asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tél vége, tavasz eleje miről is szólhatna jobban, mint az elengedésről és az új energiák befogadásáról. Ám hogy mi megy, és mi marad az életedben, milyen változásokat támogatnak a csillagok, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

Fontos fordulópont lehet ez a hét számodra, viszont most sem cselekedhetnek az égiek helyetted, csupán az erőt és a pozitív hatásokat biztosíthatják számodra. Rajtad múlik, hogy szembenézel-e a változások egyértelmű jeleivel, vagy tovább halogatod a jó dolgok beinvitálását az életedbe. Beszélgess sokat, akad majd olyan ember, aki jó hatással lesz rád, s kicsit más megvilágításba helyezi számodra az életedet. Így talán a fontos döntéseket is könnyebben hozod meg – akár üzleti, akár magánéleti témáról legyen szó. Hagyd magad kicsit sodortatni az árral, így ösztönösen jó irányba terelheted a sorsod. 
Tipp: figyelj a megérzéseidre, mert azok sosem csaptak még be!

Ez a hét jelentős hatással lesz az érzelmi életedre, és ugyan nem sorsdöntő, de - a pillanatnyi helyzetet tekintve - fontos döntéseket kell meghoznod. Megmagyarázhatatlan erők fogják jó irányba terelni a gondolataidat, viszont nem várhatsz, azonnal cselekedned kell, ahogy összeáll egy-egy terv. Különböző emberi kapcsolataid minősége jelentősen javulhat, kezdeményezz beszélgetéseket, közös vacsorákat, sétákat, házon kívüli programokat. Tudd, hogy hivatásod vagy tanulmányaid terén is jóval többre leszel képes, mint máskor! A heti csillagállás arra sarkall, hogy rejtett tehetségedet, értékeidet a felszínre hozd. 
Tipp: ezen a héten nem kell tartanod attól, hogy félrevezetnek, becsapnak. Ami mézesmadzagnak tűnik elsőre, az nagyon is valós, jó dolog!

A hét eleji konstellációk váratlan akadályokat gördítenek eléd kommunikációs téren. Elbeszélhettek más emberekkel egymás mellett, olyan dolgokat érthetsz félre, amiket egyébként sosem. Igen nehezen találod meg az összhangot másokkal. Könnyen előfordulhatnak kisebb súrlódások, nézeteltérések, amelyeket napok múlva fogsz tudni csak rendezni. Épp ezért légy szemfüles, keveset beszélj, inkább figyeld a többieket. Ha valamit nem értesz, hát kérdezz vissza! A váratlanul felbukkanó viták kiindulópontja egyértelműen az lesz, hogy mások véleményével szöges ellentétben van a tiéd, a béke viszont azon múlik, hogy ki és mennyire lesz kompromisszumkész.  
Tipp: szívügyek terén is adódhatnak bonyodalmak, így ha nem muszáj, az első randit ne erre a hétre tervezd. A párban élők pedig tudatosan kerüljék a konfrontálódást.

A fogyóhold miatt az erőd is megcsappan, így ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad. Lesznek pillanatok, amikor elég nehéz lesz veled egy légtérben megmaradni. Meditálj, relaxálj, menj tornázni, mozogj többet a megszokottnál, gyújts füstölőt, igyál gyógyteákat - tégy valamit, ami megnyugtat. Szerda estig nem fogod túl jól érezni magad a bőrödben. Azt tapasztalhatod, hogy alkalmazkodóképességed a minimálisra csökkent, idegeid pattanásig feszültek. Maradj csendben, ne akaszd össze a bajszod senkivel. Csütörtökre lassan, de érezhetően múlni kezd a feszültség, péntekre pedig felszabadulsz.
Tipp: képes vagy jól kommunikálni még a stresszes helyzetekben is. Használd ezt a képességedet most is!

Ezen a héten fontos döntéseket kell meghoznod, melyek szellemi képességeddel, annak bővítésével függnek össze. Ha tanulsz valamit, vagy éppen most tervezed, ne halogasd az aktuális lépéseket. Fogékony vagy, hatékonyan szívod magadba az információkat, amelyeket meglepő könnyedséggel és gyorsasággal fordítasz a javadra. A kreativitásod szárnyal, merj új dolgokba vágni,  így a hét közepén végre megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben megváltoztathatja pénzügyi helyzetedet, és általános megítélésedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló alkalom. 
Tipp: merj nagyot álmodni, lépj ki a megszokások hálójából!

Pozitív irányú javulást, változást, több fordulat lehetőségét jelzik a heti konstellációk. Minden téren jelentős segítséget kapsz, ez különösen igaz ott, ahol régi, elakadt ügyek gátoltak eddig a továbblépésben. Az sem baj, ha egyik-másik ilyen függő dolog nem jól zárul számodra, de legalább pontot tehetsz a végére. Töltsön el jó érzéssel, hogy magad mögött tudsz hagyni kellemetlen helyzeteket, nehéz ügyeket, hisz ezeknek a problémáknak nem cipeled tovább a súlyát. A napok múlásával önbizalmad is növekszik, tele leszel ambícióval, új ötletekkel traktálod majd a környezetedet. A rutinfeladatokba is új inspirációkat viszel. 
Tipp: amibe most kezdesz, azt sikerre viszed, nincs más dolgod, mint cselekedni!

