asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fejlődés lehetőségének hete következik. Gyarapodhatsz tudásban, szerezhetsz életre szóló érzelmi útravalót és nem mellékesen erősödhet a jellemed is. Ám hogy melyik területen kapsz csillagáldást, a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Ezen a héten kiváló lehetőségek tárulnak eléd, különösen szakmai téren. Ha tanulsz, akkor könnyebben érted meg a bonyolult összefüggéseket, a vizsgákat pedig pikk-pakk leteszed. A növőhold segíti feltölteni energiatartalékaidat, Merkúr inspirál, Jupiter erős hátszelet ad ahhoz, hogy hamarabb elérd a kitűzött célokat. Emberi kapcsolatok terén fontos, hogy mindent tisztázz, rendezd, ami problémás, értékeld át azt, ami zűrös. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, és nem juttok dűlőre, ideje, hogy elengedjétek egymás kezét. Egzisztenciád egy külső segítség által megerősödhet, és egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, anyagi és erkölcsi téren egyaránt. 
Tipp: ideje a tavaszi nagytakarításnak! A március 16-i telihold napja erre kiválóan alkalmas! Dobj ki mindent, ami szükségtelen!

Ha úgy érzed, hogy a siker érdekében be kell vetned a személyes varázsodat, egyedi praktikáidat, hát tedd meg! Ha így tudsz előrébb jutni, nagyobb sikert elérni, akkor használd azt, ami eleve a birtokodban van. A Holdtól különleges inspirációt kapsz egész héten, és Merkúr szakmai téren nyit meg előtted új kapukat. Néha eszedbe jut, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy szimpatikus vagy másoknak? Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mert ha bármilyen pozitív előnyöd származhat mosolyodból és kedvességedből, használd ki ezt a képességedet. Mások is megteszik, te miért hagynád ki? 
Tipp: minden, amit ezen a héten kapsz, hosszú távra mutat előre, és fontos, hogy minden alkalommal mondj köszönetet!

Legfőbb teendőd ezen a héten, hogy ne hagyd magad felmérgesíteni. Az alapvető gond abból fakad, hogy te szárnyalnál, míg környezeted legtöbb tagja a földön jár, ezt pedig elég nehéz lesz összeegyeztetni. A nehezebb pillanatokban őrizd meg hidegvéredet, számolj tízig, semmiről ne mondj elhamarkodott véleményt. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias, odaadó és figyelmes környezeted tagjaival, ha legszívesebben jól odamondogatnál nekik. Ne tedd! Mutasd meg, micsoda emberi méltóság bújik meg benned! Légy képes a sértéseket és kritikákat jól viselni. Cserébe a hétvégén ne dolgozz, hanem lazsálj!
Tipp: milyen terveid vannak az estékre? Wellness? Sport? Koktélbár? Mozi? Legyen minden nap valami apró muri!

A következő napok jól alakulnak, különösebb gond nélkül haladsz előre, viszont fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj, mindent aprólékosan végezz el. Inkább tűnj egy kicsit lassabbnak a megszokottnál, de ne hagyd ki a különféle feladatok egyes lépéseit. Légy megfontolt, így a felbukkanó akadályokat könnyedén át tudod majd ugrani. Munkád és karriered terén befuthat egy érdekes ajánlat, amin máskor nem gondolkodnál, de most megteszed, mert érzed, hogy ez akár jól is jöhet neked. A Hold kedvez a változásoknak, aludj minden nagy döntés előtt egyet, kérd ki bizalmasaid tanácsát, így biztosan jó döntést fogsz hozni.
Tipp: mit szólnál egy hévízi gyógyfürdőzéshez? Esetleg vedd ki a pénteki napot, és csinálj hosszú hétvégét.

Egyszer lenn, máskor fenn! Ismerős a mondás? Ha úgy érzed, valamiért nem volt túl sikeres a múlt hét, akkor tégy meg mindent azért, hogy a mostani más legyen. Bizonyítsd be, hogy létezik olyan állapot, amikor az ember egész héten képes topon lenni, jól teljesíteni, és külső erők hatására sem botlik el, hanem időben észreveszi a felállított csapdákat. Légy bátor, ugorj fejest az ismeretlenbe, mert bármibe fogsz most, azt könnyedén sikerül véghezvinned, még téged is meglep, hogy mennyi új kapu nyílik meg előtted. Élvezd ezt az egy hetet, aknázd ki a lehetőségeidet. Szeretni fogod az embereket, a kihívások egyenesen vonzanak, és minden rendben lesz.
Tipp: kikkel nem beszéltél jó ideje? Vannak ilyenek, igaz? Akkor emeld fel a telefont vagy írj egy e-mailt!

Egészen a március 16-i teliholdig nagyon jól alakulnak az ügyeid, könnyedén haladsz az aktuális célod felé, érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, ők pedig pozitív gondolatokkal és érzésekkel töltenek fel. Általában jellemző lesz, hogy több mosolyra számíthatsz, erős, egyben biztató visszajelzéseid lesznek szakmai vagy akár tanulmányi téren, és igen meglepő módon juthatsz anyagi többletbevételhez. Figyeld a lehetőségeket, olyan pénzről, netán vagyontárgyról lehet szó, amely hosszú távra megszilárdíthatja egzisztenciádat, vagy segíthet végre kilábalni a bajból. Ügyelj arra, hogy ne kezdj el gyors ütemben költekezni, és képezz biztonsági tartalékot is. 
Tipp: ha van olyan adósod, aki régóta húzza a kölcsön visszafizetésének idejét, akkor tudd, hogy ezen a héten könnyen ráveheted, hogy törlessze feléd a hitelét. 

