asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaszi zsongás téged sem kerül el, Ám, hogy mennyire merülsz el az élvezetekben, hogy mennyit veszel el az édes gyönyörökből, azt a Life.hu márciusi, szerelmi horoszkópja árulja el neked.

Páros: tüzességed még azoknak is feltűnik, akik nem élnek veled egy kapcsolatban, vagy alig ismernek. Vigyázz, a szenvedély szikrái valakit fellobbanthatnak, s veszélyes határmezsgyére tévedhetsz. Az, hogy bevállalod-e a szerelmi háromszöget, rajtad múlik, de ne feledd, mit veszíthetsz!
Páratlan: egész hónapban lángolsz, flört, kaland, enyelgés. Neked mindegy, mert addig vadászol, amíg zsákmányra nem lelsz. Most kevésbé vonz a romantika, annál inkább a hódítás lehetősége. Még szerencse, hogy lesz egy olyan férfi, akinek épp ez fog nagyon tetszeni benned!
Tipp: a mindennapok során könnyebben megtalálod az ellenkező nemmel a közös hangot, ha a humorodat is beveted.

Páros: rengeteg tennivaló vár, ezért észre fogod venni, hogy sajnos kevesebb idő jut az érzelmekre, amit kedvesed szóvá is fog tenni. Vigyázz! Ha hanyagolod őt, válaszút elé állít, s felteszi a nagy kérdést: együtt vagy külön? Mit szeretnél? Annak megfelelően cselekedj!
Páratlan: rengeteg olyan izgalomban lesz részed mostanság, amit eddig elképzelni sem tudtál. Folyamatosan impulzusok érnek, zavarba ejtően sok udvarló vesz körül, s igen egyértelmű jeleket küldenek feléd. Vajon tartós kapcsolatra vagy kalandra vágysz? Ugye lerakod végre valaki mellett a voksod?
Tipp: szerelmi életed mindenképpen fordulópont előtt áll. Olyan döntést hozz, amit kellőképpen mérlegeltél, így nem fogsz megbánni később semmit.

Páros: harmonikus időszakot hoz március hava, romantikában, szenvedélyben nem lesz hiány. Semmi mást ne tégy, mint élvezd az izgalmas mindennapokat. Ez a felfokozott helyzet érdekes fordulatot is hozhat: ha még nem kérték meg a kezed, most ez is megtörténhet.
Páratlan: a szingliség jópofa passzió volt eddig, de most zárd le ezt az időszakot, és viselkedj is úgy, mint egy tartós párkapcsolatra vágyó, fiatal nő. Észre fogod venni, hogy hirtelen megcsappan a csélcsap férfiak száma, s jön valaki, aki be fogja bizonyítani neked, hogy jó elköteleződni.
Tipp: Megkapod, ami jár neked, fogadd is el a szerelem, a szex és az odaadás csodás hármasát.

Páros: a jegyedben járó Jupiter Vénusszal összefogva arra ösztönöz, hogy elmélyítsd érzelmeidet, de ne ess túlzásokba, maradj reális! Bármi kerüljön is szóba, találd meg a mindkét fél számára megfelelő arany középutat, ezáltal a béke, a szeretet és az öröm mindennapos vendég lesz nálatok.
Páratlan: a tavasz első szellői megértetik veled, hogy vége a magánynak. Napról napra érezni fogod, hogy egyre kapósabb vagy. Randevúkra hívnak, és végre olyasvalaki is elkezd utánad érdeklődni, aki már régebben felkeltette a figyelmedet. Ez a te időd, minden reményed teljesül!
Tipp: az őszinteség a legerősebb alappillére minden párkapcsolatnak, hát tartsd is magad ehhez!

oroszlán

Páros: javítsd a köztetek lévő kommunikációt, ha valamiért mostanában nem értitek meg egymást szóban, hát írd meg neki! Egy cetli a tükörre, a konyhába, a pénztárcájába… Vesd papírra, hogy szereted, és Ő kell neked! Fordíts kedvesedre több energiát, megérdemli az odafigyelést!
Páratlan: szívügyek terén elkerülhetetlen, hogy felfigyelj valakire, aki alaposan meg fogja dobogtatni a szíved. A magány végre máshol kereskedik, add tudtára a világnak, hogy nyitott vagy egy kapcsolatra. Legalább egy randi erejéig adj esélyt mindenkinek!
Tipp: tedd azt, amihez épp kedved van, ott és azzal, aki vonzó számodra!

Páros: nagyon különleges érzelmeket fogsz megtapasztalni márciusban, ilyesmiben talán még sosem volt részed. A tavasz lendületet ad, új praktikákat vetsz be, és lenyűgözöd kedvesedet. Fontos, hogy a féltékenykedést kerüld el, bízz meg párodban.
Páratlan: mostanában sokkal több energiát fektetsz a munkádba a szerelem megélése helyett, így nem csoda, ha ez elkerül téged. Járj el új helyekre, próbálj ki egy vakrandit, kalandozz kicsit, ismerkedj, flörtölj, mert egyáltalán nincs messze az a pillanat, hogy a Nagy Ő megérkezzen hozzád.
Tipp: a külsőség bizony nagyon fontos, de még többet ér az, hogy mi van a férfi lelkében. Ezt tartsd szem előtt minden nap!