Ez a hét kiválóan kedvez a test és a lélek megtisztulásának, a fogyóhold vége felé ezek a tevékenységek könnyen aktivizálhatók. Ezt a „takarítást” igen sokféleképpen végezheted, például salaktalanítással, böjttel, lékúrával. Esetleg otthonodban egy alapos lomtalanítással, szelektálással is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ahhoz, hogy minden jól alakuljon, tudatosnak és előrelátónak kell lenned. Most ne rohanj sehová, és mások sürgetése miatt ne hozz elhamarkodott döntéseket. Légy ésszerű, ha kell, kérj tapasztaltabbaktól segítséget. Meditálj, csökkentsd a bevitt étel mennyiségét, igyál több folyadékot. Hozd helyre emberi kapcsolataidat!
Tipp: élj együtt a Hold ritmusával. Nem csak mendemonda, hogy fogyóhold idején fogyunk, eleresztünk, lemondunk, és ezáltal a lelkünk felszabadul!

Ezen a héten akad néhány bonyodalom, ezek legfőbb okozója Mars, aki nem lesz rád túl jó hatással, alkalmanként kifejezetten megnehezíti a dolgodat, így akár az is megeshet, hogy néhányszor elragadhatnak az indulataid, és azt az oldaladat mutatod meg a világnak, amit máskor titkolsz. A negatív élmények miatt olyan kitöréseket produkálhatsz, ami nemcsak téged, hanem környezetedet is megrémítheti. Ez az egész helyzet nem véletlen! Az égiek valójában arra akarnak rákényszeríteni, hogy lemondj bizonyos dolgokról, kötöttségekről, vagy nem jól működő emberi kapcsolatokról is. 
Tipp: gondold át, miért nem működnek bizonyos dolgok körülötted! Ezek hátráltatnak, tehát meg kell szabadulnod tőlük, ha fejlődni, növekedni szeretnél!

Az elmúlt héten volt részed mindenféle élményben, jóban és kellemetlenben egyaránt. S bár úgy érezted, hogy az égiek nem kíméltek, mégis tudod, hogy mindent, ami fontos volt, azt letudtál, s tiszta lappal indulhatsz ismét a világ meghódítására. Elevenebb, határozottabb leszel, a benned élő tűz most magasra csap, jól érzed magad a bőrödben, önbizalmad töretlen, és olyan lépések megtételére is lesz merszed, melyeknek egy hete nem mertél volna nekifutni! A heti konstellációk kedveznek a kreativitásnak és az új ötletek megszületésének, viszont ne feledd, hogy az álmodozás önmagában nem visz közelebb a célhoz, tenni kell a sikerért! 
Tipp: munka terén megnyílik előtted egy új kapu, ami azért fontos, mert általa kimozdulhatsz az egyhangúságból. Merj tenni valamit önmagadért!

Nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted a hét második felében, a hét eleje viszont inkább döcögős lesz, és nehezen találod meg a hangot az emberekkel. Szerda és csütörtök igazán pörgősre sikeredik, minden lehetőséged meglesz arra, hogy egzisztenciális helyzetedet megszilárdítsd, sőt, akár jelentősen javíts azon. Tény, hogy extra energiákat kell feláldozni a sikerért, de minden perc, minden tett és jó ötlet kamatozni fog! Használd ki a ritka égi áldást, és figyeld meg, milyen sokan fognak majd együtt örülni veled a jó eredmények láttán. Szinte bárkit bármiről képes leszel meggyőzni, most le tudod rakni jövőd új alapjait! 
Tipp: van kerted? Akkor elkerülhetetlen, hogy a tavaszi munkákat megkezdd már most!

Óriási mennyiségű feladat szakad a nyakadba a hét első felében, ugyanakkor olyan extra energiatartalékaidat fogod tudni mozgósítani, ami nemcsak másokat, hanem még téged is meglep. Nemcsak elvégzed, amit muszáj, hanem másoknak is besegítesz egy-egy jó ötlettel. Nemcsak szakmai téren, hanem otthon is sziporkázol, aminek a családod vagy kedvesed nagyon fog örülni, és érezni fogod magad körül a szeretet erejét! Csütörtökre látványosan elfáradsz, de szerencsére senki nem akar számon kérni rajtad semmit. Ekkor elsősorban a rutinfeladatokra koncentrálj, bírd ki péntek délutánig, utána pedig tiéd az egész hétvége, s azt csinálsz, amit csak akarsz. 
Tipp: ha békés helyre vágysz, menj el egy könyvtárba vagy egy felolvasóestre.

Az előtted álló napokban sokkal több jó dolog történik veled és körülötted, mint azt reméled. Szó szerint felragyog a szerencsecsillagod, Jupiter összefog Vénusszal, s támogatja növekvő ambícióidat. Általuk közel kerülsz a célhoz, különösen az új és extrém elképzelések terén tudsz majd nagyot alkotni, ötleteid megvalósításának semmi és senki nem állja útját. Ezt ki kell használnod! Bátran tervezd a közeli és távoli jövődet, összpontosíts az új és ismeretlen lehetőségekre. A napokban sok idegennel hoz össze a sors, általuk pedig rengeteg jó tanácshoz jutsz, ráadásul bárkit képes vagy meghódítani, vagy akár lyukat beszélni a hasába! Tedd, amit tenned kell a sikerért!
Tipp: egy múzeumlátogatás régóta érlelődik benned? Akkor kerekedj fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.