asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihívás, konfliktus és kommunikáció lesznek a kulcsszavai a hétnek. Ezek kombinációja dönt arról, hogyan alakul a következő heted, de hogy lesz-e elég merészség és ügyesség benned ahhoz, hogy jól kerülj ki a bonyolult helyzetekből, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

A hétvége után lesz benned kellő spiritusz ahhoz, hogy új dolgokba vágd a fejszéd. Fontos, hogy a rengeteg munka mellett azért jusson esténként némi idő a pihenésre, esetleg szórakozásra is. Gyakran utol fog érni a fáradtság érzése, de te ne hátrálj meg a kihívások elől, ugyanis sok segítőd akad, akikkel közösen nagy dolgokat hozhattok létre. Az égiek megóvnak a kellemetlenségektől, s ha el is követsz valamilyen bakit, azt rajtad kívül senki nem fogja észrevenni, olyan gyorsan javítod ki. A belső hangod, intuíciód kiválóan fog működni, így mindig épp azt teszed, ami az adott pillanatban a legjobb. Személyes vonzerőd kiemelkedő lesz, könnyen meggyőzöl másokat arról, hogy támogassanak.
Tipp: írd össze a gondolataidat és terveidet egy papírra, állíts fel fontossági sorrendet, mert úgy a cél is könnyebben érhető el.

Magad sem érted, mi az a furcsa, megmagyarázhatatlan érzés, ami hétfőn eluralkodik rajtad. Talán némi bizonytalankodás van benned? Valamit félbehagytál? Esetleg ígéretet tettél, de nem teljesítetted? Próbáld mihamarabb felkutatni, mi okozza lelkedben ezt a helyzetet, mert lehet, hogy kisebb a baj, mint gondolnád. Sőt, lehet, hogy semmi probléma sincsen, csupán ki kellene mozdulnod végre a komfortzónádból, hogy jobb dolgokban lehessen részed. A Hold fogyó fázisban van, így a gondokat könnyen el tudod most ereszteni. Van olyan kapcsolatod, amely teherként nyomja a vállad? Hát szakítsd meg, ne hagyd, hogy valaki rajtad élősködve, a te energiáidból táplálkozzon.
Tipp: ha van hiteled, kölcsönöd, annak a rendezésére ezen a héten valamilyen egészen elképesztő javaslatot kaphatsz. Ne hessegesd el azon nyomban!

Egy Ikrekről nem lehet olyasmit állítani, hogy hideg, rideg vagy épp figyelmetlen lenne. Legalábbis általánosságban ez nem mondható el rólad, viszont ezen a héten megtörténik, hogy többször is ezekkel a jelzőkkel illetnek téged. Ám mérlegeld a helyzetet, s kiderül, hogy csak olyanoktól érkezik szemrehányás, akik veled végeztetik a saját munkájuk oroszlánrészét. Nagyon is ideje volt, hogy meghátrálj, s tudatosítsd bennük, neked vannak saját tennivalóid, egyéni kihívásaid, amiknek most sokkal jobban meg szeretnél felelni. Ha bátor leszel, jól kommunikálsz, akkor ez a hét sikereket tartogat neked, viszont a bátorságot neked kell összeszedni ahhoz, hogy lépéseket tégy egy boldogabb élet felé.
Tipp: ezekben a napokban semmiképpen ne dönts fontos pénzügyi tranzakciókról, és különösképpen ne adj kölcsön pénzt vagy értéktárgyat senkinek!

Kihívások hada vár rád, a változások elkerülhetetlenek, de most – magadat is meglepve - élvezni fogod ezeket, sőt, szinte keresed az alkalmat arra, hogy új dologba kezdhess. Az előtted álló napokban bármit elérhetsz, akármit megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Szakmai, anyagi vagy épp szívügyek terén merj kedved szerint cselekedni, viszont tudnod kell, hogy most sem pottyan semmi az öledbe! Tenni neked kell, de cserébe az égiek garantálják a folyamatos energiautánpótlást. Tele leszel erővel, lenyűgözöl másokat, s még a környezetedet is képes leszel motiválni. Hát kell ennél több?
Tipp: ha netán azt érzed, gyűlik benned a feszültség, akkor menj el táncolni!

Furcsa konfliktusok kereszttüzébe kerülsz többször is a hét folyamán, s leginkább az fog bosszantani, hogy egyáltalán nem adtál okot arra, hogy mutogassanak rád, vagy épp számon kérjenek rajtad valamit. Légy okos, és mutasd meg, hogy nem könnyű téged célkeresztbe állítani! Heves ellenkezés helyett vagy minden esetben mihamarabb oldj kereket, és fuss messzire, vagy türelemmel és kedvességgel fordíts mindent a magad javára. A hét első felét nyugalmasabb időszak követi majd, csütörtökön lecsendesedik minden, s bár már kevésbé izgatnak ekkor az új kihívások, mégis érdemes lenne tenned a sikerért.
Tipp: minden helyzetben ösztönösen dönts, de ne hevesen!

Régi vágyad, hogy végre egy kicsit elrugaszkodj a földtől, a túlzott realitásoktól? Akkor ennek most érkezett el az ideje, ereszd ki a szárnyaidat, fantáziálj bátran, mert nagyszerű ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Valamilyen pozitív változás mindenképpen útnak indul a napokban, lehet ez munka, karrier, emberi kapcsolataid összefüggésében egyaránt. Merd kimondani azt, hogy mást szeretnél csinálni, máshol vagy épp másvalakikkel. Most erőlködés nélkül jutsz több szabadsághoz, lehetőséget ad a sors a sikerhez. Szabad utat engedhetsz vágyaidnak, hát tedd is meg!
Tipp: lelked és szellemed átformálása mellett figyelj a testedre is. Ha felszedtél a télen pár kilót, akkor a fogyóhold ideje alatt azt könnyebb leadni.

