asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A március a lelki nagytakarítás szempontjából jelentős igazán, de nem kerülhető meg a szemléletváltozás lehetősége sem. Előfordulhat, hogy gyökeresen változik meg az élet jó néhány területén a gondolkodásod. Ám hogy melyek ezek a területek, azt a Life.hu március havi horoszkópja árulja el neked.

Vénusz egész hónapban támogatja ambícióidat, de emellett arra is felhívja a figyelmedet, hogy szánj több időt azokra, akik fontosak neked. Család, barátok, és ha van, a kis kedvenced is ide tartozik. Fontos, egyben izgalmas történések várhatók szívügyek terén. Könnyen jöhet lánykérés, összeköltözés vagy gyermekáldás, de bizony akár egy mellékvágány is. Ha még nem kötelezted el magad, és csak a keresés periódusában vagy, akkor nemcsak megtalálhatod az igazit, hanem extra gyorsasággal melegedhettek össze. Járj nyitott szemmel, ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget, hisz munka vagy akár tanulás terén is új kapuk nyílnak meg előtted, márpedig Kosként kapnod kell az alkalmon, hogy bebizonyítsd, mennyi mindenre vagy képes.
Vagány programtipp: madárles a Hortobágyon.

Itt az ideje, hogy átértékelj néhány dolgot az életedben ahhoz, hogy még jobbá tudd formálni a mindennapokat. Jó helyen dolgozol? Szereted, amit csinálsz? A barátaiddal elégedett vagy? Lehet, hogy máshol jobban megállnád a helyed? A tavasz ébredése jó hatással lesz rád, mert könnyebben tudod kimondani, mit érzel, így pedig a cselekvés sem fog nehezedre esni. Fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen, ha még csak a keresés fázisában vagy. Merkúr és Vénusz összefogásával pozitív hatások övezik utadat, sok örömben és szórakozási lehetőségben lesz részed. Mindenképpen pozitív irányú változások veszik kezdetüket, egy komolyabb anyagi gyarapodásra is jó az esély.
Vagány programtipp: kirándulós hétvége az Őrségben.

Figyelj önmagadra március havában, mert mindaz, amit most teszel, erőteljes hatással lesz a következő hónapok lehetőségeire, sikereire. Fontos, hogy az emberi kapcsolatokat ne hanyagold el, különben ne csodálkozz azon, hogy később téged mellőz majd valaki. Március 7-ig légy különösen körültekintő közlekedés és sportolás terén, ebben az időszakban nő a baleseti rizikófaktor! A szakmai és tanulmányi ügyekkel összefüggésben pozitív változások indulnak el, ezek igencsak kedvezőek rád nézve, de ne hidd, hogy majd minden magától fog működni. Neked is részt kell vállalnod a saját lehetőségeid kiaknázásában. A hónap végén kicsit befelé fordulsz. Próbáld megkeresni a válaszokat a függőben lévő kérdésekre.
Vagány programtipp: hóvirágtúra?

A tavasz megérkezik, nem lehet megállítani, ez pedig felturbóz téged, új ötletekre sarkall, imádni fogod azt, hogy egyre bátrabban süt a nap, nyílnak a virágok, lehet kertészkedni. Tölts több időt a szabadban, és örülj a mindennapok szépségének. Eszedbe se jusson panaszkodni, még akkor se, ha épp alkalmanként lenne rá okod. Magánéleted jól működik, váratlan anyagi forrásokat tudsz kiaknázni. Figyelj és csapj le a lehetőségekre! Használd ki, amit a sors felkínál! Szívügyek terén sem szenvedsz majd hiányt, viszont könnyen belegabalyodhatsz egy szerelmi háromszögbe. Márciusban ne keverd össze a dolgokat! Mindig csak egy feladatot végezz, de abban légy kiemelkedő.
Vagány programtipp: nevezz be egy teljesítménytúrára, és legyél gyorsabb mindenkinél!

Márciusban nagyobb sebességre kell kapcsolnod, mert ha nem figyelsz és legyintesz a környezetedben bekövetkező változásokra, akkor jó lehetőségről maradhatsz le, vagy épp nem tudsz lezárni függőben lévő ügyeket. Figyeld meg, ahogy napról napra egyre több és több tennivalód akad. Munkád, karriered vagy épp tanulmányaid teljesen lekötik az idődet, így alig tudod élvezni majd a családod és a barátaid társaságát. Próbálj arany középutat találni, mert senkinek se jó, ha esetleg sértődésbe torkollik a munkamániád. Összességében szerencsésen alakulnak a dolgaid, nincs mitől tartanod!
Vagány programtipp: irány egy borvidék, bortúrával, kóstolóval, esti bulival!

A márciusi konstellációk leginkább óvatosságra és körültekintésre figyelmeztetnek! Nem az a baj, ha új dolgokba vágod a fejszéd, hanem az, hogy ezt gyorsan és felkészületlenül akarod megtenni. Hajlamos leszel arra, hogy felkészületlenül döntesz egy-egy fontos ügyben. Pedig így nagyot hibázhatsz, hiszen egy rossz befektetéssel vagy egy elkapkodott állásváltoztatással komoly gondot okozhatsz magadnak. Közérzeted lényegesen javulni fog a hónap közepétől, kezdeményezz beszélgetéseket szeretteiddel, szakmai ügyekben hozzáértőkkel. 23-a után légy nyitott új érzelmek befogadására: szerelem, barátság, új üzleti lehetőség érkezik feléd.
Vagány programtipp: használd ki a főváros kínálta nyüzsgést. Ha nem vagy budapesti, akkor is. Fedezd fel fővárosunkat!