Páros: kapcsolatod zökkenőmentes, sőt, a tavaszi idővel párhuzamosan kivirul, és tele lesz felfedezni való dolgokkal, újdonsággal. Általános vendég lesz az öröm és a jókedv a házatok táján, s végre egy régi, közös terv megvalósításába is kellő időt és energiát tudtok fektetni.
Páratlan: márciusban többször is nagyszerű alkalom nyílik a flörtölésre, s ha neked belefér, akkor akár az egyéjszakás kalandokat is bevállalhatod. A sors ismét az utadba küld valakit, aki egyszer már része volt valamilyen formában az életednek, de akkor nem vette észre benned a nőt, most viszont másképp lesz!
Tipp: mosoly, vidámság kedvesség, - ezekkel bárhol, bármikor, bárkit lenyűgözöl!

Páros: március első fele harmonikus lesz, de csendes, pedig Te titkon mozgalmasságra vágynál, amit a 16-i Telihold után meg is kapsz. Fel tudod turbózni a kapcsolatodat, tüzes éjszakákra, vad párnacsatákra van kilátás. A szex legyen most más, máshol, máshogyan.
Páratlan: az idei év eddigi szakasza nem felelt meg az elvárásaidnak, de a tavasz változást hoz. Több flört, több romantika, magasabb hőfokon égő szenvedély jellemzi a mindennapokat, s amikor egy jóképű idegen kopogtat az ajtón, eleinte el sem akarod hinni, hogy valóban lehetséges.
Tipp: mivel a testiség fókuszba kerül márciusban, ezért mindenképpen próbálj ki új dolgokat! Élvezni fogod!

Páros: nagyszerűen indul ez a tavasz, a sok munka mellett így is jut bőven időd és energiád szerelmi életed felturbózására. Időszerű egy nagy beszélgetést megejteni a jövőről, a közös tervekről! Már most tervezzétek meg a húsvétot, a nyarat, így örömmel néztek a közös élmények elébe.
Páratlan: folyamatosan kopogtat a szerelem az ajtódon, már-már zavarni fog az a látványos nyüzsgés, ami körbevesz. Szenvedéllyel lesz teli ez az időszak, így nem csoda, ha egy-két futó kalandra sem mondasz nemet. Újulj meg egy kicsit kívül, kápráztasd el a pasikat, de mégis maradj titokzatos!
Tipp: bátran lépd át a fantáziád határait, és valósítsd meg szerelmi elképzeléseidet a való életben!

Páros: különösebb okod nem lehet a siránkozásra, hisz jó irányba halad a kapcsolatod, bár azért a lelkedben érzed, időszerű lenne pár kisebb átalakítást végezni ahhoz, hogy ne süppedjetek bele az egyhangúságába. Szervezzetek közös programokat, extra élményekkel és sok szexszel!
Páratlan: a magány szót most azonnal töröld ki a szótáradból, és nyiss a világ felé, menj új helyekre, ismerkedj, és ne félj belebonyolódni a legképtelenebbnek tűnő kapcsolatokba. Akkor se, ha azok nem fognak sokáig tartani, viszont izgalmas tapasztalatszerzésre kiválóak lesznek. A Nagy Ő is ott van a közelben!
Tipp: minden apróságnak örülj, ami megadatik! Ha kapsz valamit, azt többszörösen add vissza!

Páros: Vénusz és Merkúr megerősíti benned a hitet, hogy jó a kapcsolatod, viszont javítanod kell a kommunikáción! Beszélgess többet kedveseddel, esetleges problémáitokra a gyors megoldás így garantált. Tervezzétek együtt a közeli és távoli jövőt. Eközben biztosítsd őt állhatatos szerelmedről.
Páratlan: megszámlálhatatlanul sok flörtre és randira adódik lehetőséged márciusban, ám ezek nagy része csak egyszeri alkalomra korlátozódik. 12-e után fordul a kocka, s hirtelen több belevaló pasi kopogtat szinte egy időben nálad. Nehezen fogsz tudni választani, az tuti!
Tipp: Légy megfontolt, és minden pillanatban irányítsd úgy a dolgokat, ahogy azok neked kedvezőek!

Páros: szívügyeid épp abba az irányba haladnak, amerre szeretnéd. A tavasz megérkezett, ez pedig új lendületet hoz mindennapjaitokba, úgyhogy tervezzetek izgalmas dolgokat, aztán valósítsátok is meg azokat. Célkitűzéseiteket nem csak sikerre viszitek, hanem mindkettőtök megelégedése is garantált.
Páratlan: nem vagy magányra kárhoztatva! Neked is tartogat a sors valahol egy igazit, csak más irányban kell keresned, mint eddig. Találj alkalmat és helyet az ismerkedésre, mert itt az ideje a változásnak. Légy szerelmes, szenvedélyes, bátor! Legalább próbáld meg!
Tipp: Váltsd valóra a legtitkosabb vágyaidat, ehhez viszont partnerre is szükséged lesz! Régi vagy új? Mindegy, a lényeg, hogy keress és megtalálod, amire szükséged van!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.