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-februar.htmlA szerelem, a szenvedély vagy az ezek után érzett vágy alaposan felforgathatja az életedet. A február aztán nem fukarkodik az érzelmekkel. De vajon ki vagy mi érkezik el hozzád? Lesz elég bátorság benned a változtatásra, az új impulzusok befogadására? A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked eligazodni a zűrzavarban.Horoszkóp--Havi horoszkóp - 2014 februárhttp://test.life.hu/horoszkop/20140126-a-life-hu-havi-horoszkopja-2014-februar.html2014 februárjának ritka érdekessége, hogy nem lesz Újhold ebben a hónapban! Januárban és márciusban ugyan 2-2 Újholldal is megörvendeztettek, megörvendeztetnek minket az égiek, februárban az Újhold támogató, friss energiái nélkül kell megküzdj a feladatokkal. Vajon mit hozol ki magadból, mennyi belső energiát vagy képes céljaid érdekében mozgósítani? A Life.hu horoszkópja elárulja neked!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.