Március hava fontos időszakot hoz számodra, erőteljes változásoknak lehetsz szemtanúja, viszont nem mindegy, hogy részt veszel azokban, vagy csupán hagyod magad sodortatni az árral. Különféle életterületeiddel összefüggésben kell majd fontos döntéseket hoznod, ne spórold el az időt ezektől, alaposan gondold át terveidet és lehetőségeidet! Anyagiak terén néha fenn, máskor lenn fogod magad érezni, egy biztos, nehezen tudod megtartani azt, amit végre megszereztél magadnak. Barátok terén garantáltan válaszút elé állít a sors, és át kell gondolnod, szükséged van-e olyasvalakire, aki mindig csak hátráltat, ahelyett, hogy támogatna.
Vagány programtipp: egy hétvége valamelyik kastélyszállóban kicsit visszarepíthet a múltba.

Március nem kímél, igen vegyes hatások vesznek körül, folyamatosan valamiféle bizonytalanságot érzel majd, s ez az állapot alaposan ki is fáraszt. Megkérdőjelezed a saját döntéseidet, kevésbé fogsz bízni az emberekben, fürkészed mások megnyilvánulásait. Hivatalos ügyeid intézését inkább a hónap második felére halaszd, és ne most hozd meg anyagi ügyeiddel kapcsolatos döntéseidet. Ha mégis rákényszerülsz ilyesmire, kérd szakértő véleményét is, nehogy két szék közül a padlóra ess. Tele leszel jó szándékkal, el akarod hinni, amit látsz, vagy hallasz, így viszont könnyen csalódás érhet. A hónap második fele sokkal könnyebb lesz, nem fogod annyira kiszolgáltatottnak érezni magad.
Vagány programtipp: örömteli jógázás minden héten legalább egyszer.

A tavasz első hetei rengeteg örömteli pillanattal ajándékoznak meg, ugyanakkor emiatt nem lehetsz még elégedett, hisz számos váratlan, egyben sürgősen megoldandó feladattal kerülsz szembe, melyek azonnali megoldást követelnek tőled. Sok nyomás nehezedik rád, karrier, tanulás és pénzügyek terén egyaránt. Ezek a szokottnál jobban lekötik az idődet, jobban kifáraszthatnak, így az estéidet próbáld ennek megfelelően pihenéssel, lazítással tölteni. Őrizd jobban pénztárcád tartalmát, mert több kiadásba verheted magad, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Ismerkedés, új barátok és egy szerelem is rád találhat.
Vagány programtipp: irány egy táncház, jól fog esni a társasági élet ilyen formája.

Merkúr és Mars komoly terheket pakolnak a válladra. Persze, ne feledd, hogy mindig csak annyi feladat adódik, amennyit úgyis el tudsz végezni. Bakként most is állni fogod a sarat, és a márciusban megtapasztalható élmények komoly irányváltásokat, új terveket kényszeríthetnek ki belőled. Március első felében munka és tanulás terén kell helytállnod, ami adódik, azt azon nyomban végezd el, ne húzd az időt. A hónap második felében, telihold után, leginkább a családi és szakmai jellegű gondjaid okoznak majd komoly fejtörést. A hónap végére megkönnyebbülhetsz, a terhek csökkennek, igaz, ezért nagyon sokat fogsz dolgozni.
Vagány programtipp: egy hétvége a Balaton-felvidéken, egy várbejárással, borkóstolóval kiváló feszültségoldó lesz.

Március havában egyfolytában azt fogod érezni, hogy mindenki tükröt akar eléd tartani, és magaddal akarnak szembesíteni. Ha ennyire sokan akarják ugyanazt tőled, akkor bizony itt az ideje egy önvizsgálatnak. Hallgasd meg az embereket, tudakold meg tőlük, szerintük mi az, amit nem csinálsz jól, amiben rendre hibázol. Ha lesz bátorságod mindenkit meghallgatni, érdekes dolgokat fogsz megtudni, s bizony egy-kettő igencsak elgondolkodtat. Persze, ez nem jelenti azt, hogy „rossz” vagy, de a változás elfogadása segíthet a fejlődésben.
Vagány programtipp: egy kétnapos önismereti hétvége igazi önfelfedező túra lehet.

Ez itt a te hónapod, minden szempontból! Jó dolgokra számíthatsz, a változás lehetősége adott. Min szeretnél mostanában módosítani? Tűzz ki magad elé három célt, és járj is ezek végére mihamarabb! Anyagi ügyekkel összefüggésben megnyílik egy új kapu, s bár sokat kell tenned a gyarapodásért, de a pénztárcád vastagodása garantált! Számos szerencsés lehetőség adódik, jó lenne, ha nem kímélnéd magad, hosszú hónapokig nem lesznek ennyire jótékonyak veled az égiek. Viszont tartsd szem előtt, hogy közlekedés, sportolás terén legyél különösen körültekintő, mert kisebb balesetveszélyekre figyelmeztet Mars 4-e és 10-e között!
Vagány programtipp: irány egy jó kis gyógyfürdő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.