Ez a hét akkor kedvez neked, ha bátor leszel, és új kihívásokat keresel magadnak. Sok váratlan, érdekes, egyben előremutató esemény történik veled és körülötted, melyek rávilágítanak majd arra, hogy komoly korlátokkal vagy körülvéve, s ezeket ideje lenne lerombolni. Hidd el, hogy nem erő, hanem elszántság kérdése a változás! Tisztában vagy a saját lehetőségeiddel és képességeiddel, de mostanában alig használtad ki ezeket. Ezen a héten bármilyen gondodat, nyűgödet egy csettintéssel megoldhatod, ha kell, hát kérj segítséget szeretteidtől! Hidd el, megéri bátornak lenni és kockáztatni egy szebb jövőért, vagy akár jobb anyagiakért is.
Tipp: minden új út az első lépéssel kezdődik. Régi mondás, de attól még igaz!

Egészen szerdáig gyakori látogató lesz nálad a félreértés, a bonyodalom, a vita, ám öröm az ürömben, hogy mindegyikből tudsz okulni, sőt, akár nyertesként is ki tudsz szállni belőlük. Számos olyan feladattal is meg kell birkóznod, melyek ismeretlen területre visznek, cserébe viszont kiváló tapasztalatszerzési lehetőségeket nyújtanak neked. Vállald fel, végezd el, söpörd be a dicséretet, és légy a végén elégedett önmagaddal. Komoly kihívások elé kerülsz, de képes leszel megoldani mindent. Több problémás feladattal kell szembenézned, különösen szakmai téren. Semmi elől ne futamodj meg, mégiscsak egy Skorpió vagy, igaz?
Tipp: jótett helyébe jót várj! Ahol tudsz, segíts! Az élet más téren majd kompenzál! 

Végy egy nagy levegőt, és fuss neki az új hétnek. Nem lesz könnyű dolgod, mert számos feladat összegyűlt, s ezek jelentős része nem tűr további halogatást, ráadásul felhalmozódott benned mostanában némi negatív energia, harag, bosszúság, amit le kellene valahogyan vezetni. Sokszor voltál türelmesebb a kelleténél, s alkalmanként rajtad csattant az ostor mások hibái miatt, ám ezt nem tűrheted tovább. Mondd ki, ha valami nem tetszik, légy egyenes és őszinte, de találd meg a kulturált kommunikáció legjobb helyét és idejét erre! Mindez egyébként a legjobbkor történik, mert a Nap és a Merkúr segítenek neked abban, hogy megtaláld másokkal a közös hullámhosszt.
Tipp: üzleti téren most nagyot alakíthatsz, érdemes új üzletfeleket, vevőket felkutatni, szerződéseket kötni, a siker garantált!

Sok érdekes és lényeges változást hozhat életedbe ez a hét, amit Fortuna azzal segít, hogy nem kell keresned a lehetőségeket, mert azok jönnek maguktól. Napról napra egyre jobban érzed magad a bőrödben, melegszik az idő, és képes leszel néhány rossz szokásról is lemondani, amiben pedig a fogyóhold segíthet neked. Lelkivilágod kiegyensúlyozott lesz, s ha valaki meg is bánt esetleg, abból sem csinálsz nagy ügyet, egyszerűen képes leszel átsiklani minden problémás helyzet felett.  Vigyél véghez nagyszerű dolgokat, kezdeményezz beszélgetéseket, ezekhez pedig találd meg a kiváló helyszínt és körülményeket. Anyagiak terén fogadd el, amit a sors felkínál!
Tipp: érdekes emberekkel hoz össze a sors, és csak azért, mert esetleg fura a külsejük, vagy eltérő a gondolkodásmódjuk, még ne fordíts nekik hátat!

A hét első felében rengeteg tennivalód lesz, régi és új ügyek egyaránt adódnak, de figyeld csak meg, milyen energikusan teszed a dolgod. Új feladatok érkeznek szerdától, amiknek a határideje rövid lesz, neked pedig össze kell szedned magad ahhoz, hogy minden jó úton haladjon. Ne riadj meg attól a tudattól, hogy kétszer annyit kell dolgoznod, mint máskor, inkább gondolj arra, hogy ez a te érdeked! Könnyen megtörténhet azonban, hogy a leterheltség miatt nem mindig leszel topon, s alkalmanként nehezen tolerálsz másokat, de lebegjen az a szemed előtt, hogy péntekre minden rendben lesz. 
Tipp: már a hét elején tervezd meg, mit csinálsz hétvégén, ha lehet, távolodj el a város zajától, az otthonodtól, fedezd fel hazánk valamely szép vidékét.

Annak ellenére, hogy a Hold ismét fogyóban van, te továbbra is energikus vagy, ötletekkel traktálod a környezetedet, és sok támogatód lesz, akik szívesen segítenek neked abban, hogy sikert érj el. Még akkor is képes leszel új lendületet venni, amikor már mindenki más kidől mellőled a sorból. Ha most akarsz új utakra lépni, jó eséllyel rátalálsz a sok próbálkozás közt egy olyan ösvényre, mely csábít, de némi félelmet is kelt. Vajon lesz-e bátorságod a járt utat feladni a járatlanért? A benned rejlő titkok, tapasztalatok, tudásanyag ötvözete sikeresen elvisz a célig, de akkor cselekszel jól, ha egy konkrét dologra irányítod energiáidat, mindegy, mi az! Tedd bátran magasra a mércét!
Tipp: másnak nem sikerült? Na és!? Neked még bejöhet, úgyhogy ne halld meg a negatív sugallatokat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.