asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét a változásról szólhat érzelmi, szakmai területen egyaránt. Azt azonban, hogy te hogyan viszonyulsz a változásokhoz, képes vagy-e rugalmasan alkalmazkodni az új helyzetekhez, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked. 

A hét elején nem találod a helyed, valahogy semmi nem alakul a tervezettek szerint, szinte az arcodra lesz írva a kedvetlenség. Felébredni ebből a helyzetből akkor fogsz, amikor megérzed, hogy lesznek, akik egyenesen elkerülik a társaságodat. Mosolyogj többet, ezzel önmagadnak teszel szívességet, nem másoknak! Ahogy közeledik a hétvége, egyre csak javul a hangulatod, jobban fogod magad érezni a bőrödben, sőt, a végén te leszel mások támasza a bajban. A hét első napjaiban több nehézség is gondot okoz, de szépen mindent a magad javára fordítasz, s nyerő pozícióba kerülsz. Ezt megkoronázza egy tökéletes hétvége!
Tipp: van kerted? Teraszod? Lassan időszerű lesz a kertrendezés…

Jó, de zsúfolt napok állnak előtted, és nem ragaszkodhatsz a bevett szokásokhoz. Érdemes lesz változtatni az időrendeden. Viszont gyorsan kell cselekedned, mert az égiek most hajtják a malmodra a vizet! Olyan lehetőségek keresztezik utadat, melyekre régóta vártál, és egy darabig nem fognak megismétlődni - így a mottód legyen: most vagy soha! Csütörtökig munkád vagy tanulmányaid terén történnek pozitív fordulatok, és fontos tudnod, hogy azok a döntések, melyeket most hozol meg, nemcsak hosszú távra szólnak, de tényleg jól fognak elsülni.
Tipp: ha épp jelentős anyagi döntést is hoznod kell, abban az esetben feltétlenül kérd ki hozzáértő segítségét! Ne sajnáld ilyesmire az időt, de a pénzt se!

Szakmai előmeneteled, esetleg saját vállalkozásod kerül középpontba ezen a héten. Elkerülhetetlen, hogy átgondold, tényleg ott vagy-e, ahol lenni akarsz! Most még talán igen, de mi lesz 5 vagy 10 év múlva? Ha motoszkál a fejedben egy munkahelyváltás, vállalkozás indítása, akkor ez a hét kiváló arra, hogy a stratégiai lépéseket megtervezd. Tudd, hogy minél előbb hagyod a jó dolgokat megtörténni, annál több okod lesz az elégedettségre. Valamilyen fontos döntéshelyzet elé állít a sors, s a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal. Mondj igent, hosszú ideig nem kínálkozik hasonló lehetőség, miért állnál ellen a jónak?
Tipp: ne kérd ki mások véleményét! A saját életedről magadnak kell döntened!

Az év eddigi részében sok dolgot elhanyagoltál, sokszor háttérbe szorítottad a saját énedet, másokéval szemben. Lehet, hogy kissé megfáradtnak érzed magad, megeshet, hogy egy kisebb betegség ledönt pár napra a lábadról. Ez ne aggasszon, hanem ébresszen fel! Vess számot, és valld be, hogy hibáztál pár helyen. Ennél jobb és pozitívabb felismerés nincs is! Szembe kell nézned azzal, hogy többet vállaltál magadra, mint amennyit tényleg el tudsz intézni. Jó hír, hogy összességében nincs okod aggodalomra! Ha figyelsz önmagadra, akkor észreveheted, hogy mit súg a belső hangod. Ha pedig végre hallod a saját gondolataidat, ismét szépen irányíthatod az életedet. 
Tipp: sok vitamin, egészséges táplálkozás, gyógyteák, no, meg egy kis sport!

A nehézségek és a gondok ma elkerülnek, egyetlen komolyabb tennivaló vár rád a hét folyamán! Viszont itt van a csavar, ugyanis ez könnyű és bonyolult is egyben! Emberi kapcsolataiddal kell foglalkoznod, ez nem tűr halasztást. Jobbá kell formálnod azokat, erősíteni, vagy éppen végleg lezárni, ha szükségét érzed, mert bizony ilyenből is akad, igaz? A most következő napok alkalmasak a régi sérelmek, feldolgozatlan helyzetek, adósságok lezárására, orvoslására. S ahogy kedvez ennek, úgy kedvez új barátságok kialakításának, régi ismerősökkel való kapcsolatfelvételnek is. Mozdulj ki otthonról, irodád négy fala közül, és keresd fel azokat, akiket hiányolsz! 
Tipp: a társasági élet kifejezetten jót tesz neked, menj emberek közé!

A helyzet egyáltalán nem reménytelen, különös tekintettel arra, hogy a múlt héten érdekes folyamatok indultak el körülötted, amelyek mindenképpen a te érdekeidet szolgálják. Tény, hogy a változás nem igazán a kedvenc foglalatosságod, és nem is tudtad biztosan, vajon ez hasznodra, vagy éppen hátrányodra lesz-e. Ám most tisztán fogsz látni, és képes leszel örülni annak, hogy a környezetedből valaki felkarolja törekvéseidet. Segítségedre lesz abban, hogy határozott és öntudatos légy, tarts ki a céljaid mellett, mert csak a nagy adag elszántság vihet előrébb és hozhat sikert, valamint elismerést számodra. 
Tipp: egy egészen komoly dolog birtokába kerülhetsz, ez pedig a bölcsesség! Oszd meg másokkal a tapasztalataidat, így sokan fognak tisztelni.