Nagy dolgok történnek veled és körülötted ezen a héten, a közelgő telihold folyamatosan izgalomban tart, és emiatt érezheted azt, hogy minden feladatot gyorsabban, aktívabban, ügyesebben végzel el. A Hold energiája gondoskodik a jó hírekről, pozitív megélésekről, sikerélményekről. Különösen üzleti téren adódik alkalmad arra, hogy befektess, új dologba kezdj, vállalkozást indíts, vagy munkahelyet válts. A sors útjai kifürkészhetetlenek, viszont semmi nem pottyan az öledbe, neked kell elindulnod, felfedezni az ismeretlent, légy bátor! Meglesz hozzá a kellő erőd, energiád és dinamizmusod is, hogy sikert zsebelhess be. 
Tipp: kérd meg a legbizalmasabb barátaidat, családtagjaidat, hogy lökjenek rajtad egy jó nagyot, ha elbizonytalanodnál. Ők látni fogják, mikor lesz szükséged bátorításra!

Ne gondold, hogy ez a hét könnyed vagy épp nyugalmas lesz. Nem bizony, mert március 16-ig a Hold növekvő fázisban van, és folyamatosan cselekvésre sarkall, nem hagy békét neked. Minden hétköznapon új kihívások várnak rád, és nem szabad megfutamodnod semelyik elől. Lehet, hogy hétfőn még téblábolsz egy kicsit, mert nem tudod meghatározni, mibe is vágd a fejszédet, mihez legyen kellő merszed. Szerencsére kedden erőteljesen érezhető, hogy valami változás van a levegőben… Merkúr hozzásegít a kreatív ötletekhez, szerdától pedig még több új és jó lehetőség tárul fel előtted, nagyszerű esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre, új kapcsolatok kialakítására egyaránt. 
Tipp: a párban élők mindenképpen romantikázzanak, a szinglik pedig induljanak vadászni, hisz bármelyik nap jöhet a nagy szerelem!

Eljött az ideje a gyökeres változásoknak, és hidd el, nem célszerű ezek elől elfutni. Tüzes, belevaló, bátor Nyilasként kell benned lennie annyi kurázsinak, amennyi az első lépések megtételéhez szükséges az ismeretlen felé. Nagy segítséget ad a növőhold és a Mars energiája, így már csak egy csipetnyi elhatározás és kedv kell ahhoz, hogy akár új alapokra helyezd az életedet. A tavasz is beköszönt lassan, ezzel együtt te is kivirulhatsz, a kedved jelentősen javulhat, eredményeid is látványosabbá válnak. Egzisztenciálisan nagyot léphetsz előre, bát tény, hogy ehhez kockázatot kell vállalnod. Ne félj semmitől!
Tipp: egy wellness hétvégével jutalmazd meg magad, mert megérdemled!

Nagyszerűen érzed magad a bőrödben, emiatt pedig könnyen lehet, hogy akad pár irigyed. Ne foglalkozz velük, nem a te problémád, ha ők keseregnek. Keresd olyan emberek társaságát, akik hozzád hasonlóan pozitív gondolatokkal bírnak, mosolyognak, és a lehetőséget keresik a mindennapokban, nem pedig a kifogásokat. A növőhold folyamatosan feltölt energiával, dolgozz és tanulj sokat, fedezz fel új dolgokat, kedvezően alakulnak számodra ehhez a körülmények. Olyan képességek birtokában leszel egy időben, ami ritka, tehát ki kell használnod minden alkalmat a fejlődésre. Növekvő lendület, javuló kreativitás, élénk fantázia, tettrekészség. Kellhet ennél több? 
Tipp: a szerelmi életed is virágzásnak indul, hagyd magad sodortatni az árral!

Ezen a héten komoly lépések megtételére buzdítanak az égiek, könnyen juthatsz magasabbra, messzebbre, az eredmények látványosak lesznek. Amint befutsz egy célba, tűzz ki magad elé egy újabbat! Ne pihenj, légy maximalista! Fontos feladatod lesz a szakmai vagy tanulmányi kérdések mellett az is, hogy figyelj környezetedre, különösen szeretteidre, s ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy a segítségükre lehess. Hallgasd meg őket, közben tudasd velük, mit érzel irántuk. Ha vannak régóta függőben lévő ügyeid, akkor azokat tisztázd az érintettekkel. Jók a körülmények ahhoz, hogy most konfliktusok nélkül rendezd a nézeteltéréseket.
Tipp: egy sok résztvevős társasjátékparti kiváló tipp a hétvégére!

Ezen a héten figyelj az intuíciódra, a belső hangodra, tudatalattid üzeneteire. Mindegy, minek nevezed, ott van, és folyamatosan jobbnál jobb ötletekkel lát el, ne hessegesd el azokat! Kiválóan fog működni a hetedik érzéked, nagyszerűen ráérzel mások gyengeségeire, erősségeire, de még arra is, mit akar hallani a környezeted, mitől lehetnek jobbak emberi kapcsolataid, miként lennél képes gördülékenyebbé tenni a kommunikációdat, hogyan tudod igazadról meggyőzni a kollégákat vagy akár a családtagjaidat. Olvasni tudsz szeretteid gondolataiban, könnyedén ráérzel arra, hogy mikor, mit és hogyan kell mondanod vagy tenned a béke, az odaadás vagy épp a szeretet érdekében. 
Tipp: Halakként kódolva vagy a kedvességre, a figyelmességre, élj is ezzel a két tulajdonsággal, minden pillanatban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.