A hét folyamán a Hold fogyó fázisban lesz, viszont ezzel ellentétben azt fogod tapasztalni, hogy tele vagy energiával, néha már-már több is lesz belőle a kelleténél. Használd ki, hogy nem vagy olyan fáradékony, vagy épp kedvetlen, mint körülötted sokan, így olyan babérokat arathatsz le, amik eredetileg másokra vártak. A most következő napok szakmai előmeneteled lehetőségeihez adnak támpontokat. Ha előléptetésre nem is, de dicséretekre, szóbeli elismerésekre mindenképp várományos vagy. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor kiemelten fogékony leszel, mindent könnyen és akadályok nélkül teszel a magadévá, és gyorsan hasznosítod is. 
Tipp: beszélgess sokat, kommunikálj, a gyakori eszmecserék által sok új információhoz juthatsz.

Az égi konstellációk napról napra fokozzák pozitív kilátásaidat, újabb fellendülést hozva életedbe. Szakmai, tanulmányi és magánéleti téren is jók a kilátások. A világ felől érkező érdekes impulzusok és inspirációk hozzásegítnek ahhoz, hogy feltöltődj, jobban érezd magad a bőrödben, vagy akár könnyen túltedd magad az elmúlt hetek nehézségein, problémáin. Rengeteg tennivaló vár rád, eljött az idő, hogy belevágj néhány érdekes feladatba, melyek mind komoly tapasztalatgyűjtési lehetőséggel szolgálnak. Tartsd szem előtt, hogy a csapatmunka most különösen előnyös lehet! Saját vállalkozás indítása vagy fejlesztése is lehetséges? Csak egy csipetnyi bátorság kell!
Tipp: a hitelfelvétel most nem ajánlott, várd meg ezzel a növőhold időszakát!

Tele vagy erővel és energiával, ami nem véletlen, hisz Jupiter és Merkúr hátszelet biztosítanak neked, ezáltal pedig a célok is könnyebben elérhetők lesznek. Kell ennél több a sikerhez? Igen, kell, méghozzá elszántság és kitartás. Ha ezeket a tulajdonságokat képes leszel ötvözni, mindent elérhetsz ezen a héten! Ha gondolataidat, ötleteidet túl vadnak és irreálisnak tartod, beszéld meg azokat egy bizalmasoddal. Lehet, hogy ő világrengetőnek fogja tartani azokat… Kiváló eredményeket érhetsz el munka fronton, de a pénzügyeid is fellendülő szakaszba kerülnek. Magánéletben sem lesz okod panaszra, szingliként jók az esélyek egy szerelemre!
Tipp: felejtsd el a kocsikázást, ha ez jellemző rád. Vagy menj gyalog reggelenként úti célod felé, vagy tömegközlekedéssel. Megtörténhet, hogy összefutsz egy régi ismerőssel!

Bakként egyáltalán nem jellemző rád, hogy keresed a vitás helyzeteket, ám ezen a héten mégis többször megesik, hogy a környezetedben kialakuló összetűzésekre reagálsz, s akár be is szállsz az adok-kapokba. Tudd, hogy ha beleavatkozol mások dolgába, az lavinaként fog magával rántani. Légy okos és megfontolt, ne üsd az orrodat tőled független ügyekbe, még akkor se, ha valakinek csupán a pártját akarod fogni. Ha kell, hát hallgasd meg őket, de bölcsen tartsd magad távol a jó tanácsok osztogatásától! Élvezd az életet más szemszögből, például menj úszni, szaunázni, vagy hosszabbítsd meg egy nappal a hétvégédet.
Tipp: vegyél egy sorsjegyet, most biztos bejön valami váratlan nyeremény! Jupiter segít!

Mars kegyes lesz hozzád, bár hétfőn és kedden ezt nem éled meg jól, mert azt hiszed, hogy az akadályok csak azért vannak, hogy nehezítsék az utadat. Aztán jön egy megmagyarázhatatlan sugallat, s megérted, hogy valójában a változás energiáit érzed, s képes leszel ezért lépéseket is tenni. Egyszerre akár több életterületen is nagyot fogsz alkotni! Erre az egész hét kiválóan alkalmas, de legfőképpen a szerdai, csütörtöki és pénteki napok. Minden idő és energia, amit önmagadba fektetsz, duplán megtérül már a közeljövőben. Bármilyen terved, álmod, elképzelésed is legyen, az most hirtelen kézzelfogható távolságba kerül, már csak egy adag bátorságra lesz szükség! Ugye, van merszed? 
Tipp: felejtsd el a mérlegelést és a túlzott analizálást! Azt tedd, amit az első pillanatban érzel.

Hétfőn kissé fáradtnak és frusztráltnak érezheted magad, a Hold fogyóban van, s ez nincs rád jó hatással. Viszont az igen, hogy a környezeted nem hagy majd nyugodni, folyamatosan inspirálnak, és ki fognak rángatni ebből a kellemetlen, sehová nem vezető helyzetből. Örülj annak, hogy szeretnek és a segítségedre sietnek, anélkül, hogy azt kérted volna. Szerdától ismét energikus leszel, teleírod a naptáradat találkozókkal, megbeszélésekkel, így a hét második fele pörgős, sőt, szinte, túlzsúfolt lesz. Gondold át az elmúlt időszak eredményeit és esetleges sikertelenségeit, vond le a konzekvenciát, így könnyebben látod, hová is tartasz. 
Tipp: hó, eső, hideg? Semmi ne vegye el a kedved!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.